Габриела Славова: Не знам къде са децата ми, по-добре да са при мен!

Обвинената за убийството на Пейо ще се бори за тях
Обновена: 24 яну 2024 14:06 | 24 яну 2024 13:48, Нели Христова
250
Габриела Славова: Не знам къде са децата ми, по-добре да са при мен!
Снимка: Facebook

"Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре е да са при майка си". Това каза пред "24 часа" Габриела Славова, обвинена, че заедно с майка си е убила мъжа си Пейо Пеев.

Още по темата
Тя говори през заключената врата на апартамента си, тъй като е под домашен арест. Жената не коментира убийството, само посочи, че не е осъдена и ще се бори децата ѝ да бъдат при нея. Именно малчуганите били повод за престъплението. Пейо твърдял, че и двете са от него, а Габриела - само първото. Тя не знаеше, че майка ѝ е уволнена. Изрази изненада и добави, че тя също не е осъдена.

По-рано днес след запитване от "24 часа" от Министерството на външните работи обясниха, че 54-годишната Красимира Трифонова, обвинена, че е удушила зетя си Пейо Пеев в София, ще бъде отстранена от работа в МВнР.

Тялото на 44-годишния Пейо Пеев беше намерено на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място.

Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и съдебни дела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
2
 
18
 
! Отговори
Леля чичо преди 3 месеца
Може ли един въпрос, според демократичните ценности туй нещо от цвета на нацията ли е?
163
2
 
21
 
! Отговори
Кирил Семов преди 3 месеца
Тая вместо да подскача от радост , че има две деца от различни бащи и това ще я облагодетелствува финансово нон - стоп през следващите 18 и повече години ... взела , че убила единия от бащите на детето си . Народа има поговорки такива и подобни случаи : " Акъл море - глава шамандура " ; или Тая *** колко е " умна " , или още : На тая гъска акъла й е в петите .
162
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има една незрялост и инфантилност в това поколение. Живеят с майките си, допускат да им се бъркат, не поемат отговорност за постъпките си, пълна каше е в главите им, а те го имат за модерност! Как ще е нормално да си смениш пола, да си обратен, а не е нормално да имаш ясен партньор и брак преди да правиш деца? Жените са подложени на чудовищен натиск да са в кол център,да са силни и независими, да работят на лап топ в Онда, да ядат овес и да скачат във фитнеса, а мъжът и децата- на ресторант!
161
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жертвата е била пречка за някого, който няма задръжки!
160
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Погледнете и показването на тази "звезда". Използвали са свежарска снимка от албума на една убийца. За да предадат невинен вид на деянието й. Диплом, усмивка, служебен бадж...т.е. : "то умно и хубаво момиче, а това, което е направило..."
159
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. ДНК ЗА ВАС НЯМА ЛИ?
158
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Очевидно са разпънали чадъра. И като гледам изказванията на долуподписаната "Феминистка" са направили и типичния си номер: подстрекателство към психически неуравновесени елементи за публично събитие. Не знам с какво право, след като същите бяха в ядрото и на всеобщото народно недоволство срещу битовото насилие, когато обезобразиха онова момиче. Добре е щом се защитава един, да се защитава и друг. Но безсрамните истерици имат изглежда повече права от другите.
157
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На бас че ПП са разпънали политически чадър и над двете си убийци.
156
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къде са сега акциите: "нито един повече"? Нещо повече: "дамата" иска даже да вземе децата при себе си, макар да е извършило особено жестоко убийство на...баща им. Само защото е правилно-политически ориентирана, ли? Значи дори при убийство ПП и гравитиращите около тях имат специални права. И защо след като е защитавала джендърите сама е извършила най-тежката форма на домашно насилие!
155
0
 
58
 
! Отговори
А преди 3 месеца
Ако бе мъж да е в затвора и бял ден нямаше да види. Защо двоен аршин???
154
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има кой да съди и преценя, когато приключи разследватето. Привидно нелогично поведение на жертвата, извършителя, поръчителя. Кому са нужни и какво доказват всички коментари?
153
2
 
23
 
! Отговори
До феминистка преди 3 месеца
Изглежда и ти си за преглед при психиатрите. Бързай, че няма свободни места.
152
8
 
29
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 3 месеца
ПАК да гласувате за убийците от ПП!
151
3
 
46
 
! Отговори
Децата преди 3 месеца
имат нужда от обич,грижа,внимание и възпитание!Въпросната Габриела,която не мога да нарека Госпожа,след,като явно не става за съпруга,не заслужава да бъде и майка на двете си деца,които са най-невинни в случая!Чувал съм от жени в подобни случаи на развод или раздяла да казват,че независимо от това,добър или лош,крив или прав,мъжът си остава БАЩА на техните деца,а не да тръгват да го УБИВАТ,и после да очакват съчувствие,състрадание,разбиране от страна на обществото и съда!
150
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази защо не е в ареста? Защо? Тя е съучастница в убийството на Пейо. Тя може да превърне децата в своето подобие, да ги превърне в престъпници!
149
3
 
53
 
! Отговори
1234 преди 3 месеца
Тази защо е под домашен арест?Убила е човек,но я пуснали за да си гледа децата които тя не знаела къде са.Има ли правосъдие в тази държава?
148
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До феминистка - Свобода, защото са убили човек?! Те не са в ред, ама и феминистката нещо е превъртяла.
147
3
 
11
 
! Отговори
До 152 преди 3 месеца
"За останалото сме на едно мнение, но за протестите на феминистките грешиш." ----------- Написах "протестите на ЖЕНИТЕ против насилие", не "протестите на ФЕМИНИСТКИТЕ". Това, че някой се възползва от тези протести и ги политизира не означава, че те наистина са "с политическа цел". Хайде да не изхвърляме и бебето с мръсната вода. Точно това става, когато на хората се внушава, че всекии протест в зародиша си е политически. Една лъжа като се повтори 100 пъти, започва да се приема за истина.
146
64
 
10
 
! Отговори
феминистка преди 3 месеца
КЪДЕ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ? КЪДЕ Е СВОБОДАТА НА ЖЕНАТА? ЗАЩО СМЕ СТРАНА -ЧЛЕНКА НА ЕС? ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА НИ ДОПУСНАТ РЕАЛНО В ШЕНГЕН, ЗAДPЪCTEHИ ПPИMATИ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ! СВОБОДА ЗА ГАБРИЕЛА И КРАСИМИРА!
145
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До До феминистка За останалото сме на едно мнение, но за протестите на феминистките грешиш. Тези протести са с политическа цел, не са заради някакви случаи на насилие. Иначе щеше да има протести и за много други неща, а виждаш например как за джигитите по пътищата протестите са рехави. Това е защото от много години у нас за организиране на мащабни протести се наемат статисти. Което допълнително опорочава идеята за протест изобщо и масово хората са се отказали да протестират.