Съпругата на прокурора от Перник: Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял

Не съм жертва на домашно насилие, заявява Биляна Михайлова
14 окт 2023 09:29, Елка Василева
409
Съпругата на прокурора от Перник: Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял
кадър: Нова тв

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея - Биляна Михайлова, отрича да е жертва на домашно насилие. В момента тя се намира в болница. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал.

Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой Нова тв разговаря със съпругата му Биляна, която според обвинението е жертва на домашно насилие.

Още по темата
Биляна Михайлова, казва, че се чувства добре. „В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдение за известно време, но нямам някакви оплаквания.

За синина под окото си тя казва, че най-вероятно е следствие от удар от падането. „Имах някакъв лек оток, който впоследствие премина надолу към окото“. Отрича синината да е от побой.

Според Биляна Михайлова случилото се с мъжа ѝ е семеен скандал. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", твърди тя.

Като обяснение за факта, че и полицията и прокуратурата станаха съпричастни към този семеен скандал, Биляна Михайлова казва: „Нашата дъщеря беше в банята по това време и след като чула нашия ескалирал спор, се е обадила на 112“.

Жената разказва, че не е имало очевидци. "Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата", твърди тя.

„Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял“, категорична е Биляна Михайлова.

Тя отрича да е губила съзнание. „Не, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и  дойде линейка  - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание. Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения, които Ви разказах и на Вас. Казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре.

Запитана дали е възможно да не е свидетелствала срещу съпруга си, защото я е страх, Биляна Михайлова казва: „Не, категорично не ме е страх“.

Проблемите на семейство Михайлови с правосъдието започнаха миналата година, когато синът им Васил стана подсъдим по няколко дела за нанесени телесни повреди и закани с убийства.

Биляна Михайлова заявява, че синът Васил „категорично не е израснал в семейство с насилие“.

Запитана дали е готова да заживее пак със съпруга си под един покрив, след като  прокуратурата казва, че ще му иска постоянен арест, тъй като е опасен за нея,  Биляна Михайлова отговари: „Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
0
 
27
 
! Отговори
Киро преди 7 месеца
Абе момиче, знаеш ли колко са жените като теб, които все паднали по стълбите или се спънали сами в килима и ред измишльотини , само защото ги е страх, че л....ното дето ги е било пак ще им посегне и точно това се случва, защото мълчите. Как да го вкарат в затвора, като те е страх да го изобличиш. Ами ще те бие, и другият път може и да паднеш на ножа няколко пъти, отново ,,без да искаш,,пази боже!Не мълчете!
263
0
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
хе хе хе!..Глей ти каква била работата !
262
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На кого му пука за такива семейства.
261
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Жертвите на домашно насилие се страхуват от насилника и затова отричат. Защо дъщеря им ще лъже? Нали тя се обажда на 112? Насилникът винаги заплашва, че ако кажеш какво става у дама ви с вас е свършено. Пази Боже да попаднеш на такъв човек. Ако посяга на бой когато е пил нещата са още по-лоши, защото той не помни какво е прави. Тежко и горко и на дъщеря им. Ще и се наложи да избира на чия страна да застане.
260
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тая да си я пускат у дома, за какво я лекуват. Щом не и е посягано, да си тръгва.
259
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Злоупотребите от страна на жените са си чиста дискриминация спрямо мъжете.
258
0
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 месеца
Да запази...голямата заплата на...насилника,че ако не е в...гешеффтурата гладни ще умрат.
257
0
 
22
 
! Отговори
CoQ10 преди 7 месеца
Естествено, че така ще каже, това беше ясно още вчера, когато заяви, че не си спомня абсолютно нищо от случилото се! Той е лекуващият й лекар смънка пред камерите и явно се притесняваше да каже, че е пребита, защото и него го е страх. Ако не друго, таз нашенка е случила на мъж и син! Бог да й е на помощ! Както и на всички други клетници, които съдбата среща с двамата пернишки *** - баща и син! Явно жената си дава сметка, че излезе ли от болницата пак при мъжа си трябва да отиде!
256
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Позицията на тази жена жертва показва ясно слабостите и противоречивата зависимост към насилника, които са силно характерни за мазохистичните характери и което успешно поддържа сглобката садист-мазохист. На садиста му требе мазохист, на мазохиста също му е нужен садист. Интересни са и психичните отклонения у мъжкия плод на тази садо-мазохистична връзка- синът им. Опасно е и че садиста в случая е овластен прокурор с висок държавен статут.
255
0
 
18
 
! Отговори
Деси от Сливенския преди 7 месеца
сигурно и дъщерята се е спънала в балтията на баща си и без да иска е набрала 112
254
1
 
17
 
! Отговори
Германец преди 7 месеца
Те това са ви традиционните семейни ценности, когато след обикновен скандал свършваш в болница. Всичко е точно :)
253
0
 
26
 
! Отговори
стокхолм преди 7 месеца
Тая жена е била заставена от адвоката на мъжа си да лъже. А какъв пример дава на дъщеря си? Един ден да търпи побоища и да намира това за нормални семейни отношения? Жалка история! В името на дъщеря си тя трябваше да го обвини. Спомням си, че имаше един герберски побойник от Пловдив, дето чрез медиите изразяваше благодарност към дъщеря си за подкрепата...срещу пребиването на майката.А че изкривява психиката на едно дете, че за него един ден НЕнормалното ще е нормално и ще търпи насилник?
252
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То се знаеше отдавна,че бащата посяга на майката,иначе откъде да идват тези прояви на синчето прави това което вижда в къщи и го смята за нещо нормално. Госпожо крайно време е да спасите децата си с вас трябва да работи психолог ,а за мъжът ви той ако иска може сам да потърси помощ. Дано във вашето семейство настъпи мир,а не да четем за поредния нещастен случай. Не над насилието на жени.
251
0
 
11
 
! Отговори
Иван преди 7 месеца
"Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял" и не ме е е.....
250
1
 
7
 
! Отговори
Пернишка анемия преди 7 месеца
Липса на кръв по винкеуо
249
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нали разбирате, че когато някой те бие, вероятно систематично, не си особено адекватна? Вероятно се притеснява какво той или синчето им би могъл да им направи на нея или дъщеря им, в момента в който никой не гледа. Нищо чудно че го защитава. Защото знае, че държавата не може да я защити. Прокурорът и синът му трябва да са в затвора с доживотни присъди, за да може тя и дъщеря й да са в безопасност.
248
1
 
18
 
! Отговори
Double click преди 7 месеца
Аз не разбирам защо ни занимават с битието на разни примитивни хора. Очевидно е че, цялото семейство са тотално опростачени и нагли диваци.
247
1
 
18
 
! Отговори
Иван преди 7 месеца
"Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство" - ами всъщност има доста семейства в България, където няма такива битовизми.
246
0
 
12
 
! Отговори
. преди 7 месеца
Следващия път ще я утрепе и тогава ще пее друга песен, но от небето
245
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Случваше се през соца и тъст или шурей да набие зетя, ако тормози жена си. Двама братя или две сестри понякога се сбиваха при установена изневяра. По-чести бяха случаите, при които зет се опитва да има за любовница балдъзата си. Понякога и девер съгрешаваше със снахата и ето ти причина за семеен пердах. В наше време едва ли нравите са се променили много.