Надраскаха коли на украински доброволци - „Вън” и „Путин”

Вандалската проява е от Варна
17 окт 2023 08:53, Елка Василева
163
Надраскаха коли на украински доброволци - „Вън” и „Путин”
Кадър: Нова тв

Вандали надраскаха със спрей автомобили на доброволци от Украинския дом във Варна. По колите е имало надписи „Вън” и „Путин”.

Потърпевшите са шокирани от случилото се. „Не знам кой може да постъпи по подобен начин. Преди няколко месеца ни бяха залепили руското знаме на сградата. Заплашвали са ни и със смс-и. Стигало се и до обири на апартаменти. Притесняваме се от нови нападения”, заяви пред Нова тв Евгения Волкова, председател на дома.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
31
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Варна и варненско е скотозборище на русофайняците антибългари!
119
10
 
31
 
! Отговори
Мда преди 6 месеца
Мда, тия доброволци явно са материално затруднени... само с камион "Хайлукс" са...Щото обикновено са от Тундра нагоре...Бегълците, дето ги .рантутим.....
118
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Безгранична наглост, дали са руснаци или украинци, няма никакво значение. Значи аз да си трая когато надраскат моята кола, полиция ли да чакам, ха ха, а те са възмутени, и се оплакват и пишат. Трябва да ги поставим на мястото им, като абсолютни чужденци, каквито са. Длъжни са да се съобразяват с нас. Аз така правя. Като ми говорят на руски, отговарям само на български, ако не разбират , питам - защо не говориш български.
117
10
 
39
 
! Отговори
Стоян преди 6 месеца
Е па щом са толкова потресени от случилото се ,да си ходят
116
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 109. Но в Украйна се води война, нали така? И запалянковците успяват в почивките между сраженията да прибягат до някоя съседна страна да гледат мач?!
115
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Украински доброволци на нашето море?! Интересно!
114
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Надраскано със спрей?! Много ми е интересно как става това.
113
9
 
38
 
! Отговори
някои размисли по преди 6 месеца
въпроса: Първо - изобщо не е ясно, кой ги е надраскал. Може да са и самите укри, с цел да привлекат вниманието към себе си, тъй като в момента цялото внимание е към Газа и Израел. Второ - да се замислят дали с присъствието и поведението си, те самите не провокират подобни актове. Факт е, че повечето здравомислещи граждани не оправдават присъствието им по курортите и вечните им претенции, граничещи с наглост. И трето - вече е крайно време да се завърнат в любимата си родина.
112
8
 
32
 
! Отговори
БАНко преди 6 месеца
В Ъ Н !!!!
111
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ВЪН УКРИ!
110
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Румен. Пий си хапчетата или ходи на медицински преглед. Ако толкова ти е домиляло за украинците, хващай влака и марш към Украина да бъдеш доброволец там.
109
23
 
8
 
! Отговори
Румен преди 6 месеца
Колко по бързо действа полицията толкова е по добре. Защото утре може да е късно . Руски терористи ще се включат на територията на България. И Варна може да заприлича на Газа. Отиди после различи кои е от Хамас , кои Палестинец.
108
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много добре са направили с колите им! Ако на братята украинци не им харесва тук, да си заминават за родината. И без това войната скоро свършва, няма вече пари и оръжие за Зеленски, а той и без това се кахъреше, че няма достатъчно хора за възстановяването на Украйна, така че да ходят и да доброволстват там. Тук не са желани.
107
21
 
7
 
! Отговори
Румен преди 6 месеца
Полицията да си свърши работата бързо . И ако от тия вандали има с руско гражданство . Експулсиране за Русия на кораб до Грузия безплатно . И на там да се оправят. Ако са с българско да плаща щетата двойно на собственика.
106
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 107Онзи ден в Прага се изигра мача на Украйна за европейското догодина! Беше пълно с мъже годни за мобилизация!)))А,случайно да ти е хрумнало, че Прага не е далече от Украйна и това са запалянковци от Лвов Ровно, Мукачево, примерно?
105
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз, казвах ли ви, че в България действат терористи, а ДАНС спи. Сега драскат, чупят в други ден бият и убиват. Първо украйнци после българи не споделящи тяхните убеждения.
104
6
 
20
 
! Отговори
Само Локо! преди 6 месеца
Онзи ден в Прага се изигра мача на Украйна за европейското догодина! Беше пълно с мъже годни за мобилизация! Ама май е по-добре да се крият в Европа и да ги хрантутим! Вижте евреите, които летят от цял свят към Израел, за да се бият срещу Хамаз! Тия измислени "доброволци" що не са фронта, а цяло лято се търкалят по варненските плажове!
103
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
толкова са долни и некоректи,имах наематели семейство за 390лв на месец за двуст.апарт.с всички ел.уреди,климатици,помагах им да се регистрират и в МВР,за рем.на колата,за джипи,после като излязоха счупили вратата на хладилника,детето им счупило стъклото на готв.печка,кливатика не работи,мокета изгорен с ютия.ето това за благодарност.
102
6
 
28
 
! Отговори
Virtuozzo преди 6 месеца
В Пловдив задраскахме всички украински знамена още в началото със Z и не бях само аз !
101
25
 
7
 
! Отговори
Германец преди 6 месеца
Животинският подчовешки вид булгарикус протопитекус доказва за пореден път, че не е нищо повече от едно туморно образувание. Но този тумор се топи сам, така че няма проблем :)

Спонсорирани публикации