Психиката на майката, качила детето си при пиян шофьор - смайваща

Д-р Герев: Всички психопати, които коментираме, са в условията на рецидив
4 сеп 2023 11:03, Елка Василева
68
Психиката на майката, качила детето си при пиян шофьор - смайваща
Снимка: архив, БГНЕС

„За съжаление вече коментирам десетки случаи на психопати, които извършват противообществени действия. За да бъдеш с два промила алкохол и ако си около 70 килограма, това означава, че трябва да си употребил бутилка концентрат. Кръвната проба го потвърждава.

За мен е смайваща психиката на госпожата, която вероятно е била на една маса с шофьора, видяла е какво той е изпил, а след това е качила и детето си автомобила“.

Още по темата
Това коментира пред bTV психиатърът д-р Веселин Герев, след като пиян водач уби 15-годишно момче на пешеходна пътека в София. В хода на разследването бе установено, че в автомобила е имало негова спътница, която е качила и своето дете в автомобила.

„Това вече е много по-тревожното. Това разширява обема на психопатията и я индуцира в околните. Преди законът беше такъв, че ако се качиш в колата на пиян, ти ставаш съучастник. Тук имаме майка, която рискува дори живота на детето си. Уважаема госпожо, жертвата можеше да бъде и вашето дете. Забелязвате ли, че всички психопати, които коментираме – дали извършват убийства, или тежки наранявания, са в условията на рецидив“, коментира д-р Герев.

Той посочи, че през последните години антисистемният човек у нас е е наложил като модел на поведение и като герой.

Установеният водач е с първо регистрирано провинение през 2005 г. – шофиране с употреба на алкохол, след това има и актове за шофиране с превишена скорост.

Според адвокат Пламен Димитров наказанията у нас са много занижени, но изземването на автомобили в момента е незаконно, тъй като не е постановено от съда.

„Който реши, че ще кара пиян, ще си купи един евтин автомобил, ще му го вземат – и нищо. Въпросът е как да се ограничат тези скорости по пътните платна в София. Бул. „Сливница“ и бул. „България“ са писти“, посочи Пламен Димитров. Той смята, че когато се качваш пиян в автомобила, има умисъл на лице.

„Основното изискване за безопасност е да има видимост между участниците в движението. Спрелите пред пешеходни пътеки автомобили пречат на пешеходците да видят идващите автомобили. В София вече има стълбчета, които пречат спирането на определените места и отварят пространството. Никой няма абсолютно предимство на пътя“, коментира пътният експерт Алекси Кесяков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
3
 
! Отговори
Лилипутин преди 7 месеца
Само като погледнете примитивите,които гласуват за "Възраждане" и ще си направите изводите и за тези,които се качват на колите си след употреба на алкохол и наркотици.
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И нашите копейки получиха оргазъм, даде им се шанс да коментирата любимата си тема: пропадналите жени в бг, то нали Украйна кат напредва и нещо не им е ден
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Така е, България е пълна с нискоинтелегентни ***, които могат да гласуват, за това сме и най умрялата държава във света.
62
5
 
2
 
! Отговори
ЕДНО ФЕРАРИ С... преди 7 месеца
НАЙ-СЕ КЕФЯ ПИЯН ДА КАРАМ С *** ГАЗ И ДА СЛУШАМ ЧАЛГА ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ В КОЛАТА!
61
0
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Не знам за психиката,но мисловната дейност при тази жена напълно отсъства.
60
1
 
1
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До До 59 А Вие замисляте ли се, че ако жените подават молбите, значи не им е добре в брака? И може би и мъжете имат вина за това? Не е ли и Вашето мислене едностранчиво? Кой бяга от хубавото. Познавам такива жени, които са отгледали сами децата си, но не бих ги обидила. Знам, че преминаха през много трудности и се справиха много добре. Всяко дете има нужда от двама родители. Аз смятам, че проблемите са от това, че двама души лесно се събират и създават деца. А това трябва да става едва, след кат
59
3
 
2
 
! Отговори
До преди 7 месеца
"нетърпимо до там , че да рискувате да загубите връзка с децата си". Хоп - ето пример за едностранчиво мислене. Има ли статистика колко от молбите за развод са подадени от жените и колко от мъжете. Ще се изненадате, но жените значително преобладават.По-емоционално взимат решения и ЗНАЯТ, че са в изгодната позиция. Като гледаш младите мъже днес, едва ли ти харесват. Замисляла ли сте се,че поне половината за отгледани от сами маминки, озлобени ,гневни и неспособни да дадат на един млад мъж пример
58
0
 
