110 са новозаразените с COVID-19 за денонощие

Няма починали
19 яну 2024 07:27, Красимир Ангелов
26
110 са новозаразените с COVID-19 за денонощие
Снимка: БГНЕС

През изминалите 24 часа у нас са регистрирани нови 110 заразени с коронавирус, сочат данните на Единния информационен портал.

Няма смъртни случаи, а излекуваните са 27.

Направени са 2033 теста и са поставени 105 дози ваксини.

За денонощието в болници са приети 12 заразени. Общият брой на хоспитализираните е 328, от които 41 са в интензивни отделения.

Общо в страната са поставени 4 725 574 дози от ваксина срещу КОВИД-19, включително 105 за последното денонощие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз чакам болестта Y, та ако може да първо Y, пък после ако има чалъм и за X, така
19
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
време е да се заведат дела срещу гръмогласните антиваксъри и да се съдят до дупка
18
8
 
16
 
! Отговори
И аз Благодаря преди 3 месеца
Благодарение на ежесутрешните стъкмистики разбрах за измамата и не се ваксинирах, не си сложих намордник и предпазих семейството си!
17
9
 
4
 
! Отговори
БЛАГОДАРНОСТ преди 3 месеца
Благодарим за информацията. Вие сте най-полезните *** от Ковид Фарма Мафията и благодарение на вашия всеотдаен, сизифов труд нашите антиваксърски постижения са най-добри, сред развитите страни, до 35% първична ваксинация, бустери от всички видове под 15%, отчитат се отделно и бивалентните с цели 2%. Но рекорда ще е с есенната сезонна доза под 1%. Вие сте най-патриотичните ***, съответно не се образуват пикове и свръхсмъртност в България няма. Благодарим ви отново, продължавайте с вашата хронично упоритата тъпота и идиотизъм, сте в основата на нашата надежда за спасение.
16
7
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
стига с тези глупост, ще ви съдя за заплаха
15
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ти как разбра, че съм напрегнат. Гавря се с такива като теб. П.П. Алкохол не близвам. Знам, че вие с прецаканата имунна система боледувате по-честичко напоследък и периодично ходите до здравните заведения, както ги наричаш ( за мен търговски дружества с таргети за пациенти), но не се притеснявай. Сложи си две маски, може и противогаз и ще се предпазиш от всякакви вируси.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 14 АнонименНе стига , че си болен от спин ами си се и надрусал в ранни зори още !
13
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До стига Пишат, защото веднага се появяват *** да тр0лят и печелят от гледания и коментари. Както статии за Украйна и копейките веднага са на линия
12
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма - споко - пий си хапчетата и го давай по лабово - но не забравяй - МАСКА на обществени места, особено по здравни заведения - ся знам че за тебе здравно заведение е кръчмата, но има и едни други места, поликлиники,ккц, болници и т.н. - та на тях нормалните хора им викаме"здравни заведения" и носим маски - та така - белким си научил една нова дума(две по-точно)
11
7
 
17
 
! Отговори
Ахой преди 3 месеца
Ахой, цели 110 нови "случая". Вълната направо "залива" всички плос ко земци, анти нещо си и т.н..Хладилните камиони не смогват, а Арена Армеец удвои леглата с още два реда. Пейките в парка са изкъртени, КПП-та действат безотказно, на Витоша само със зелен ***, по кафетата също, а хипохондриците вият за поредния бустер. Търчете, не се бавете. Предпазете се.
10
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ахой, обюество НЕлюбимо антиваксърско! Ехааа - изпълзяха гущерите, децата не боледуват, сега чакаме и оня с "пръскачките" както оня дето се появява в 10:00 ч. и почва да бълва конспирации. Ставате смешни с опорките си, зациклили сте на едно и въпреки че сте опровергани - пак продължавате - това вее е някакво нервно-психическо разтройство - лекувайте се бе кукувци.
9
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дооооообре. Следващата новина, моля.
8
15
 
10
 
! Отговори
Грип и Ковид-19 преди 3 месеца
В България от грип умираха по 5-10 човека на година, а само за последните 7 дни починалите заради Ковид-19 са 12 човека. Колко по-страшен да е грипа?
7
11
 
10
 
! Отговори
Дейвид Айккъмробите преди 3 месеца
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 5:Децата имат естествен имунитет и по-лесно изкарват ковид.Онези където пуснаха този лабораторен вирус са от списъка на извратения Джефри Епстайн и много добре са знаели как действа този вирус.Искали са да измрат възрастните,за да се възползват от непълнолетните.
5
20
 
9
 
! Отговори
загрижен Родител преди 3 месеца
децата продължават да боледуват от ковид - ето сега под прикритието на грип решиха да въведат мерки, защото ги е страха от антиваксърите и болните мозъци които врещят силно - дано децата не се разболяват много с тези мерки
4
10
 
22
 
! Отговори
стига преди 3 месеца
Пропаганда, кому е нужна? В Белгия отдавна забравиха да пишат за Ковид. Спрете да пишете за Ковид, грип е по страшен вече от Ковид.
3
10
 
6
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 3 месеца
Ех, завалийките!
2
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо продължавате да пишете лъжи, още ли вярвате в измамата Ковид 19, или пропагандирате за пари??? И в двата случая жалко за вас.
1
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А да напишете нещо за пенсионерите дето цел живот са работили за тая държава и сега живеят в мизерия и нищета няма да седнете А иначе сте ми седнали да пишете за корона вирусе