Кутев: Няма да отидем на избори

Никой от нас няма интерес
24 фев 2024 23:00, Стела Стоянова
45
Кутев: Няма да отидем на избори
Снимка БГНЕС, архив

Според мен няма да отидем на избори. Никой от тях няма интерес от избори, И всичко е един цирк. На мен поне така ми се струва. Най-вероятно е, че ще вдигаме шум, ще си говорим, ще искаме, няма да си даваме, но ще се стигне до оставка на кабинета и избиране на друг, който ще бъде посочен от Бойко Борисов. Защото именно той е човекът, който трябва да определи посоката на новия кабинет – формално и неформално, защото той е лидерът на най-голямата политическа партия. Това е редът. Президентът взима мандата от Денков, който подава оставка, и го дава на ГЕРБ".

Това заяви в предаването „Офанзива" по Нова нюз бившият говорител на служебното правителство на Гълъб Донев - Антон Кутев, коментирайки въпроса кое е по-вероятно ротация или избори 2 в 1.

Според него управляващите ще се договорят по "други механизми". "Тези механизми, които досега държаха "сглобката", не са престанали да работят", подчерта той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: избориАнтон Кутев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
22
 
! Отговори
Мария преди 2 месеца
До 13 И как реши,че Христо Иванов е умен?! За толкова години какво умно направи?! На него му дай само да плямпа и до тук приключва.Нищо ама нищо в действителност не е направил,освен да се върти близо до олигарсите за собствени облаги.Кажи ,посочи какво полезно е направил до сега за България,за народа- Нищо, едно голямо нищо
9
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АнонименХристо Иванов, може да е всякакъв, но не е хахо като Кирето и поне е умен.
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АнонименТова не е вярно, сами се нагласиха в тази сглобка и кмета сами си избраха, но ми се струва, че Ваня Григорова, щеше да е по-добър кмет!
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще има избори и обединената левица, ще има повече гласове! Киретата и Асанчо , се поизложиха малко!
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 8 - Мисля, че и Ристьо е голем умник, почти колкото Киро. Не знам кой на кого крои шапки, но ще е добре да освободят мястото и двамцата барабар с минипартийките си.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ристю вече му е скроил шапката на Киро парапета. Толкова ли ни мислят за наивници. Може би щото си траем. А ние гледаме сеир. А трябва да се събудим, тъй като деня не се повтаря. Измамно е самоувереността им оли са кукли на конци. Как мислите.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Механизма на сглобката се нарича Америка. Тя спря да вярва на българските политици и почна да дублира верните и уж партии.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Наистина Боко може да свие голям номер на шар'латаните. Само трябва да се споразумее с БСП или Възраждане и заедно с ДПС да теглят един як шут на ппдб и да видим как ще делкат 50/50% министерства и регулатори
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 3 - Ще се състезават с ППДБ-то, и те на невлизане са тръгнали. Ама пък са майстори по ала-балата.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да, от една страна никой от сглобката, пък и останалите, няма интерес от избори. А от друга - хората никаква полза нямат от оставането на сглобката. Развеселиха ме образователните работници, щели да протестират, ако Денков стане техен министър. Не го щАт! Искат да му намерят друго място.