Мрежите зоват за бойкот на речта на Радев в новогодишната нощ

За илюстрация на събитието е използван колаж на Тодор Живков и Радев
25 дек 2023 12:00, Нели Христова
914
Мрежите зоват за бойкот на речта на Радев в новогодишната нощ
Снимка: Facebook

Бойкот на новогодишното слово на президента Румен Радев. За това призовава кампания във фейсбук, в която вече са се включили над 5 хил.

"Изключване на телевизорите в 23:55 ч. на 31.12.23 г., за да не си разваляме новогодишното настроение. Нека посрещнем заедно Новата година без маймунчолъци! #ИМПИЙЧМЪНТ".

Това призовават организаторите от групата "Жълти жилетки България.

Инициативата под наслов "Национално изключване на телевизорите в 23:55 ч. на 31 декември".

За илюстрация на събитието е използван колаж, в който се обединени лицата на Радев и комунистическия диктатор Тодор Живков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


914
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
683
2
 
18
 
! Отговори
niki преди 4 месеца
сега ще се види колко са обратните в българия.
682
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Преди години Киро и Асен викаха "С вас сме г-н Президент, заедно продължаваме промяната", а днес му казват Руски агент. Мирчев и Ицо мравояда лепяха плакат с надпис " Министерството на Шиши" на сградата на МС, а днес го наричат г-н Пеевски.. абсолютен хаос. Не знаеш вече кой стреля, кой заляга в тази държава.
681
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе незнам, ама генерал Радев караше курсове в школи на НАТО и САЩ, докато генерал Борисов получаваше медали и се снимаше с Владимир Путин, газопроводи откриваше с него, кученце му подари.. А днес Борисов е истинския евроатлантик, a Радев - човек на Путин... Откачена работа.
680
11
 
1
 
! Отговори
Абе минал школите преди 4 месеца
Със кой знае каква дезинформация са му натъпкали главата та чак във КГБ са изпушили и още не могат да се оправят
679
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
България за кого остава при новото преразпределение на света? Вижда се, че руснаците няма да са ни повече господари. Кои ще са новите?
678
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Радев да ни поведе да ги изметем!
677
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонименРадев си е минал всички американски школи които са нужни, момчето си е натоски кадър от всякъде, инсталиран за да не дойде друг по-радикален към либералните еничари!
676
5
 
5
 
! Отговори
До по-доло преди 4 месеца
той отначало се прикриваше колкото по се разгаряше войната толкова повече излезе извън прикритие ,сега вече фима е ясен тои е за победа на Путин и ново преразпределение на света със голямо руско участие .
675
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз съм от нормалните хора а такива като мен бойкотират либерастийските телевизии и сайтове който са на лапачка към пасолството и фондацията!
674
7
 
5
 
! Отговори
Този умира от страх преди 4 месеца
--още преди Путин да го е нападнал ,паникьор от класа ! На него ли да обяснявам ,че не е едно и също Русия която освобождава България и Путин който е реваншист от кгб !Той е български патриот които изцяло се чувства путинист ,може ,ли такова нещо да е главнокомандващ армия на натовска държава --като не е съгласен и гледа през очилата на Путин да си подаде оставката ,може ли такова гьонсурадство !
673
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е нали точно ПП и ДБ подкрепиха Румен Радев на изборите за президент?!? Нали е Руски агент? Тогава защо го подкрепяха?
672
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кога бяха президентските избори тия жълъти жилетки на ДБ защо не гласуваха за ГЕРБджиков, кандидата на техния коалиционен партньор? А ни призоваваха да гласуваме за Радев? А днес пък казват, не го го слушайте и гледайте Радев, за който ви карахме да гласувате..Пълна шизофрения!
671
7
 
12
 
! Отговори
Някъде от там преди 4 месеца
Боже колко мъка има по тази земя !Умно красивите който полегнаха на мафията призовават срещу Радев, благодарение на него сега ядът баницата наречена власт !Тези мнимо поборници но за власт и служба
670
6
 
8
 
! Отговори
Ще има ден преди 4 месеца
не съм гласувал на изборите за президент, защото нямаше за кой. Но Радев е по адекватен евроатлантик. Макар да съм българофил и да знам, че само Русия гарантира целостта ни като българска територия. Радев не се вписва в българофилията , той е по приемлив от българомрозещата сглобка пре.да.те.ли.
669
6
 
9
 
! Отговори
ники преди 4 месеца
Да ама ги мачка на изборите и то с много :)
668
2
 
3
 
! Отговори
Алооуу, преди 4 месеца
...само с лозунги не става! Иска се и малко акъл!
667
8
 
10
 
! Отговори
Гласоподавател преди 4 месеца
Аз пък подкрепям президента Радев. Евроатлантиците ако искат да ме псуват, обиждат, замерят с тротинетки и розови еднорози, но аз ще гледам и слушам речта на президента за който съм гласувал. А гласувах за него, защито Киро и Асен така ме призоваваха. Да подкрепя Румен Радев, президента на Промяната, а не Герджиков президента на ГЕРБ мафията.
666
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом ми казват да не го гледам президента, аз пък на пук ще го пусна и на двата телевизора в къщи.
665
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя съска като змия като говори и така нацепва изреченията, че е мъка за слушане.
664
5
 
5
 
! Отговори
... преди 4 месеца
До "Колегата"/изключвам тия , които са назначени професионално/! Бойко Борисов отдавна не се занимава с Радев! Има си партия, и достатъчно работа с нея! Както беше казал още преди преврата на Вдигнатият юмрук, ..."Ще дойде време, когато ще разберете, че Този от нищо друго не се интересува,освен от себе си"!