Надраскаха коли на украински доброволци - „Вън” и „Путин”

Вандалската проява е от Варна
17 окт 2023 08:53, Елка Василева
163
Надраскаха коли на украински доброволци - „Вън” и „Путин”
Кадър: Нова тв

Вандали надраскаха със спрей автомобили на доброволци от Украинския дом във Варна. По колите е имало надписи „Вън” и „Путин”.

Потърпевшите са шокирани от случилото се. „Не знам кой може да постъпи по подобен начин. Преди няколко месеца ни бяха залепили руското знаме на сградата. Заплашвали са ни и със смс-и. Стигало се и до обири на апартаменти. Притесняваме се от нови нападения”, заяви пред Нова тв Евгения Волкова, председател на дома.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
6
 
25
 
! Отговори
хмм преди 6 месеца
вчера един украинец си купуваше бутилка с водка в кварталния магазин пред мен , но се беше наквасил яко едвам ходеше , изтърва си парите по пода - грозна гедка , на около 40 беше ( какво прави тук и защо не е на фронта? )
99
4
 
11
 
! Отговори
l11 преди 6 месеца
кого сме изгонили ве, лbOхмaH, нали идват тук, вземат паспорта и бягат на запад? ползват ни като транзитна държава, също както тия, за които си писал "refugees welcome" преди години. същите митове като за как сме изгонили "елита на нацията", или за убитите 200-300-400-500-600 хиляди през социализма. да ти cepa на комсомослкия плам, путин и митрофанова са ви виновни за празните глави, безделна пасмина.
98
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хохлите са най-долното племе в света.
97
3
 
16
 
! Отговори
Българка преди 6 месеца
Туй е джипа на украинеца Брендо. Не го докосвайте....
96
23
 
7
 
! Отговори
Имигрант преди 6 месеца
Ние,българите за да угодим на руснаците изгонихме украинците, голяма част от които бяха от български проиход. Но поради демографския срив, до 30 г. според изследване на БАН, ще бъдем принудени да приемем имигранти,стотици хиляди, и откъде ще дойда...от арабските страни и Африка. Това е всъщност национално предателство на Радев с огромни последици за нас. Но важното е,че мутрофанова е щастлива.
95
1
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 6 месеца
лелче, време е да гасиш бота, че само под твоите статии се вихри и ората по службите им писна да четат всеки ден доноси. имайки предвид колко се е спушило, ше стане да те дават по телевизоро да се обясняваш като седмокласничка.
94
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Простотията скоро няма да си отиде.
93
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Имам данни, че с рози джип се извършва снабдяване с наркотици. Прави по курс до Украйна всяка седмица, после се събират в украинския дом и ги разфасоват и слагат в консерви и отива за дистрибуция в Гърция
92
8
 
22
 
! Отговори
Биолог преди 6 месеца
Трябва да дадем жилищата и жените си на украинците с жиповете, за да докажем покорството и лоялността си към братските освободители САЩ.
91
10
 
24
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Напред с братска Русия!
90
3
 
13
 
! Отговори
жорето преди 6 месеца
Туй автомобил ли е, що са го изрисували само - то трактор на Слава укролайна бееее
89
4
 
21
 
! Отговори
gogo преди 6 месеца
Елчето В., вземи ги тия непрокопсаници с джипове за по сто наши заплати, па гжи храни, пои. Недоброволно те моля
88
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 88, пак ли ти с твоите сводки от руската пропаганда бе бо*клу*к? Русията ти УМPЯ бе ско*пена гад! Леле ако те намеря, какво ти се пише...
87
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако дойда на власт, всичко русофилско отива в Белене и там подобни хубави местенца
86
4
 
26
 
! Отговори
до 1 2 3 преди 6 месеца
Украйна спешно иска 42 милиарда, за да компенсира бюджетен дефицит. Предложих на Зеленски да таксува работничките в онли фенс и кам сайтовете 50% данък и да конфискува имотите на тия дето са напуснали Украндия, ама той каза, че искал долари и ме блокира.
85
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Къв тоз камион?
84
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Отрядът за огнева поддръжка Вега продължава да кошмари зомбитата на киевският наркокартел в посока Краснолиманск. Разкрит е склад за боеприпаси, където се придвижват автомобили с амуниции. И успешно унищожени. Интересно е, че складът на зомбакнацистишена е разположен близо до храм, но артилеристите на Вега са се справили блестящо.
83
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И нито дума не обелвате за Зеленски, а има какво. Искал да отиде в Израел уж да помага в преговорите, заедно с Блинкен и даже да постъпел в израелската армия. Но го порязали жестоко. "Стой си дома, льольо. Не ни трябваш и няма да се измъкнеш така лесно. На нас евреи като теб не ни трябват" В същото време Натаняху се съвещавал дълго и напоително с Путин по телефона как да се реши конфликта. Сега разбирате ли кого всъщност уважават и кого презират?
82
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Възстановен е мостът в Мариупол над река Калмиус близо до Азовстал, през който минава най-важната транспортна артерия от ДНР през нови територии към Крим.
81
4
 
23
 
! Отговори
3 преди 6 месеца
Ако обаче Белият дом реши, че подкрепата за конфликта в Близкия изток си струва, това вероятно ще означава незабавно оттегляне на САЩ от финансирането на Украйна. Израел веднага реши да поеме щатските субсидии, упорито претендирайки, че се бори с тероризма чрез безразборните бомбардировки на Газа. Дали израелците ще получат тези пари вероятно ще разберем след посещението на Байдън в страната на 18 октомври. Боят между Израел и Украйна за снаряди и пари ще започне след 3... 2... 1...

Спонсорирани публикации