Нинова на Шипка: Да покажем, че сме народ с памет

Ние сме народ с достйнство, което не може да се заличи
3 мар 2024 16:10, Стела Стоянова
112
Нинова на Шипка: Да покажем, че сме народ с памет
Снимка БГНЕС, архив

„Честит национален празник, българи по целия свят! Честит 3 март - Ден на свободата! Поздрав от Шипка. Тук сме хиляди, за да отдадем почит на героите, проляли кръвта си в Руско-турската освободителна война в името на България. Днес показваме, че сме народ с памет, който помни миналото си, предава го на деца и внуци и никога няма да пренапише историята си. Ние сме народ с достойнство, което не може да бъде заличено.“

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Паметника на свободата на връх Шипка.

Тя, заедно със заместник-председателя на партията и заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин, заместник-председателя на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски, народния представител Валери Митов и социалисти от Стара Загора, Габрово и Казанлък, се включи в тържественото честване на 146-ата годишнина от Освобождението на България. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: шипкаКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
България има нещастието да я "освободи" Русия и за попадне в соцлагера!
37
4
 
9
 
! Отговори
Истината!!! преди 2 месеца
Васил Левски е казал:"Тоз който ни освободи, той ще ни пороби!!!"...
36
2
 
7
 
! Отговори
За мен преди 2 месеца
Руското знаме е знаме на завоевателя поробил България за 47 години. Това е знаме на болшевишката фашистка държава, сееща смърт не само в Русия но и във Естония Латвия Полша Унгария Чехия Румъния Куба Сирия . . Със съжаление виждам как Путин *** тук жадуват да са руски роби. Но това никога няма да стане. Бой по Русия на Путин навсякъде и със всички сили и средства.
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе няма ли кой да им поръча убийствата на тия? На Доган, Нинова, Борисов, Костов, Станишев, Пеевски кога ще почнат да ги разстрелват показно на улиците най-накрая?
34
4
 
4
 
! Отговори
Фалшименто! преди 2 месеца
Бългapия плаща на Русия за "Освобождението" си -27 070 609 лева! Това е СДЕЛКА! Русия е имала интерес от тази сделка!
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
" ... народ с памет, който помни миналото си...и никога няма да пренапише историята си", ама на националния си празник, иначе "ден на свободата", избягва думата "робство".
32
0
 
8
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
"Мадам Н.", то над 70% от българите все още съхраняват историческата си памет, въпроса е каква "памет съръняваш" ти?
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе Нинова какъв празник , Византия ни е християнизирала насила а Османска Империя въпреки всичко ни е запазила. Не са ни унищожили почти като в Украйна. Виждаме какво правят Руснаците със собствените си събратя. Стига вече с тая руска Дезинформация.
30
7
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 2 месеца
Не са повече руските знамена, господине - това първо! Второ - руското знаме НЕ Е чуждо знаме! Трето - няма голяма разлика между двете ни знамена! Миналата година и американците се объркаха уж да ни поздравят правилно и осветиха Ниагарския водопад с цвета на Русия!
29
2
 
8
 
! Отговори
Да преди 2 месеца
Покажем че сме българи, и да оставим в миналото пионките на руската фашистка партия и нейните васали тук.
28
1
 
0
 
! Отговори
100% преди 2 месеца
Корнелия Нинова е еманацията достойнството! Вервайте й!
27
1
 
1
 
! Отговори
Есаул преди 2 месеца
Браво, бе, Нинджа! Почти само вие останахте на почтени политически и човешки традиции! Трети март е Националният празник на българите и България и никой няма да ни уважава, ако сменяме ценностите си през ден, както хрумне на една щайга ,,експерти" по ТВ студиата! Не да унищожаваме, а да обогатяваме традициите и отдаваме дължимото на паметта и преживяното от поколенията!
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Объркана работа е тази дата. Гледам снимките от Шипка - повече руски знамена, отколкото български. Питат някакви хора, викат: "Ние сме патриоти.". Как патриоти, пък на националния си празник веят на чужда държава знамето. Никой не може да разбере...
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Иначе казано, стигнали са до "консенсус" в БСП, 3-ти март вече да се нарича ден на "почит на героите, проляли кръвта си в Руско-турската освободителна война в името на България". Хич не е малко, обаче още много трябва за да стане ясно, че това не е просто една война, започната от Русия, която "по случайност" е довела до Освобождението и затова си я наричаме освободителна. Ама почти всички партии имате пробив в мисленето, хайде сега да не търсим кусури.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия ви направи роби и не ви е освобождавала от никого. Войната е м/у тогавашна Османска Империя и Русия . Руснаците са чакали 400 г да започнат война срещу Османците ли??? Виждаме ги в Украйна как се излагат пред целия Свят.
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лъжите продължават
22
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато свалите знамената на Възраждане народа ще се обедини! На борба до дупка тази партия да бъде заличена от историята на България!
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен Съпругът на Нинова доскоро беше шеф на дирекция при Вал.Златев. Синът от няколко години е високопоставн служител в една от големите банки в САЩ, а леля Корни громи капитализма, сипе стрели по президента и в момента разтурва организацията на БСП в столицата. Човек не може да разбере тя на чия страна е ,защото за 2 години БСП електората от 900 хил.падна на 200 хил. и само да види , че дадена ППО е стабилна и живее самостоятелен живот, веднага се втурва да я разнебити и унищожи.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тьотка импексова се изказа..
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нинова удрят ви с честоти цялата партия 5-30 Херца за да ви притъпяват психиката! Полицаи и мутри са!