Мрежите зоват за бойкот на речта на Радев в новогодишната нощ

За илюстрация на събитието е използван колаж на Тодор Живков и Радев
25 дек 2023 12:00, Нели Христова
914
Мрежите зоват за бойкот на речта на Радев в новогодишната нощ
Снимка: Facebook

Бойкот на новогодишното слово на президента Румен Радев. За това призовава кампания във фейсбук, в която вече са се включили над 5 хил.

"Изключване на телевизорите в 23:55 ч. на 31.12.23 г., за да не си разваляме новогодишното настроение. Нека посрещнем заедно Новата година без маймунчолъци! #ИМПИЙЧМЪНТ".

Това призовават организаторите от групата "Жълти жилетки България.

Инициативата под наслов "Национално изключване на телевизорите в 23:55 ч. на 31 декември".

За илюстрация на събитието е използван колаж, в който се обединени лицата на Радев и комунистическия диктатор Тодор Живков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


914
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
703
1
 
3
 
! Отговори
HMLF преди 4 месеца
Не се мъчете-в 23,58 iron maiden two minutes to midnight
702
8
 
11
 
! Отговори
Севдалина Арнаудова преди 4 месеца
Колеги, пренасочете омразата си, предназначена за Бойко, към Радев. И живота ви ще потръгне нагоре - това, което бленувате. Бляна ви ще стане истина. Само направете гореописаната промяна. Това е за здраве и берекет през новата година, но не само. Аз разбирам нещата и ще се наложи да ми се доверите този път. Радев не е вашия човек. Ако искате не ми вярвайте, но си губите времето.
701
5
 
7
 
! Отговори
Странно преди 4 месеца
"гнил запад", а пък заплатите космически. Странно ми е.
700
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Както си и знаех - срещу Радев са умственоизостанали, оревали орталъка с почти 1000 коментара
699
4
 
2
 
! Отговори
асдаа преди 4 месеца
До бай Танас Да ама си го натика в твоя. И така ще е за в бъдеще.
698
2
 
8
 
! Отговори
асдаа преди 4 месеца
До До асдаа Соррри ама аз, за разлика от теб съм ходил на училище и мога да мисля. Чета това което искам а не това което подхвърлят на такива като теб. Като на куче... :)))
697
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Гнилият Запад "1 Руският президент В. В. Путин Първата съпруга живее във Франция..." ------------- мхм, верваме.. нали ако беше така демократичният запад отдавна щеше да ги е санкционирал и изгонил в "блллатния".. нали така? Нали???? Или намекваш, че справедливият запад не закача руснаците с връзкии пари, а???
696
5
 
10
 
! Отговори
асдаа преди 4 месеца
До Въпрос : К'во и е великото на Кравария? От две години яде яки шамари от Русия. Яде яки шамари барабар с Англия и другите жендърски държави на куп. За такъв бой и в историята на Света не съм чел... :)))
695
3
 
9
 
! Отговори
асдаа преди 4 месеца
До Анонимен То хубаво ама първото което направиха световните терористи САЩ беше да ни унищожат армията. Армия вече нямаме! Цялата ни "Армия" барабар с чистачките ще напълни едва 2/3 от стадион Васил Левски. СРАМ !
694
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А кого да слушаме, магнитския ли, Бочко или Кирче, не благодаря, предпочитам Президента.
693
17
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 4 месеца
Кога шепата нищожни рус0р0би ще разберат че велика България е с великите САЩ, НАТО и Европа и изобщо нямат нищо общо с примитивна блатная? Ходете да се гушнете с лузърите като ман*гала костадинов, нинова и синът и който щасливо живее в САЩ и останалите руски под*метки.
692
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пък и в тия мрежи остана май само цвета на България! Боже опази!
691
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хахахаха, мисерочките пак ви свиха сърмите :))))
690
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен "Време е за президентска република." ---------- да бе, да ни сложи посолството президент и да гасим ламБата! Трябва ни вонен прееврат! Ако не друго военните са поне еинствените, които са се клели под знамето!
689
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Цели 5 хил!? Че то повече от половин свят бре! От тях две трети към 22ч. няма да знаят на кой свят са, другата част няма да знае колко е часа! Умнокрасивитети... Искаме мирен протест, според евроатлантическите ценности! И по-тихо, да не ви чуе някой!
688
15
 
6
 
! Отговори
Помним преди 4 месеца
Рублен Гадев е ужасно озлобен, че световните медии отразиха начина, по който Зеленски обърса пода с фуражката му и му я изцеди на главата. Дребната му фатмашка душица не издържа това публично унижение и трябваше да изгони репортерите, за да не предават на живо. Но те бяха заснели достатъчно. Светът видя контраста между един ДЪРЖАВНИК и един ПЛЪХ.
687
3
 
12
 
! Отговори
Хари преди 4 месеца
Не са мрежите а престъпниците от ДебилиБългария, ПунтаПута и антибългарската ДПС която е незаконна. То не че и сглоПката е законна де. То такива национални престъпления България никога не е имала в цялата си история! И после ... що било имало Народен Съд.. Ми ще има и трябва да има.
686
2
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 месеца
А премиерът-квазимодо може ли да ни поздрави?
685
1
 
15
 
! Отговори
bl преди 4 месеца
Мрежите отдавна ги бойкотирам, при това не само в новогодишната нощ.
684
4
 
5
 
! Отговори
1924 закон за защита преди 4 месеца
на държавата . И тогава сме били във сходна ситуация 1- малка по брой партия е всявала раздор във обществото и е докарало хората почти до военно положение и известен терор за да може да бъде изкоренена ,сега партиите са 2 пак са малобройни но много шумни всяват раздор говорят за референдуми които не могат да спечелят правят се на патриоти ,а са *** на държава която е враг на нато и ЕС. Те са деструктивни и не признават българското официално управление оскверняват институциите и рушат !