След акцията на МОЧА: Костадинов влезе в радара на феновете на Левски

Политикът и фенове си разменят обиди
Обновена: 18 авг 2023 16:11 | 18 авг 2023 16:05, Александър Попов
441

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Снощи млади дегенерати, запалянковци на "Левски", след мача на своя отбор са набрали смелост да нападнат няколко жени в палатките, пазещи паметника на съветската армия в София. Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените - 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки.

А сегашните еничари няма как да го знаят, защото това е премахнато от учебниците по история. По същия начин искат да премахнат и паметника, символ на антифашизма, за да реабилитират фашизма, като просто премахнат паметта за антифашистката борба.

Е, няма да стане. Следващият път, когато подобни дегенерати решат да се пробват, няма да има жени. Още нещо - надявам се нормалните привърженици на футболния отбор да се разграничат и поне да се извинят на жените за нападението над тях. Заради подобни типове футболните мачове станаха място, на което никой родител няма да заведе детето си. И на финала - интересно ми е какво мисли фашизмократичната общност по повод нападението над жени? Не съм чул досега никой да го е осъдил? Или ако се нападат жени, привърженички на Възраждане, това не е насилие, а демократична изява? Поредната проява на отблъскващото античовешко поведение на уродливите фашисти с демократична осанка".

Още по темата
Така лидерът на "Възраждане" коментира снощната акция на фенове на Левски, които счупиха плочи на паметника в Княжеската градина. Негови сподвижници започнаха с теориите, че това била платена акция и политически формации искали да ни вкарат в гражданска война. Най-честите определения са "фашисти".

Самите фенове снощи напсаха върху МОЧА, че искат български паметник.

В левскарските онлайн страници не остват длъжни на Костадинов и даже призовават на мача с "Айнтрахт" да се "намине покрай паметника безплатно, за да се довърши започнатото".

Някои отправиха апел самият Костадинов да отиде да брани паметника със свои доброволци, а не да оставят две-три жени в палатките.

Ултрас фракциите на Левски от години са с позиция, че МОЧА трябва да бъде премахнат и на негово място в Княжеската градина да има български паметник.

"Националният клуб на привържениците на Левски има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина. Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия "Възраждане", че да наричаш публиката на Левски "еничари", далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето.
"С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята!", гласи и позицията на организираните фенове на Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
0
 
2
 
! Отговори
руски лакеиВЪН ! преди 8 месеца
МИЛИАРДИ ХАРЧИ МОСКВА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИубийства, НА СТАМБОЛОВ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ, ОПИТЪТ ЗА ПРЕВРАТ ПРЕЗ 1923 г., АТЕНТАТ В ЦЪРКВАТА СВ.НЕДЕЛЯ, ОБУЧЕНИЕ И ВНЕДРЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ НА ТЕРОРИСТИ. РУСИЯ НАПАДНА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ЦАР БОРИС III не прати НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН СРЕЩУ СССР. НО СССР избиСТОТИЦИхиляди БЪЛГАРИ СЛЕД 9 сепптември 1944 г. И ОГРАБИ СТОТИЦИ ТОНОВЕ ЗЛАТО, КУЛТУРНИ УНИКАТИ ОТ МАНАСТИРИ, ЦЪРКВИ, МУЗЕИ И БИБЛИОТЕКИ ! НИКАКВИ РУСКИ ПАМЕТНИЦИ !
318
1
 
1
 
! Отговори
и аз преди 8 месеца
До ПодържамОтбораЛевски// подкрепям те напълно, ненормалници от същото котило години наред, обикновено във важни мачове вършеха провокации и носеха санкции на клуба и управляващите клуба им лазят, защото знаят, че същите тези "фенове" във всеки един момент са готови да им скроят жесток номер. Още по-гадно е, че "политици" се заиграват с тях, за да ги ползуват, когато им са необходими, затова няма и ефективни мерки срещу футболното хулиганство, а то лесно излиза от границите на футбола и...
317
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
НЕ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ СПОДЕЛЯТ ФАШИСКИТЕ ИДЕИ, ТАКА ЧЕ ПО СПОКОИНО НАМАЛЕТЕ ДОЗАТА
316
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А тези фенове ходиха ли да строят стадиона или някоя фирма строи стадиона срещу заплащане? Ходиха ли да строят параклиса? Трънки
315
0
 
