Доган празнува, а Петков - тъгува

Вътрешният министър си отивал веднага след рождения ден на Сокола; тримцата големи се събират другата седмица - мъдрят
28 мар 2008 08:14,
40
Доган празнува, а Петков - тъгува
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Румен Петков почти сигурно ще се раздели с поста си.

С него от МВР ще си отидат и всички, дискредитирани по някакъв начин от скандала, който тече вече седмица, прогнозират пред вестник "Дневник" източници в управляващото мнозинство.

Според тях вече е паднала и последната защита на министъра, след като лидерът на ДПС Ахмед Доган взел решение да бъде жертван, за да не се срути цялото правителство.

Промяната в кабинета щяла да бъде направена скоро, но не е ясно дали ще засегне само силовото ведомство.

Румен Петков "гори", неизбежно е, след като пред свои приближени в последните дни Доган е заявил, че за да се загаси пожарът на скандала и да не падне правителството, трябват радикални мерки и смени на всички замесени.

Нека мине рожденият ден на Доган в събота и разговорът по темата ще започне, казали депутати пред изданието.

Според тях вътрешният министър вече не бил в толкова топли отношения с Доган.

"Сигурно премиерът е прав", така лидерът на ДПС Ахмед Доган отговори на въпроса дали споделя мнението на Сергей Станишев, че ставащото в МВР е оздравителен процес.

"Очаквам окончателната оценка на Военна прокуратура и не бих искал да коментирам, защото аз за разлика от други не съм компетентен", каза още лидерът на ДПС.

На въпрос кога ще има среща на лидерите от тройната коалиция, Ахмед Доган отговори, че това ще стане следващата седмица.

Министърът на икономиката Петър Димитров обяви, че този път премиерът държи цялата истина да излезе на масата независимо кого ще засяга.
 
Според него полицията вече не е безконтролна, има Агенция, която я контролира.

"Трябва да се мине през чистилището и това правителство е имало куража за решаване на проблема. Не може един бивш главен секретар да разнася дискове", каза пред бТВ Димитров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 16 години
ДА СЕ ДУПЕТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ
18
0
 
0
 
! Отговори
md_corp преди 16 години
Скандала се вихри яко една седмица и ще бъде скатан само с едно цъкване на Доган, т.е. трябва само да каже и едно министерство си заминава ( и то не кое да е министерство...). Царя мълчи, Сергей се върти, а Доган ни върти нас. Сигурни ли сме че ни управлява коалициа а!?
17
0
 
0
 
! Отговори
yoyoyo преди 16 години
Министърът на икономиката Петър Димитров обяви, че този път премиерът държи цялата истина да излезе на масата независимо кого ще засяга.Lele kakva podvodnica e bil nashiq Primier.... tctctc.. am do skoro peeshe druga pesen s drugi dela se zanimvashe no nali reitinga vze da mu spada poneje nqkoi drugi se setili da iskarat istinata i sega Stanishev iska da go napravi kato negovo delo smart za tiq *** komunisti i fesove...........!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
fgh преди 16 години
500 години не стигат-още толкова.
15
0
 
0
 
! Отговори
Не можещ да повярва преди 16 години
И Доган бей не можа да опази Зетя /Запалката/ и т.н. Леле каква *** е в тази държава. Дори и аз не съм подозирал, че комунистите пак ще ни върнат в 1-ви клас.Хубавата новина е, че скоро няма да са на власт.
14
0
 
