Мрежите зоват за бойкот на речта на Радев в новогодишната нощ

За илюстрация на събитието е използван колаж на Тодор Живков и Радев
25 дек 2023 12:00, Нели Христова
914
Мрежите зоват за бойкот на речта на Радев в новогодишната нощ
Снимка: Facebook

Бойкот на новогодишното слово на президента Румен Радев. За това призовава кампания във фейсбук, в която вече са се включили над 5 хил.

"Изключване на телевизорите в 23:55 ч. на 31.12.23 г., за да не си разваляме новогодишното настроение. Нека посрещнем заедно Новата година без маймунчолъци! #ИМПИЙЧМЪНТ".

Това призовават организаторите от групата "Жълти жилетки България.

Инициативата под наслов "Национално изключване на телевизорите в 23:55 ч. на 31 декември".

За илюстрация на събитието е използван колаж, в който се обединени лицата на Радев и комунистическия диктатор Тодор Живков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


914
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
723
7
 
9
 
! Отговори
Краят демонокрацията преди 4 месеца
Тридесет години геноцид! Време е за нов Народен съд.
722
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Прочетете фашизмът на Желю Желев.
721
14
 
2
 
! Отговори
Плачко преди 4 месеца
С нетърпение чакам да ви разплача в новогодишната нощ с моята болка за паметника.Ще оплюя всичко положително през годината и ще оплача нашата съдба.Аз съм оплаквачка номер едно на републиката запомнете го.
720
5
 
5
 
! Отговори
Мара отварачката преди 4 месеца
Мен не ми харесва соца щот ме бутаха разни партийци за една стограмка слънчев бряг а надницата ми беше 5 лева бруто
719
20
 
10
 
! Отговори
ДА преди 4 месеца
ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ-НЯМА КАКВО ДА ЧУЯ ОТ НЕГО
718
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До На мен ми става Ти си най-ниско челото нещо,явяващо се по форомите
717
13
 
8
 
! Отговори
На мен ми става преди 4 месеца
Жално като гледам разни ренегати да ми дрънкат глупости със носталгична нотка и вкус ,като махат вичкото лошо и рисуват слънчеви пейзажи ,50 г градиха комунизъм и бяха гробокопачи на капитализма сега пак изпълзяха от дупките да си продават отровата на носталгици със носталгия по младостта . Спомена за младостта винаги е хубав но е идеализиран и се различава от реалността затова всеки се връща със трепет към младите си години дори да е бил фронтовак и едва да е оцелял . Ренегата ни пързаля !
716
4
 
5
 
! Отговори
На мен ми става преди 4 месеца
жално като се сетя каква металургия и машиностроене имаше --ама това всичко е изграждано като за съветска република ако матушка се провали ние задължително умираме и когато те разбраха че няма да направят Запада комунисти и че Запада ги превъзхожда по всички линии те ни изоставиха и нашите заводи затвориха сащото няма руда без пари няма газ няма интернационална помощ няма СИВ кремиковци затвори Радомир метал фалира и така по ред на номерата останахме без нищо като 44 г седим и гледаме фалита
715
8
 
8
 
! Отговори
На мен ми става преди 4 месеца
Милно като си спомня как се биехме по книжарничата за една книга като Винету ,пред показния за портокали и то само на нова година ,за бойлери ,за гуми вида всичко беше дефицит и наш човек и на човека човека накрая така загнихме че и ток нямахме и най-накрая руснаците разбраха че са пълен провал и прогнлия капитализъм е истината и ни биха шута да се оправяме ! Тука комунистите се спукаха от крадене и изпокрадоха каквото можаха последва тотален разпад и доразграбване сега сме пред изчезване !
714
9
 
6
 
! Отговори
На мен ми става преди 4 месеца
Милно като се сетя пълните села и текезесетата имаше хора ,ама живееха не както им се иска акакто нареждаха от партията и работеха по цял ден на полето за надница от 5-лева а вечер по дворове и ниви взети под наем като волове ве1ер гледаха телевизия ама не като германската ,а осакатена от партиини ком. измишлъотини ,всичко беше дефицит ,кола се копуваше за 20 г и то ако жигулата е кола гледахме по списания какво е истинска кола за дънки те биеха ама и нямаше на Панаира крадяхме наилонови торби
713
10
 
7
 
! Отговори
Рундяев е булонка преди 4 месеца
На Путин
712
11
 
4
 
! Отговори
На мен ми става преди 4 месеца
Милно и сепросълзявам ка видя каква истинска дружба е когато се прегърнат миткофанова и регенерата спомням си за соца ,партииният секретар неговите речи как градихме живота нов ,бригадите ,строителни воиски язовирите със бригадирите и безплатния труд ,вечерите със уморените комсомолки и лагерния огън ! Каква романтика имаха излъганите камилчета по националните обекти --- а във другите държави направиха двойно и тройно и по-хубаво и по здраво и НЕ БЕЗПЛАТНО ,а както си му е реда ....
711
13
 
8
 
! Отговори
славчо преди 4 месеца
Баджанака Гумен само коремни може да прави.. за другото се иска акъл. Когато Господ е раздавал акъл Гумен е бил на военно учение под моста и него го е препуснал..
710
15
 
5
 
! Отговори
Ренегата е добър.... преди 4 месеца
Но хората във България искат демокрация ,ЕС и НАТО да ги пази от братушките и др подобни империи на злото от които и ние бяхме част ,но насила с помоща на Альоша време е да му вземеме шмайзера и да го бутнем от тепето или поне да го взривим !
709
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Слава на Президента ,най добрия като изключин шарлатаните как го изпързаляха.
708
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На мен пиратките ми пречат,защото си лягам рано.Нито слово гледам,нито Нова година.Само хора,които не са добре могат да празнуват и да гърмят,защото планетата е направила пълен кръг около слънцето.
707
2
 
15
 
! Отговори
Русоробите преди 4 месеца
Отново си спретнаха кампанийка! Що разлайвате кучетата?! В 12 без 5 го въртят по всички национални телевизии и никой ни го слуша, ни го гледа! Тая година ще е по различно?! Глупости! Ни тоя, ни оня преди него, ни тоя след него! Все мушмуроци! Ама други няма! Това е на тезгяха, това избираме!
706
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това слово новогодишно още ли го има?Изобщо кой го гледа ,има ли такива?Това се гледаше едно време защото имаше една програма по телевизията.В днешно време с толкова програми кой ще си пусне да гледа слово?
705
0
 
8
 
! Отговори
Куин Барби преди 4 месеца
Аз предлагам , на кориците на детски издания да пише - приликата на герои с реални лица от София прайд е сучайна.
704
14
 
13
 
! Отговори
ля ля преди 4 месеца
ей вместо да направите само хулите! аз съм за референдум - за или против еврото! защо не питате народа а го решават 160 човека???