Ще разпердушиним РПУ-Самоков, закани се Борисов

Премиерът обеща бързи арести по случая "Скат"
2 фев 2010 13:14,
185
Ще разпердушиним РПУ-Самоков, закани се Борисов
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Бойко Борисов се закани да „разпердушини“ РПУ-Самоков.

Той направи коментара във връзка с инцидента в събота, когато общинският съветник от "Атака" Юрий Галев преби охраната на лифта в Боровец.

Причина за побоя беше отказът на охранителите да пуснат сина на Галев на лифта без билет.

Още по темата
"Видяхте и случая "Самоков", цялата дирекция ще я разпердушиним, защото това не може да продължава. Осем пъти го арестуват Галев – присъда няма. Това не може да е практика", коментира Борисов.

Премиерът обеща и светкавични действия на полицията във връзка с нападението с коктейл „Молотов“ на офиса на телевизия „Скат“ в Бургас.

Борисов предположи, че извършителите ще бъдат задържани още днес, след като са заснети от охранителните камери.

"Най-много няколко часа да се забавят МВР, докато ги издирят и заловят", допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
men преди 14 години
Браво! Точно така. Всички от РПУто в Самоков вън. От най-висшите служители до най-нисшите полицайчета. Защото не спират да се правят на отворени пред обикновения народ. А много ми е интересно, защо са приятели и се свиват пред отворените *** в града. Всички вън. Така трябва.
116
0
 
0
 
! Отговори
Гражданин преди 14 години
Напротив Бойко,може да продължава! Защото сега си започнал да защитаваш съдиите!Криминално проявен ,с 5-6 висящи дела,известен бандит! Хвващат го зе ново престъпление и го пускат под гаранзия! Ами ,това го няма никъде по света!Защо тези ***,българските съдии и прокурори не се поучат от американските си колеги? Когато за пореден път заловят криминално рлоявен в САЩа- няма пускане под гаранция.В ареста,докато не мине процеса.Тука ги пускат,започват да заплашват свидетели и процесът се прова
115
0
 
0
 
! Отговори
HM преди 14 години
На кой му пука колко в известен Дянков, това ли е проблема ти, че бойко е казал че е известен? дайте да мине тоя мандат и тогава на базата на цифрите да правим оценки, нали вс ползваме интернет няма да е трудно
114
0
 
0
 
! Отговори
факфак преди 14 години
Поздрави и от слънчева България. Горе главата и не се притеснявай, а, че тия са същите некадърници като царските ми е ясно отдавна. Не трябва да минават 6 или 12 месеца да ги видиш. Те са ясни на всеки нормално мислещ човек още много преди изборите.
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
съда не е ВИНОВЕн,с смешни доказателства-толкова,а анонимни свидетели тва е,ами ако докарам 2 свидетеля и кажа че си ми продал апартамента,и го зема,нищо че нямам документи,др песен ще пееш,Ааа?
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стискаш му.....оная работа му стискаш.
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Абе мафията няма как сама да се разбива. В държави като Италия има мафия, но само тук мафията си има държава.
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хахаха,пак старирте-Орешарски,ами нали сеДянков е некво чудо,щом и 2 ги няма значи са на едно ниво-СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИ,само наш ББ кава че е некав магестник,ама май-нер е :)))
109
0
 
0
 
! Отговори
sgt.Hale преди 14 години
*** закриите ги тея РПУ та дето само събират безоплезни кибици да отбиват служда до пенсия и да снасят инфо на мутрите... Облекчен режим за придобиване на оръжие и право на самоотбрана!!! В такъв случай на такива като галев отдавна щеше да им вие кучена гроба!!!
108
0
 
0
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
6te se radvam,ako Boiko Borisov i vsi4ki ot negoviq ekip razbiqt bg-mafiqta.Tova savsem ne e lesno.Znaete,4e naprimer Al Capone v Chicago sa go osadili za danaci,poneje ne sa mogli da dokajat drugo,a toi e bil edin ot nai-golemite mafioti.Taka,4e za vsi4ko trqbva vreme i jelanie.Trqbva i vsi4ki 4engeta,koito satrudni4at na prestapnicite da badat nakazani.Samo edno mi se iska-po-malko prikazki,a pove4e deistviq.
107
0
 
0
 
! Отговори
wood преди 14 години
Бойко, вместо да налагаш мораториуми върху приказките срещу съдебната система, хвани та разпердуши тази система. Че тя пак ще пусне Галев на свобода, рибата мирише от към главата г-н. Борисов.
106
0
 
0
 
! Отговори
Ед преди 14 години
Както и разпетушини началника на районното в Хасково по времето на НДСВ, след побоя над един пожарникар на Нова Година от синове на депутат на НДСВ. Тогава човека на МВР имаше някакво наказание от страна на ББ. Вмомента този човек от МВР е депутат от ГЕРБ.
105
0
 
0
 
! Отговори
HM преди 14 години
Щото са поканили Орешарски
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Резонен въпрос ;) ама той Дянков с простосмъртните в Давос няма да се меси :)))Алеко има един разказ - Пази боже, сляпо да прогледне ;)
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
зъл,чакай де всеки ден нов виновник...Станишев е виновен,не забравяйте
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Боко вземи да разпердушиниш някая банда, кво си нарочил колегите си от РУ Самоков? Ама то се иска дупе за тая работа, а не като твойте *** *** Боко...На умряло куче нож тръгнал да вади, *** на корумпираната съдебна система и Маргарита Попова, смях в залата! На предсрочните избори, които ще дойдат народа ще ти завре шланга там дето слънце не огрява...
101
0
 
0
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Абе Тикво, нали милицията беше готина, а съда лош? Сега кой кой е, че нещо е неясно
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Що нашто учено момче-финансист топ-100,не е поканено в ДАВОС,да даде акъл на западняците как се праййй бюджет?Или не искат още да си разбият икономиките....Аааа?Питам?
99
0
 
0
 
! Отговори
Истинкия ПсевдоStan преди 14 години
Знаеш ли , стискам му палци на Бойко- дано успее, че ако и той като "мадридската фея", или слепия Станишев ни подведе наистина ще дерейлираме. А ме боли за България, повече отколкото , когато живеех там. Може би отвън се виждат по - ясно нещата. А може би просто много ми се иска.Хайде със здраве от слънчева Испания. Всички сме Българи и искаме добруването й.
98
0
 
0
 
! Отговори
HM преди 14 години
Дянков и Бойко разпердушинили бг икономиката.... ХАХАХА , световно известната бг икономика, че и бизнес...