Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента

Недостойно е, ако партията му е финансирана с мръсни пари от служебните мандати
30 яну 2024 07:10, Анисия Иванова
357
Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента Румен Радев, обяви той вчера пред журналисти в парламента.

Пеевски критикува службите за това, че не предприемат разследване по много от подадените сигнали срещу президентската институция.

Още по темата

По думите му държавният глава трябва да се появи на терена на политиката и да обяви своя политически проект, както и да се откаже от своя имунитет:

"Според мен, има много касиери, много касиери. Има много малки кученца, които влачат плячка в тъмната институция. По всяко време, ако нещо мога да допълня. Изпращам много неща, които са от медиите, много неразследвани, според мен, неща. Ако има въпроси, аз съм наличен винаги да отговоря. Вземете днеска да прочетете сайтовете. Надявам се, в новините да ги има тези разкрития. Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен да стане политически лидер, да има достойнството да има такъв, да се срещнем на европейските избори. Това е достойно, нали? Единственото, което е недостойно, ако тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати", каза още Пеевски цитиран от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой може ли да каже, как ще преборим Maфuята, след като в този сайт думата Maфuя е под цензура.
235
25
 
3
 
! Отговори
мюрето на РешетникоФ преди 3 месеца
РадеФ и неговите некадърни марионетки и платени с рубли клакьори са вредни и опасни за България ! Омразата не е градивна. Заради този човек , болните му амбиции и руска зависимост, държавата ни върви от криза в криза.
234
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!
233
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!
232
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
, защото още изначално тази така наречена "афера" "пътят на копринката" е съшита с бели конци и пари на Maфuя и престъпници, такива каквито се знаят у нас, в ЕС и САЩ, няма.
231
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На Шиши му пари под краката заради трактора зад който стои сянката на Мосад и прави невроятни пируети на които може да му се завиди. В момента се е вкопчил в една легенда "Пътят на копринката", която съставена изцяло от приятелите на България в САЩ и всеки, който хлътне ще започне да издава волю или неволю доста от своите пътеки и връзки, които има в бизнеса и политиката. Затова да ви кажа под секрет Шиши ще спре дотук, а останалите които се опитват да му пригласят лека полека ще замлъкнат, защото още изначално тази така наречена "афера" "пътят на копринката" е съшита с бели конци и пари на ***
230
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
233 много си заблуден приятелю! Не ти искам мнението за глупостите които си написал!
229
15
 
4
 
! Отговори
ДС преди 3 месеца
Зад ДПС са КГБ, зад Радев са КГБ - който разбрал, разбрал! Който не е разбрал, да продължава да вярва в спасители и да си губи времето да гласува за измислени герои! Като разберете, че няма кой да дойде и просто " да ви оправи", а трябва ежедневно да участвате в събитията в тази държава и контрола на тези политици, може и нещата да се оправят!Докато вярвате в спасители и оправянето с магическа пръчка, няма значение Радев ли е, Пеевски ли е, резултата е все същия!
228
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ние сме всеми ден по сайтовете такива публикации не сме видели. Може би има предвид форумите където се пишат фалшивите новини от троловете......
227
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има ли г лупаци да вярват на Пеевски. Ако има нямат работа в България
226
2
 
7
 
! Отговори
гост преди 3 месеца
Прави впечатление някак много наивно ми звучи това което казва - прочетете сайтовете, вижте публикациите, имало страх в очите му....На този фон дори приказките на Гешев тогава за свинските черва почват да звучат ерудирано.
225
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съюзникът на ДСБ се явява мощен таран на борбата срещу корупцията в държавата. Да се чуди обикновения избирател на ДСБ, защо бяха #ДАНСwithme, замерянето на парламента, защо беше десантът с надуваема лодка в Росенец ... гиди грухтящи ненаяли се!
224
0
 
29
 
! Отговори
КЪСА ПАМЕТ преди 3 месеца
Само като се сетя как ПП-ДБ скачаха по паветата и наричаха Б.Б. и Пеевски "мафия". Как се кълняха, че ще ги "изчегъртат". А сега са се прегърнали и делят баницата по братски (като наричат това "сглобка"). Твърде къса е народната памет?
223
2
 
15
 
! Отговори
въпрос? преди 3 месеца
ЗАЩО ПРОПУСНАХТЕ ТАЗИ КОЛЕДА ДА СПАЗИТЕ ТРАДИЦИЯТА?
222
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Руснаците бяха му редуцирали размерите в Дубай, но сега видимо почна да възвръща спортна форма! До следвашия път!
221
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изобщо не е вярно,че съществува игричка между ДПС и Президентството.Времената са други Номерът на скачените съдове остава в миналото.
220
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Битка или стратегия. Целта оправдава средствата. Но българинът е мъдър.
219
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичко това: сглобката, Грухчо - ментор и шеф на ДПС, фойерверките с Радев е просто сценарий на една пиеса, която си постига целите. А целите сме ние - будалите!
218
17
 
2
 
! Отговори
Търпение трябва! преди 3 месеца
Не е сигурно дали Пеевски ще успее да се пребори с мафията и корупцията, важното е, че той започна битката, но със сигурност тази битка ще завърши със съдебните решения на Военния трибунал, нека само бъде приключена Украинската война...
217
4
 
11
 
! Отговори
QRS преди 3 месеца
Прасун срещу Чорапун - дерби между едни от най-корумпираните в държавата. Победителят ще се изправи на финала срещу Тиквун