Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента

Недостойно е, ако партията му е финансирана с мръсни пари от служебните мандати
30 яну 2024 07:10, Анисия Иванова
357
Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента Румен Радев, обяви той вчера пред журналисти в парламента.

Пеевски критикува службите за това, че не предприемат разследване по много от подадените сигнали срещу президентската институция.

Още по темата

По думите му държавният глава трябва да се появи на терена на политиката и да обяви своя политически проект, както и да се откаже от своя имунитет:

"Според мен, има много касиери, много касиери. Има много малки кученца, които влачат плячка в тъмната институция. По всяко време, ако нещо мога да допълня. Изпращам много неща, които са от медиите, много неразследвани, според мен, неща. Ако има въпроси, аз съм наличен винаги да отговоря. Вземете днеска да прочетете сайтовете. Надявам се, в новините да ги има тези разкрития. Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен да стане политически лидер, да има достойнството да има такъв, да се срещнем на европейските избори. Това е достойно, нали? Единственото, което е недостойно, ако тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати", каза още Пеевски цитиран от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мутрата Пеевски трябва незабавно да бъде настанен в затвора. Иначе ще полудее и ще побърка всички около себе си.
255
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каквото и да правят накрая президента Радев пак ще излезе победител.
254
2
 
27
 
! Отговори
Ивайло преди 3 месеца
Струва ми се че пълничкото момченце скоро ще омръзне на всички с наглостта си и Сокола сам ще си го привика на къс повод и ще му вземе всичко. На всяко прасенце му идва Коледата, няма изключения.
253
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
мафия - М А ФИ Я ... цензурирано ли е
252
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България е една бивша велика сила на европейския континент, пред която са треперели всички държави. Сега сме това, което сме и с изборите си работите да продължим да сме точно това което сме. Ние нямаме нужда от външни врагове.
251
0
 
14
 
! Отговори
Референдум кога? преди 3 месеца
Държава в която тоя *** не само че не е в затвора, а е и действащ депутат е обречена! Всички са се постарали брутално в момента от Радев. Питам ви, нещастници - кога ще загадките компютрите и излезете на улицата за да се освободим от това краварско робство?
250
2
 
6
 
! Отговори
Песен преди 3 месеца
Когато ни събра ииимунитетааа и Пеефски на-с-ра се в кабиинетааа...
249
15
 
3
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 месеца
Току що свърши пресконференцията на БZП и изкараха потресаващи факти за корупция на зеления чорап и лакеите му. Ако имаме читава п.р.о.к.у.р.а.т.у.ра трябва да изведат цялата банда на Краден и него самия немедленно с б.е.л.е.з.н.и.ци от президентството. Замирисва на импийчмънт и на съгласувани действия на упраляващи и опозиция. На всички им е дошъл до гуша този злобен, кремълски, канален плъх.
248
5
 
31
 
! Отговори
Хора преди 3 месеца
не разбирате ли, че "посолството" - САЩ овладяха властта, сега им пречи само Президентът. И този наглец и престъпник им върши мръсната работа, както и всички от сглобката.
247
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Народът или е уплашен или спи. Ставайте да си защитим президента от еничарите ! апъли се в събранието и министерствата само с мут ри и си ввикат като че са хванати от гората диваци . Това вече не се търпи да им гледаме простотиите с които се замерят , но и променят закони и конститтуция за техни интереси. Това е исттинския Фрранкенщайн , прасетата са кротки и възпитани , този пощръкля ппо негови си причини .Стига безобразия .Вредни са за всички нас тези ,не ги ли виждате !
246
0
 
12
 
! Отговори
taschunka witko преди 3 месеца
И ще му свалят Магницки
245
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щеше да е смешно, ако не е толкова трагично. Дано разберете, че като ви мързи да гласувате,друг ще определя живота ви, данъците ви, бъдещето на децата ви. Народ от роби.
244
3
 
34
 
! Отговори
Angel преди 3 месеца
Колкото повече прасето грухти срещу Радев, толкова повече на Радев му се вдига рейтинга.
243
2
 
25
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
Пак мистър честност, пак за лошия Радев. Защо трябва да се откаже от имунитета или да прави полит. проекти? Дали оня с турска родина се отказа от имунитета? Други с жилищни афери какво направиха? Скриха се на удобни местенца. А почетния со..пол заграби половин България и с пръст не го пипат. Радев ще направи каквото сметне за добре, пра-сето не може да му нарежда.
242
8
 
3
 
! Отговори
ДС преди 3 месеца
До 234 - мда ... и за Костов ми казвахте, че съм заблуден,и за царя бях заблуден,и за Борисов бях заблуден,и за Орешарски бях заблуден,и за Кирчо и Кокорчо бях заблуден,сега за Радеф ми казвате,че съм заблуден .... ама дали аз съм заблудения или всички които им вярвахте на всички тези и после се чувствате не като заблудени а като зверскионодени?!И ако можеш да ми обясниш смисъла на това ти изречение "Не ти искам мнението за глупостите които си написал"
241
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой може да цензурира думата Maфuя, освен ако не е от Maфuята или не обслужва Maфuята.
240
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Времето разделно идва. И когато дойде това време всеки ще убива неугодният нему, защото през годините е натрупал много ярост и злоба. Идва времето разделно.
239
0
 
5
 
! Отговори
Малки кученца? преди 3 месеца
То спец-службите би трябвало да се интересуват от ламята, а не от мършоядите! Ако имаш нещо за "ламята" - заповядай!
238
2
 
35
 
! Отговори
коко брайс преди 3 месеца
ПРАСЧО ПОДЛУДЕ ОТ СТРАХ...ГОРКОТО ПРЕСТЪПНИЧЕ...СКОРО ДОГАН ЩЕ СЕ НАМЕСИИИИ....
237
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А ПРАСЧО МАГНИТСКИ ЗАЩО ГО СЪДЯТ В САЩ