Радев пристигна в Перник: Дано това мащабно издирване да даде резултат

Няма нужда от включването на армията, посочи президентът
Обновена: 13 ное 2022 19:20 | 13 ное 2022 18:00, Красимир Ангелов
139
Радев пристигна в Перник: Дано това мащабно издирване да даде резултат
Снимка: БГНЕС

Работи се по абсолютно всички версии. Надявам се това мащабно издирване да даде резултат. Това заяви президентът Румен Радев, който пристигна в Перник, където втори ден тече издирвателната спасителка акция за 12-годишния Александър.

Още по темата
По думите на президента това е огромен акт на съпричастност и солидарност от страна на цялото общество.

"Усилията са във всички възможни направления, към момента няма водеща версия, няма нужда от включване на армията. Взети са всички мерки, включително техника, термокамери, дронове, хеликоптер на "Гранична полиция", допълни президентът, цитиран от БНТ.

Той поясни, че са активирани и съседни области.

Според Румен Радев е необходимо ускоряване на видеонаблюдението в повече населени места, както и да се замисли за устройства, свързани с деца със специални потребности, които да се носят от тези деца в дрехи или на ръката.

Всеки един живот, особено на дете, е важен и аз благодаря на всички хора и хилядите доброволци от Перник, които се включват в това мащабно издирване. Надявам се да даде резултат, каза още държавният глава. По думите му издирването ще продължи, докато този резултатът стане факт.

Всичко за акцията по издирването от днес вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
астора преди 1 година
Баща му не е ли нотариус.
39
6
 
6
 
! Отговори
Русия преди 1 година
ликвидира ИДИЛ, която беше създадена от кравария и сега ликвидира укронацягите и западните наемници, които са световни бандити. Оня Айдън Ашлин от англия го освободиха, въпреки че беше осъден на смърт в ДНР и сега казал, че ще се връща да се бие за покрайна. Ами тоя път няма освобождение братко, директно на кайма
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПР акция си прави президента. Търсенето е предимно в горската част, а и самите полицаи са отцепили само един район и отклоняват доброволците от други райони на търсене. На думи изглежда много мащабно търсене, но реално отбиват служба само. Изобщо не е 20 км радиус, както твърдят.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано на момчето не му е хрумнало да се крие от хората, защото в района има толкова добри места, в които може да се скрие, че няма да го намерим, докато сам не излезне. Преди малко го търсих в няколко изоставени къщи в квартала, но ако реши да се крие от непознати хора, ще е много трудно.
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев ако иска да подражава на Бойко за ПР акциите, ще трябва да си вземе джип и да го кара сам. Иначе не изглежда готин, сори. А, или пък може да си вземе вместо джип, мотор. Едно време Сатанишев се размотаваше с мотор, ама пак не изглеждаше готин. Но може на Радев да му отива повече, а и освен това да копира едно към едно Бойко с джипа пак няма да е добре, ще му се смеят хората. Затова по-добре мотор.
35
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де, а представете си например следната версия: бащата да го е убил неволно, примерно да са се скарали, да му е изплющял един шамар, то да е паднало и да се е ударило. След това той да го е метнал в някое дере, да завърти колата от другата страна на планината и да каже "ей тука бехме на разходка и е тръгнало в оная другата посока, там го търсете". И нема да го намерят. И кво правим тогава? Щото пък толкова народ го търси, и кучета, и дронове и т.н. Освен да не търсят на правилното място?
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Bидяx noмиятa изnиcaнa no-goлy и излизам, нямам paбoтa в kлoakaтa...
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ее, чак па и президента отишъл да го търси! Кво ще прави там президента? Вече изглежда съвсем съмнителна работата и започвам да вярвам на версията на онзи съфорумец, дето все обяснява за мафиотите в Перник...
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След танците и пържолите в Банско, навръщане да минеш през Перник, за да се покажеш с кмета в новините е меко казано гьондуратлък! Наидтина е жалък!
31
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До преди 10 мнути коментарите беха над 50 сега са вече 42.Жалят президента да не го критикуват.
30
1
 
4
 
! Отговори
До мноо загрижен преди 1 година
Кои са тези?
29
5
 
24
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
И тоя хукна да си прави ПР с човешката трагедия! Никога няма да влезе в час!
28
4
 
9
 
! Отговори
мноо загрижен преди 1 година
цял ден няма статия за деси и били ! искаме да знаем как са спали и кво са вечеряли , утре какво ше закусват , банята и тоалетната чисти ли са ,,,,,,
27
10
 
8
 
! Отговори
Цецо Мен преди 1 година
Едно 12 годишно дете върти на пръстта си цялата държава....Жалка история сме
26
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко Пи Ар акция. Да си вдигне рейтинга на гърба на чуждото нещастие
25
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радеееев, извънредна новина, изчезнала е кравата на кака Пенка от село Стърчипишка, Ямболско. Веднага да се заемете със случая с едно извънредно излъчване.
24
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво общо има президента с един криминален случай? Има най малко 100 човека преди него, които взимат заплати всеки божи месец за да вършат точно тази работа. За какво им се плаща тогава ако президента ще плямпа вместо тях? Все едно Бойко тиквата и влезнал в тялото на Радевчо.
23
7
 
16
 
! Отговори
Ми преди 1 година
Елементарен Пиар. И да отиде там - с какво може да помогне?!? С нищо!
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев сигурно е там да им нашока репите, че са допускали врачки до района да ги разиграват.
21
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев в момента е като Бойко Борисов когато той беше главен секретар. На всеки полицейски случай, сол слага. Вика камерите само и дамо да на дневен ред.