Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента

Недостойно е, ако партията му е финансирана с мръсни пари от служебните мандати
30 яну 2024 07:10, Анисия Иванова
357
Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента Румен Радев, обяви той вчера пред журналисти в парламента.

Пеевски критикува службите за това, че не предприемат разследване по много от подадените сигнали срещу президентската институция.

Още по темата

По думите му държавният глава трябва да се появи на терена на политиката и да обяви своя политически проект, както и да се откаже от своя имунитет:

"Според мен, има много касиери, много касиери. Има много малки кученца, които влачат плячка в тъмната институция. По всяко време, ако нещо мога да допълня. Изпращам много неща, които са от медиите, много неразследвани, според мен, неща. Ако има въпроси, аз съм наличен винаги да отговоря. Вземете днеска да прочетете сайтовете. Надявам се, в новините да ги има тези разкрития. Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен да стане политически лидер, да има достойнството да има такъв, да се срещнем на европейските избори. Това е достойно, нали? Единственото, което е недостойно, ако тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати", каза още Пеевски цитиран от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Надявам се това да е костилката, която Шиши няма да може да преглътне и тази недъгава издънка на прехода да си се оттече в *** на клетата ни история. Да си пожелаем да влезе в крими хрониките където отдавна се намира менторът му Илия Павлов.
215
0
 
20
 
! Отговори
ОМАЙНА ПЕСЕНКА преди 3 месеца
БИЛЯНА ПЛАТНО БЕЛЕШЕ..., А ШООПАААРА ГЪЗЪ СИ ДЕРЕШЕ И ЛААЙННААА СЕРЕШЕ!!!...
214
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЛЕЛЕ, ТОА Делян стана пръв ментор, бре. И отивам с една приятелка на екскурзия в Горна Баня и да ида в едно имение. А, недей, това е на Пеевски. Сигурно едно от многото. Това същество трябва да се разследва, а не да ни дава акъл.
213
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 216 на 100% това е съгласуване с посолствто за изпиране на радев,
212
0
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 3 месеца
Научете се да разбирате резултата от театъра,а не само да гледате сеира!От влизането на прокуратурата в президенството, Радев спечели и втори мандат и няколко години еднолична власт, а Борисов загуби!Дали това "влизане" е било по заръка на Борисов?От конфронтацията с Пеевски, Радев печели тия които са срещу ДПС, Пеевски и сглобката.Дали това не е в интерес на "новия политически проект" от който имало нужда според Радев!Мислете малко преди да лапате кукичките пак!
211
2
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 3 месеца
Поредния цирк за жалкия народ! ДПС и Радев са проект на едни и същи другари! Враждата Пеевски - Радев е за консолидиране на електорат и подгряване на такъв за партията на Радев! Хвърлят ви поредната партенка да си мислите, че пак имате избор, че идва новия спасител, който да ви отърве от Пеевски, а всъщност само се бетонира модела на който сега Пеевски е лице, след година лицето ще друго, но модела ще е същия!Промиха ви мозъците със сапунки и сапунки ви прожектират и сега!
210
8
 
8
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Колкото и *** да ви изглежда свинчо, ДПС не си отварят устата без да имат солидни основа за това което говорят ..... Едва ли ще се стигне до разкрития, защото това с което разполагат, най-вероятно ще бъде използвано за поредната уйдурма. Но казаха на глас това което всички знаем - няма такъв който да е до кацата с меда и да не се облажи!А чорапчето доста време беше сам около цялата каца!Със сигурност се е поулял
209
2
 
18
 
! Отговори
в САЩ преди 3 месеца
В САЩ имо ограничения - хора с криминално досие да са свидетели в съда
208
0
 
23
 
! Отговори
шиши преди 3 месеца
С`я ша nлюя Президента , да не изтърва момента , щото дойде ми добре , като лanнах КТБ ...
207
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Между другото прасетата са много интелигентни животни и са доста близо до човешката природа.Всеядни.
206
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Излизате навън!
205
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичките прасета на мезета.
204
3
 
23
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
Прасeтaтa обичат да се въргалят в мpъсни пoмийни ями. Там му е мястото на тоя шoпaр.
203
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доста смелост демонстрира Пеевски в момент,когато на Бойко му треперят гащите.
202
4
 
22
 
! Отговори
SUSPENSE SUSPENDER преди 3 месеца
ШОПААРААА СЕ Е ВЖИВЯЛ В КОЧИИИНАТА СИ В ДОЛИНАТА ЗА НОВ РОБЕСПИЕР НА ШООПААРИТЕ И С ГРУБО КВИЧЕНЕ ПОРУГАВА КОНСТИТУЦИЯТА И СЕ НАМЕСВА В РАБОТАТА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ПРОКУРАТУРА И СЪД, НО АКО СЪМ МАГИСТРАТ ВЕДНАГА ЩЕ ГО ЖИГОСАМ С ГОРЕЩОТО ЖЕЛЯЗО МЕЖДУ БУТОВЕТЕ И ЩЕ ГО СГОТВЯ НА ПУШЕНА ШУНКА!!! А РЕАЛНИТЕ МАГИСТРАТИ ОЩЕ ЛИ ЩЕ ТЪРПИТЕ ОТВРАТИТЕЛНАТА МУ УЗУРПАЦИЯ???!!!...
201
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бездействието на прокуратурата доведе,товапрасе дастанетакавасвиня.
200
3
 
24
 
! Отговори
ХХХ преди 3 месеца
Пеевски започва да спасява България както винаги ! Най честния политик ....нито стотинка не е откраднал от България ! Той , Бойо , Доган са светилата на честността ! Направо да им подаряваме България да я оправят ....
199
1
 
23
 
! Отговори
Нане преди 3 месеца
Руснаците дали само го биха у дубайо, или и други по лоши работи му направиха та домуса стана яростен юрохатлантик... ===)))
198
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Алоу магнитски не дърпай лъва за опашката. Всичко, което кажете може и ще бъде използвано срещу вас при преговорите за цената. В България казваме ние Българите, не ти дпсарино.
197
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Действително има нужда от нов политически проект.Това,което е днес на пазара,не става за нищо.