Бащата на Александър от Перник: Разпознах го на кадри, отслабнал е

По думите му детето е забелязано около блок в града
Обновена: 14 ное 2022 09:14 | 13 ное 2022 22:25, Красимир Ангелов
204

"Започваме да търсим около блоковете и входовете и стълбищата. Това е Александър ! Купил си е вода, но е отслабнал. Сигурно не е ял известно време. Якето си го е сменил по някакъв начин, но не знам как. А иначе дънките и обувките са му същите". Така бащата на изчезналия Александър от Перник коментира кадри от социалните мрежи, на които се вижда как дете си играе с котка на поляна.

Още по темата
По думите му го е забелязала възрастна жена.

"Дала е сигнал обаче преди да слезе по стълбите е видяла, че той тръгва в обратна посока и когато е слязла долу, него вече го е нямало. Ще го търсим. Той си купува без пари. Той няма пари в него, но си купува. Не знам как става тази работа", подчерта бащата пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нещо гнило има в тая работа!
94
5
 
24
 
! Отговори
Един преди 1 година
Покрай тоя Перник отдавна стават странни работи!
93
8
 
15
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
А и лесно се толвича вниманието с фалшива информация за дрехи и как уж разпознава сина си на клипчетата. Бащата губи време, за да се измъкне от деянието си, докато тайно се радва, че се е отървал от сина си, създавал му грижи години наред. Дано не е така, но повечето факти сочат към него.
92
9
 
17
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Бащата и близките са свършили най-ужасното, за да се отърват от него, или е станало инцидентно и се прикрива. Всичко е толкова противоречиво, поведението на бащата, лелята и дядото са очевидно без загриженост. Не могат уж да го разпознаят, бащата сменя версии, изтри си постовете относно случая, след като хората го заподозряха. Детето е бягало и други пъти, но се е връщало. А дали просто не са се правели подобни опити от страна на близките, но са били неуспешни, та са преминали към план Б?
91
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що не ползваха кучета.. отдавна да са го намерили в града.
90
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кевларът е материя подобна на тъкан, която общо взето издържа на взривни удари, но на практика се реже относително лесно с обикновена ножица или нож. Сега остава да се пупражняваш с графен-а :) Нищо лично!
89
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
120, не лъжа... Имаме такова дете в рода. Ти едва ли си срещал дори. Благодари се на Всевишния. Много хора нямат и бегла представа за какво става дума (освен от нета :)), но веднага поднасят "лесни" решения, за които ония иддиоти, които се грижат за аутисти, понее са тъппи не са се сетили. Де да беше толкова лесно!
88
5
 
2
 
! Отговори
до 115 преди 1 година
Не лъжи хората. Тъпо е. Ще разкъсаш кривна от кевлар? Доста добър зъболекар имаш. Която моментално подава сигнал, че е свалена и дава GPS координати? Да ти дам един колан от кевлар да пробваш да го скъсаш със зъби?
87
10
 
9
 
! Отговори
Четейки коментарите, преди 1 година
признавам, че перничани ме изненадват приятно, но това не променя общата картина, че това племе е прокълнато и не става за нищо!
86
4
 
4
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
Ами затова се пъхат в обувките.. ;) има и мини гпси можеш да го тикнеш и в грайфера на обувката даже.. или да бъде вшит в дрехата
85
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Исторически парк, обяснявам на теб и на осталите чудещи се за гпс: тези деца не понасят разни устройства по себе си или по дрехите си. Разкъсват каишките или другите начини за закрепване. Предвид особеното им състояние с изразена висока самоагресия, повечето родители не рискуват да ползват устройства за проследяване.
84
2
 
2
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 година
До 93 то и тебе са те минавали така като те слушам..
83
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Казаха бичивиту че бащата бил с детска церебрална парализа.. то май наследствено
82
2
 
21
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
Детето се губело редовно, ама не се сетили да му залепят един джипиес.. по 100лв вървят в нета..
81
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати, латинодрамата.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата, наистина е за бой.
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига писа обЕснява, неграмотно същество такова! За препинателни знаци изобщо няма да ти говоря. Пък и с претенции на всичкото отгоре...
78
4
 
19
 
! Отговори
до 104 преди 1 година
Аутистите са доста малко проучени като болни. Болестта при всеки протича по различен начин. Някои са музикални гении, а други са художници. Визуалният и слуховият център на мозъка е особено активен. Може и да не може да каже с думи, ама не ги прави глупави. Момчето ще се намери. Просто е уплашено. И да се надяваме, че ще го намерят живо и здраво. А бащата е за бой! ЗА ЯК БОЙ!
77
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако искаш за газ да говорим... понеже съм много близка с имена учени в тая област. Нали. Малко на доста високо ниво съм от теб. Дето ви се смеят.. всеки умен интелигентен човек.. би се изсмял и се обърнал на тоя *** дето седнал да говори за проф Неумивакин който казва тов акоето Петър Димков Дънов и други велечия. Абе що не си гледаш нещастния живот немислещ индивид. консуматори
76
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АКО ТИ ... ЖИВЕЕШ ПАВИЛНО ИМАШ ХУБАВИ МИСЛИ ПОСТЪПКИ ПРАВИШ ДОБРО - КАКВИ БОЛЕСТИ ТЪРСИШ ?????ПИТАМ АЗ!!! НЕГАТИВНОТО ПОРАЖДА НЕГАТИВНО!МНОГО ПРОСТИ ХОРА.. ЗА ТАКОВА НЕВЕЖЕСТВО . И СУЛЮ СЕДНАЛ ДА МИ ОБЕСНЯВА АМИ НЯМА БОЛЕСТИ АМА ТИ ЯВНО И ПО БИОЛОГИЯ ИМАШ СЛАБ 2. Благодарение на микробите и бактериите се създава силна ИМУННА СИСТЕМА . ТЯ.ТЯ! Е КЛЮЧЪТ КЪМ ЗДРАВЕТО И МИСЪЛТА.ВОДАТА. Да обесняваш на простаци е да бягаш ..друг начин няма..

Спонсорирани публикации