1
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До До 46 53 Съгласна съм с Вас, по принцип. Но не забравяйте, че първо имате възможността да изберете майката на децата Ви! Съдът се намесва едва, когато решите, че изборът Ви е бил толкова лош, че не сте в състояние повече да търпите последствията от него, дори на цената да загубите връзката с децата си.
57
17
 
2
 
! Отговори
ИВАН преди 7 месеца
КАКВО КАТО Е КАРАЛ ПИЯН?? ХОРА УМИРАТ И БЛЪСНАТИ ОТ ТРЕЗВЕНИ! КАТО ИЗЛИЗАШ НА ПЕШАХОДНАТА ПЪТЕКА КАТО БЕЗСМЪРТЕН?? ИМА НЯКОИ ПИЯНИ КАРАТ ПО-ВНИМАТЕЛНО ОТ ТРЕЗВЕНИ! ТОВА С ПИЯНСТВОТО СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБИРАТ ПАРИ ОТ ГЛОБИ!
56
1
 
14
 
! Отговори
До Антигерой преди 7 месеца
Пълно е с такива като тебе - живееш в краен квартал, караш бангия и искаш всички да се съобразяват с теб - да се оглеждат когато ти минаваш , защото очевидно друго нямаш което да покажеш нъл тъй, освен агресията. Ми нема кой да се оглежда вече че ти земат бангията ако пак караш пил както явно го правиш. Ил ще тв накарат да си плащаш гражданска колкото боксониерата, щот сигур висиш и с глоби
55
1
 
14
 
! Отговори
Нъл тъй преди 7 месеца
Пълно е алкохолици които носили изпиват две бутилки бира по 1.5 л и после се мятат на колите защото нищо им нямало. Пълно е с жени и деца които пътуват с тях, защото не били неадекватни. Никой не може да ги свали от колата освен закона или парата. Като му стане гражданската колкото немската таратайка щот е показал предишни провинения, ще почне да кара с 50 през тунела на Люлин.
54
1
 
16
 
! Отговори
89 преди 7 месеца
АМИ ЩОМ ЗАКОНЪТ НЕ САНКЦИОНИРА И МАЙКАТА В ТОЗИ СЛУЧАЙ КАТО СЪУЧАСТНИК - ТЯ ЩЕ СЕ ЧУВСТВА БЕЗХАБЕРНА!!!
53
2
 
3
 
! Отговори
До 46 преди 7 месеца
Ами луд трябва да е да пропусне такъв случай. Не слагам всички под един знаменател. Вбесявам се, че този въпрос съда го решава без грам обсъждане. Майката- и толкова. Буквално трябва да излежава ефективна присъда в момента или да е напуснала страната за да е в единия процент когато бащата получава правата. Най-чистия и масов случай на съдебно решение "по дефолт".
52
0
 
2
 
! Отговори
Ц до 41 преди 7 месеца
ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТВОЯ СЛУЧАЙ И ТОЗИ ???? АКО НЕ - ТО НАИСТИНА СИ ПСИХОПАТ, както си се самоопределил.
51
0
 
5
 
! Отговори
Аве преди 7 месеца
Глобите не се събират, и да им вземат книжките - те пак си карат без книжки. Над 1 промил като ги хванат, първият път за 3 месеца зад решетките, втория път за 3 години и така ще се спрат. 5-10-50 като ги вкарат там и ще почнат да мислят.
50
0
 
0
 
! Отговори
до 44 преди 7 месеца
Какви социални бе, мен!? Много филми си гледал. Знаеш ли какво означава това тук?
49
1
 
17
 
! Отговори
Психолог преди 7 месеца
Редно е И качилият се при пиян шофяор ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД ЗАКОНА КАТО Съучастник!!! Поведението на такива хора е противообществено, вината им е голяма, включително и пред собственото си дете, поставено на риск при пияния шофьор, без значение че му е баща.
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Едва ли майката има каквато и да е психика.
47
0
 
8
 
! Отговори
Топър Харли преди 7 месеца
Камери навсякъде.Тогава тоя малоумец, дори като не очаква, че ще го спрат за проверка, щеше да знае, че глобата за превишена скорост няма да му се размине.
46
0
 
11
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До Анонимен 43 Ами, ето повод за бащата на детето да поиска попечителството над детето. Ще го направи ли? От един случай, не поставяйте всички в тази категория!

Спонсорирани публикации