Денков към енергетиците: Ще подам оставка, ако споразумението не се изпълни

Няма да изпълняваме неща, които противоречат на регламента
Обновена: 3 окт 2023 18:02 | 3 окт 2023 17:29, Стела Стоянова
138
Денков към енергетиците: Ще подам оставка, ако споразумението не се изпълни
Снимка БГНЕС, архив

Депутатът Цончо Ганев от "Възраждане" излъчва онлайн на живо от срещата на енергетиците и миньорите с властта, предаде репортер на БГНЕС.

“Ако някой ви е казал, че ще изпълни неща, които противоречат на регламента, значи ви лъже”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков на срещата с миньорите и енергетиците, предаде репортер на БГНЕС.

Протестиращите от своя страна искат да се запише точка в споразумението помежду им, което се подготвя в момента, в което е записано, че ако някое от поетите ангажименти не бъде изпълнено, правителството ще подаде оставка.

Денков коментира, че няма нужда това да се упоменава в документа. “Ако някоя от точките от документа, с изключение на поетите такива към ЕС, не бъдат изпълнени, аз ще си подам оставката”, подчерта Денков.

Още по темата

“Днес да разпишем документа, утре да го гласуваме в парламента като решение. Тук каквото искате, точките се случват, какво ще спечелите, ако днес въпросът не се реши”, това заяви и Делян Пеевски от ДПС, след което поиска 30 минути почивка, в които въпросът да се реши.

Документът се състои от осем точки
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До ddddd - Да, на някои наистина им е трудно да вденат. Ако стачкуваха за пари, щяха да си вземат даваните 30 и не знам си колко заплати. Не са толкова еднозначни нещата.
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сърбия и армения са жертви на демократическите им партии, които смятат че демокрацията им трябва да бъде одобрена от сащ. Абсолютно фалшив възглед, който струва мно-о-ого скъпо. Ако българските слуги на сащ не бъдат прогонени от властта загубите ще продължават да растат -- мислете за аец белене, затваряне на централи и цените на тока.
92
1
 
14
 
! Отговори
ddddd преди 7 месеца
галффон без ТЕЦ-ве няма ток... понеже нямаме мощности които да ги заменят или на вас ви е трудно да вденете...
91
8
 
3
 
! Отговори
sd преди 7 месеца
Ко е е лъжа, че енергетиците плачат за държавни пари, че няма никаква печалба в ТЕЦовете? кр етени - пу кнет е с децата си барабар че да не се мъчите.!
90
4
 
4
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 7 месеца
Комунистите от ТЕЦ-овете и комунистите от властта сключили договор за сътрудничество и взаимопомощ от хипотетичните им врагове след като ги очакваха " да им се хванат на въдицата " .
89
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Подавай си оставката, слуга ! Всяка втора дума е лъжа -- ха-ха, хи-хи ! Българските политици не умеят да водят преговори с чужди държави. Те даже не знаят и къде на картата се намира България -- станал академик и пребивава в полуграмотно състояние.
88
16
 
3
 
! Отговори
sd преди 7 месеца
Путин вече разруши 2 държави - Сърбия и Армения, които се водеха по руски акъл и заложиха всичко на Русия - загубиха всички територии които можеха да загубят. Сърбия може и още да загуби ако почне война в Косово. Ако БГ стане губерния на недоимперията защо мислите че ще цъфне и върже? Русоидите сте к ре те ни!
87
4
 
14
 
! Отговори
ъцз преди 7 месеца
този след няколко месеца няма да е премиер... сега лъже а после ще кажа ама търсете си Мария тя е премиер...
86
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Действай и не чакай никого и нищо! ОСТАВКА Слуги на чужди интереси!!! ОСТАВКА и избори!!!
85
3
 
11
 
! Отговори
Ноби преди 7 месеца
тая костенурка до кога ще я гледаме ?
84
0
 
7
 
! Отговори
Тъй, де! преди 7 месеца
Сега ще наблюдаваме спасяване поединично. Преди малко по БНТ питат тоя пияндурник Манолов дали е подписал. Той отговаря - Аз не съм страна!
83
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
България не е имала никога начело такова жалко мекотело!
82
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Продавай е още сега
81
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Асен Василев от толкова места му дърпат конците че вече съвсем се е оплел и запелтечил. Едно казва тук, после друго там. Фризурата на бюджета сработи но за година не получихме конвергентен доклад, а сега инфлацията и дефицита са като развързани. А тоя пинокио кой знае къде е целувал ръце и е поел ангажименти да ни додрапа до Еврозоната.
80
5
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
До Анонимен/86 "Твоята оставка нищо няма да промени. Друга марионетка ще ни натресат от посолството." - е какво друго може да направи човека? ВИЕ гласувахте за евроатлантизъм с 85% мнозинство. Какво ревете сега?
79
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пуснете му малко ток на този еврейски плъх. Всеки път като ви даде грешен отговор, му пускате електрически шок, докато не започне да дава верни отговори и не ви повиши заплатите. Какво се разправяте с тези еврейски плъхове, все една са хора и ще ви разберат? Не го ли виждате, че не е човек, а плъх?
78
7
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
На 2 Април 2023г. хората гласуваха с огромно мнозинство за Денков. Това е факт с който само неграмотните европеидни про'с'таци, гласували за него, няма да се съгласят.
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дано дано дано
76
6
 
4
 
! Отговори
Много ПROСТИ преди 7 месеца
хора сте това червените същества, светът е наясно защ сте бедни вие не разбрахте ? Има една поговорка - "ПRОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА" ! Сега сещате ли се ЗА КОГО СЕ ОТНАСЯ ? Никога няма да се оправим, гарантирано е ! България се управлява от комунисти за които някои държави ни предупредиха, но с такъв народ, такава съдба....на нещастници...
75
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Твоята оставка нищо няма да промени. Друга марионетка ще ни натресат от посолството.