ВМРО: Незабавно да се изкарат мигрантските центрове от населените места

Центърът в Харманли създава огромни проблеми за града и хората
Обновена: 14 мар 2024 13:53 | 14 мар 2024 13:51, Анисия Иванова
74
ВМРО: Незабавно да се изкарат мигрантските центрове от населените места
Снимка: БГНЕС

Настояваме държавата незабавно да започне процедура за преместване на лагерите за бежанци извън населените места. С тези думи се обръщат към управляващите от ВМРО – Харманли.

Там се намира един от най-големите и най-проблемни, назад във времето, центрове за настаняване на мигранти в България. Вчера стана ясно, че мигрантите от центъра в столичния кв. "Овча купел" предстои да бъдат разселвани в страната, което предизвика напрежение сред населението на местата, в които има подобни институции.

От години алармираме, че регистрационно-приемателният център – Харманли, намиращ се в жк. „Дружба“, създава огромни проблеми за града и хората. Инцидентите там не са изключение, а правило. Докато този център е разположен в града, сигурност за гражданите няма да има. Самият център е превърнат от обитаващите го в гето, категорични са хората на ВМРО от Харманли.

След поредица от сблъсъци в София с участието на мигранти нетърпимостта на българите към темата се изостри. Имаше протест пред сградата на МВР и протест в кв. „Овча купел“, припомнят от партията.

От ВМРО – Харманли настояват Държавната агенция за бежанците незабавно да започне процедура по преместването на този център и на всички от подобен тип извън населените места, преобразуването им в институции от закрит тип, а охраната да се осъществява от Дирекция „Жандармерия“.

"Смятаме, че търпяхме достатъчно! Свободното движение на настанените в тези центрове нелегални мигранти трябва да бъде спряно в интерес на обществения ред и сигурността на гражданите", убеден е още Антон Иванов, председател на ВМРО – Харманли и член на НИК на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
18
 
8
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
За да се интегрират трябва да са в софия и големите градовеТе са без документи и не можем да ги вьрнем никьде
28
4
 
8
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Торбичката била дето продаваше бг паспорти да не се обажда
27
3
 
6
 
! Отговори
рамадан преди 1 месец
За Рамадан викам още поне един милион да викнем от тези прекрасни хора, като Швеция може да станем, европейска държава
26
0
 
36
 
! Отговори
алах преди 1 месец
В Саудитска Арабия е чисто и спокойно точно защото не пускат нито един имигрант там, защо трябва ние да ги пускаме?
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Раята, навремето Османците са взимали башибозука точно от тези земи. Тези са отлични за съсипване на обществата. Самите те поединично са страхливи, ама на групи са аслани и способни на всякакви мизерии. Вече във всеки автобус, мотриса в София:))
24
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кога ли ще приключи , ислямизирането на Европа ?Жалко , ЕС падна на най-ниското си ниво , от както съществува !
23
0
 
18
 
! Отговори
Луна преди 1 месец
Индия малко ли е страдала от тази прекрасна мирна религия... сега е плъзнала по Европа както чумата преди стотици години...
22
0
 
30
 
! Отговори
имигрант преди 1 месец
И на нас ни трябва някой като Тръмп, който да забрани мюсюлманите да идват в държавата ни!
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гигантът ''МЕРЦЕДЕС'' , напуска Германия , и се отправя за Китай !!!Рецесията е в целият ЕС и цяла Европа , според АМЕРИКАНСКА МЕДИЯ !
20
7
 
10
 
! Отговори
мохамеданин преди 1 месец
Е това е част от културата им все пак, оставете ги да стрелят, гърмят, палят, изнасилват, нека не бъдем расисти!
19
3
 
26
 
! Отговори
арабел преди 1 месец
Или сами трябва да ги изхвърлим от България или тук ще стане като Париж, белите ще са малцинство и ще ги е страх да излизат нощем...
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До О, мг...Алооо , в Германия остават инженерите и докторите , а тук ни натресоха най-най-долната класа от бежанците !
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички бежанци в еднакви лагери , или всички в ХОТЕЛИ !България е най-богатата държава в ЕС , на всички първи места , по всички показатели в ЕС !
16
2
 
23
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 месец
Тука един от третополовете пак си опитва да ни обяснява как трябва да свикваме с това и онова. Аз пък си мисля, че третополовите трябва да свикнат с мисълта, че техните началници скоро няма да ги има. Тях също, ще са станали най-предани русофили:))
15
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки евроатлантик да осинови поне по двама "бежанци"
14
1
 
31
 
! Отговори
до 13 преди 1 месец
Дай пример с една държава в която са интегрирани и няма проблеми. Само една. Колкото сме интегрирали братятя роми толкова и тези. Освен ако нямаш предвид българите да се интегрираме към тях. Това е друг въпрос вече.
13
1
 
24
 
! Отговори
ъ преди 1 месец
Мисля, че е най-добре мигрантските центрове да се изкарат незабавно въобще от България. Ама такива като мен никой не ги пита какво мислят. Нищо, че са около 90% от матряла...
12
1
 
23
 
! Отговори
До О, мг преди 1 месец
в резерватите само американците затварят индианците.... щото вече са им отнели земята и няма де да идат...тия си имат държави....
11
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва да са извън бг. също и турци и роми полека да се иселват ако не си сменят имената и не учат бг език.
10
36
 
5
 
! Отговори
О, мг преди 1 месец
Мигранти ще има. Вместо да свиквате с мисълта и да се опитате да ги интегрирате, вие се пускате по патриотарската пързалка. Какво, в резервати ли ще ги затваряте? Нали пак вие ще ги гледате и държавата, само че вместо да работят ще се бият и ще се радикализират. Германия прие за 2015 само над милион, но има езикови курсове, квалификации. Тук ще се изолирате от света. България за българите? Ми то не останахте бе, милички?