0
 
! Отговори
.360.bg преди 16 години
"Министърът на икономиката Петър Димитров обяви, че този път премиерът държи цялата истина да излезе на масата независимо кого ще засяга."За разлика от други пъти, когато премиера е предпочитал да прикрие истината и да спаси лицата, които са виновни...
13
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 16 години
Как не те е срам! А?Как можеш да обиждаш така нашия политически елит! Къде на друго място си видял толкова скромни,честни,неподкупни и умни хора?А? Не си видял, знам аз.За това отивай да се срамуваш ВДрагалевци, в Симеоново. По морето и планинските курорти също е удобно място за срамуване. И ако случайно, ама съъъвсем случайно, срещнеш някоя корупцийка, да я кажеш на най-главния прокурор.Той пък ще накара честните ченгета да зарежат законния си бизнес с хазарт,проституция и контрабанда и ще долетят веднага да и се скарат..
12
0
 
0
 
! Отговори
roni преди 16 години
браво 1 и аз мисля като теб.то ако не беше Доган ,няма кой даго бутне тоя *** румен петков - и да се насира ,съпартиййците му ще гълтат му и ще викат " ах че сладки" започвам да съжалявач ,май че Доган не е етнически българин ,защото пуста тая наша история ....... то отдавна 90 процента от старите управлявали муцуни трябва да гиизметем ,но как да стане ,с тоя объркан народ" български"
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Типичната тъпобългарска черта да се отрича е ясна...Алтернативи не се чуват...
10
0
 
0
 
! Отговори
ЛиЛи преди 16 години
БРАВО!!! Доган сваля министри!!!Какво още трябва да се случи,та да се събудим???
9
0
 
0
 
! Отговори
evgeni преди 16 години
vremeto i na Dyan, i na Stani6ev, i na Simeon izti4a i maznite im samodovolni mutri 6te minat v opoziziq kadeto im e mqstoto
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ако имаше поне стотина мислещи като тебе държавата нямаше да е на този хал. Поздрави !!!! Прав си от земята до небето.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Доган е много хитра лисица.Сега че се намеси и в МВР.Голям мазник е.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
и какво, от цялата държава единствено доган се оказа способен да махне петков. евалла!
5
0
 
0
 
! Отговори
Настрадин ходжа преди 16 години
Каквото каже падишахът/Доган/,това става!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Доган отдавна иска стола на МВР сега му се осигурява шанс хитрец
3
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 16 години
Първом-*** и пульо,сетне-кат сълзи,кат сополи!Бива!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
fuck off преди 16 години
problema s mvr idva ot tva 4e ne si varshat rabotata, a ne si varshat rabotata shtoto ako go napravqt dogan trqq si praznuva rd-to v pandelata... i dale4 ne samo toi. Takiva jertveni agneta sa tipi4en turski kurban...
1
0
 
0
 
! Отговори
СС200 преди 16 години
От както е почнала деморацията, чини ми се, че все от МВР най-големите скандали са излизали.Ченгетата у нас най-много комплекси избиват. То бива толкова хормонален дисбаланс, то чудо. И скандал, след скандал. Мятат се едни на вентилатора, ей, целия народ стана с лунички по лицето от тях.И засрано място в цялата държава неостана. А пък тая статияка има за цел да породи поредните негативни усещания към Доган, че той управлява едва ли държавицата, а не 3-ната коалиция и квото Доган каже, това става. И разни комплексирани националисти ще ореват форума, ще го умиришат на зелева чорба в изобилие. Ще викат: "Турците вън! Доган и Ердоган ***", а лошото е, че и ще си вярват. Но от Доган, малко зависи. Коалицията е триглава - триумвират така да се каже. Иначе за тоз *** Румен Петков ще се радвам да си иде, така както се радвах за Румен Овчаров. И двамата са олицитворение на надменни и гнусни апаратчици-марксисти!Не си ли с тях- компромати, мизерии и мръсотии, с тях ли си, пак същата, ще си измият *** с теб, при първа възможност, след това ще те потупът по рамото и ще кажат "Се ла ви". Така че попътен им вятър. Политическия елит в България се срасна с мутренския бизнес, който го захранва с пари.Парите идват от далавера всякаква, крадено ДДС, наркотици, ,скатани данъци...Неможе и МВР да е настрани от този процес, всички са в кюпа....до един!!!