Съпругата на прокурора от Перник: Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял

Не съм жертва на домашно насилие, заявява Биляна Михайлова
14 окт 2023 09:29, Елка Василева
409
Съпругата на прокурора от Перник: Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял
кадър: Нова тв

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея - Биляна Михайлова, отрича да е жертва на домашно насилие. В момента тя се намира в болница. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал.

Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой Нова тв разговаря със съпругата му Биляна, която според обвинението е жертва на домашно насилие.

Още по темата
Биляна Михайлова, казва, че се чувства добре. „В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдение за известно време, но нямам някакви оплаквания.

За синина под окото си тя казва, че най-вероятно е следствие от удар от падането. „Имах някакъв лек оток, който впоследствие премина надолу към окото“. Отрича синината да е от побой.

Според Биляна Михайлова случилото се с мъжа ѝ е семеен скандал. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", твърди тя.

Като обяснение за факта, че и полицията и прокуратурата станаха съпричастни към този семеен скандал, Биляна Михайлова казва: „Нашата дъщеря беше в банята по това време и след като чула нашия ескалирал спор, се е обадила на 112“.

Жената разказва, че не е имало очевидци. "Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата", твърди тя.

„Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял“, категорична е Биляна Михайлова.

Тя отрича да е губила съзнание. „Не, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и  дойде линейка  - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание. Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения, които Ви разказах и на Вас. Казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре.

Запитана дали е възможно да не е свидетелствала срещу съпруга си, защото я е страх, Биляна Михайлова казва: „Не, категорично не ме е страх“.

Проблемите на семейство Михайлови с правосъдието започнаха миналата година, когато синът им Васил стана подсъдим по няколко дела за нанесени телесни повреди и закани с убийства.

Биляна Михайлова заявява, че синът Васил „категорично не е израснал в семейство с насилие“.

Запитана дали е готова да заживее пак със съпруга си под един покрив, след като  прокуратурата казва, че ще му иска постоянен арест, тъй като е опасен за нея,  Биляна Михайлова отговари: „Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Точно така станал е семеен скандал и прокурора е въздал правосъдие с юмруци.
283
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Според лекаря отоците са от умруци, а не от удар в твърд предмет, както би станало при падане.
282
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Съчувствам на жената, но трябва да каже истината пред разследващите. Става ясно и защо прокурорският син Васил Михайлов е насилник. Програмиран е да бъде такъв, защото е израснал в семейство където е ставал свидетел на сцени с прояви на насилие от страна на баща му към майка му. Затова и заплашва приятелката си с убийство и я е бил. Научил е това от първа ръка - от баща си.
281
0
 
16
 
! Отговори
Да преди 6 месеца
Тая женица - едно, че е жертва, второ - лъжесвидетел, а нейният съпруг - незнайно за какъв се изживява. Семейство - " образец".
280
0
 
19
 
! Отговори
Хмм странно преди 6 месеца
Как пък в моето семейство за 100 години нито една жена не е падала по стълбите, a тая тьотка за 30 години е падала 20 пъти??
279
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Неспасяемо т*ъ*п*а жена! И за синчето си сигурно смята, че е образцов член на обществото. Уайт ***.
278
0
 
15
 
! Отговори
Стокхолмски Синдром преди 6 месеца
Няма как да и помогне държавата, когато самата тя не иска да си помогне. Тази жена е поела по черния път победената жертва. Това е мечтата на насилника. Той сега сигурно се смее и радва в ареста.
277
0
 
14
 
! Отговори
младен преди 6 месеца
Тогава нека следващият път ти размаже простата главата в земята. МОже и сино ти да се включи, и той е любител на това.
276
0
 
22
 
! Отговори
Лъже от страх преди 6 месеца
Насилника я е принудил да пусне изявлението, иначе ще я убие. Вижда се страха в очите на жената. Тя трябва да повярва, че има живот след ада. Някой трябва да и помогне.
275
0
 
19
 
! Отговори
Gorskio преди 6 месеца
Малко я е пребил по време на скандала, какво толкова. Стабиуен е и тя си го обича. Синът му няма да се метне на гората я... Ненормалници...
274
0
 
23
 
! Отговори
Случайно Стана преди 6 месеца
Скоро ще четем: "Нелеп инцидент.. съпругата на прокурора без да иска е паднала на нож, който я пробол много пъти в гърба и в паниката бутнала пистолет, който при падането се заредил и изстрелял 6 куршума в тила и. "
273
0
 
8
 
! Отговори
Още бой преди 6 месеца
Тази не е изтрезняла.То и апчета .Пак ща я бухат.Пии по малко ***.
272
0
 
17
 
! Отговори
голям страх преди 6 месеца
Явно цял Перник е обхванат от неописуем ужас и страх от бащата и сина! Всички - жена, съседи, лекари, адвокати - нищо не са видяли, чули, нищо не знаят! Докато някой накрая не бъде убит!
271
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Оставете женицата на мира, и да пуснат прокурора, нали казва, че нищо не й е направил. Но следващия път, когато я натрепе до смърт, да се оплаче на Свети Петър.
270
0
 
14
 
! Отговори
пеуник преди 6 месеца
тази ше пада още много пъти , да видим кога ше е фаталния :)
269
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Традиционни български ценности...
268
0
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 месеца
Тази ще се...откаже и от майка си,за да остане мъжът й в Прокуратурата,че 6 бона за...нищоправене,няма кой да им дава.
267
0
 
16
 
! Отговори
да бе! преди 6 месеца
Дали някой й вярва на тази женица!? Явно насилието и лъжите са широко застъпени в това семейство. Няма как отявлен насилник, като сина й, да е израснал в нормално семейство без насилие. А г-жата е търпяла всичко това толкова години или от преголям страх или от материална изгода. За сметка на собствения си живот и живота на децата си. Жалка история.
266
2
 
7
 
! Отговори
Смяна на гуми 76 лв преди 6 месеца
За обикновен автомобил - 14 цола джанти. Цена от днес в София. Усещате ли как ви успиват кой кого пребил, докато в цялата държава се вихри грабеж и ви бъркат в джобчето? Тяхното семейство не е мой проблем. Решили да се бият - тяхна си работа!Мен ме изнасили сервиза за гуми - на кой му пука?
265
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Баща - *** побойник, син - *** побойник! Типична картинка на българско семейство. Заплашили са я женицата, че ще я убият, затова отрича побоя.