2
 
! Отговори
TTT преди 8 месеца
Специално подготвени снимки. Добра пропаганда. И това измислено име на паметника... много лошо.
314
1
 
5
 
! Отговори
ПодържамОтбораЛевски преди 8 месеца
колкото до така наречените ултраси, те са криминална *** която никога не е подържала футбола. В главите на тая сгааан е как да потрошот нещо. Тоя криминален контингент трябва да бъде здържан, преди хората да решат да се разправят с тех. Като подръжник на Левски искам да видя тия зад решетките за по 5 - 10 години
313
7
 
5
 
! Отговори
БКП-терористи преди 8 месеца
След 1945 година комунистите предават таврийските българи в България избягали от геноцида над тях в СССР и ги натоварват във вагони към СССР .На тяхно място събират стотици хиляди роми от Балканите в България .Таврийските българи са настанени в лагери и много от тях умират от болести,студ и нечовешки условия на насилствен труд.
312
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нека покажем сините си сърца!Да се съберем всички от цяла България и пренесем паметника на Мусала!!!!
311
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
М0ЧА да се премахне
310
13
 
10
 
! Отговори
Миньор преди 8 месеца
Те говедата от край време са най големите *** от родната публика. Спомням си до преди 20 години като хвърляха бомба нарочно де целеха в журналистите по пистата. Колко бой са яли от нас все малко им е било
309
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя вече си намери майстора.
308
4
 
4
 
! Отговори
Политици еничари преди 8 месеца
Политиците хулят и обиждат. Левски е над половината София. Как един не се изказа, че ще направи нещо добро за отбора? Козирка няма, хайде левскарите сме корави хор, дъжд сняг, вятър свикнали сме, но стадиона тече. Долу има помещения планувани за други спортове освен за футбол, вътре се пълнят с вода. В магазина се чудят от къде да вземат найлони, когато вали за да опазят каквото могат. Пълна пародия. Община Пазарджик прави осветление. Столична Община пари за една косирка не отпуска.
307
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Татуирани де..били. Дано умрете в страшни мъки!!!
306
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Левскар да си, братко, е чест! Думите тук на някакъв мимолетен нямат значение.
305
13
 
12
 
! Отговори
До костя Копейкин преди 8 месеца
Само Левски...Ще ти обясним
304
13
 
12
 
! Отговори
Левскар преди 8 месеца
Костя бате...Намеквам че твоето поведение е вредно за твоето здраве. Разбра ли бе
303
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Изказването *** по адрес на левскарите идва от един човечец, за който е спорно дали се ръководи от изцяло български интереси. Само човек с малък мозък може да говори така крайно и генерализирано за всички фенове на Левски София. Убиди над милион човека.
302
6
 
5
 
! Отговори
Новини преди 8 месеца
Даже ги предупредила Фандъкова че след 22 часа е забранено да протестират и да ядат боя може И феновете ги предупредиха тези майките от възраждане че фактически физически ще ги бияът там за здравето нещо . И пак там седят.тая сутрин един адвокатин от по телевизията каза чеще ги страхуват и те.
301
10
 
12
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 8 месеца
Може и да не понасям въобще "играта" и асоциираните с нея параферналии, фенове, антифенове, феноли, полифеноли, алфа-метил-фенетиламини etc., но в случая тези ги подкрепям, каракосмадинчу определено ще си намери майстора с тях, че и српска музика може да пуснат докато го майсторят :).
300
24
 
24
 
! Отговори
Паню Баирски преди 8 месеца
Костадинов е жалка отр-пка!