Борисов: Калашников детска играчка ли е?

Цветанов: НС трябва да предприеме реформа в съдебната система
3 авг 2010 22:14,
610
Борисов: Калашников детска играчка ли е?
Снимка: БГНЕС

Висш съдебен съвет, който е изцяло избран и в него са изпратени представители на БСП, ДПС и НДСВ, не може да е Висш съдебен съвет, който да направи реформата в съдебната система.

Това заяви пред БНТ премиерът Бойко Борисов по повод пускането на част от задържаните по време на операциите „Килърите” и  „Всичко коз“.

Още по темата

Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат. Приемаме, че автоматът Калашников ...не е за извършване на престъпление. Това се детски играчки. Разговаряхме с колегите, които са правили операцията. Всичките са изключително разстроени от това, което се е случило днес и много амбицирани. Така че ще продължим напред, допълни Борисов.

Народното събрание трябва да предприеме реформа в съдебната система, категоричен е от своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов.

Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата, каза още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нормално е това! "Сумиста" е човек на Маргините. Маргините пък са хора на комунистите. ВСС също се командва от комунистите. Комунистите създадоха борците и впоследствие организираната престъпност. Ами спомнете си само допреди година, кабинетът "Станишев" унищожаваше редовите полицаи и даваше рамо на ДАНС, която се управляваше от Трактора! Резултатът го знаем - отвличания, кражби, изнудвания, завладяване на наркопазара. А пък Цвятко открито си казваше "Маргините са наши момчета!".
26
7
 
10
 
! Отговори
ьяа преди 13 години
България стана една голяма полицейска държава.Само се питам кого вардят.След като престъпниците си ги знаят много добре кой са и не ги закачат.Представят на народа някакви ПР акции за пред народа и за балъците дето още им вярват.След като се знае всичко това ,следва извода че ББ се варди от народа.Друго обяснение няма,всеки който пътува повечко по родните пътеща ще забележи че има полиция на всеки километър.А иначе не сме полицейска държава
25
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мен пък ми омръзна от недоволни от всичко и всички мижитурки, които са абсолютни *** в живота и все някой им е виновен , че не са постигнали нищо! Бойко е най-доброто което може да има от псевдопартиите ! На много престъпни комунисти не им е удобен-разбирам!
24
5
 
5
 
! Отговори
Спокоен преди 13 години
Честно, ако има полза от ЕС, то тя е че подобни лумпенизирани *** нямат шанс. Кошмарното е, че такива като тебе все още са ужасно много. Понякога си мечтая, да ви направят лагери и там да си се разстрелвате, въобще да си живеете по вашите си маргинални правила, далеч от разумните хора.
23
4
 
10
 
! Отговори
САКАР преди 13 години
Добре дошъл във форума Странджа. Със сигурност и тази вечер ще осереш всичко около себе си.
22
3
 
13
 
! Отговори
AcOrP преди 13 години
добре бе какво иска бойко като в съдът влиза дело за организирана престъпна група с цел поръчкови убииства и обвинения за конкретно убииство.Съдът преценява,че няма доказателства за такова нещо и няма как да ги задържи по тези обвинения.Ако беше обвинение за притежание на оръжие щеше да ги остави в ареста(както е направило с този с калашника).Какво се разочароват толкова и съдът им крив,как няма да им е крив като искат от съда да изпълнява заповеди.Истината е,че нямат доказателства и всичко е ПР
21
9
 
11
 
! Отговори
Физкулт-пожар преди 13 години
Тези двамата Боко и ЦвЦв колкото повече се дънят толкова повече се заканват на съдебната система.А оръжието не е Калашников , а е ловна пушка с боеприпас на автомат Калашников, стреляща на единични изстрели...Ама това откъде да го знаят пожарникар и физкултурник
20
8
 
6
 
! Отговори
Momchil преди 13 години
Аз не казвам, че полицията ни е професионално, а че наистина свършиха доста през последната 1 година. Със същия персонал това правителство свърши много повече от предишното. Най-малкото е, че спряха отвличанията. Това нищо ли е за теб?! Е, за хората потърпевши от тези банди е МНОГО!
19
10
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Момчиле, спокойно - процесът на промяна задействан от ГЕРБ е необратим,лавината се увеличава и ще помете всичко гнило...Треперете комунисти и си чакайте реда...
18
4
 
11
 
! Отговори
Статистик преди 13 години
Момчиле, мамин. Знаеш ли, че България е НАЙ ОСЪЖДАНА страна в Страсбург, за полицейски произвол ? Номер едно. Сега се точат делата от 2006-та. Страх ме е да си помисля за какви пари ще става дума като дойде време за сегашните. Хайде, нашите съдии били корумпирани. Ама и тези в Страсбург ли бре ?!
17
0
 
3
 
! Отговори
PAV преди 13 години
Сравнен с някой други "технологии" в милата ни татковина АК си е направо детска играчка. Съдиите си имат собствена много правилна логика в родната ни действителност. Не съдят никого, защото всички живеем в общото блато. Как да съдят някой, когато самите те са подложени на същото въздействие и вършат същите неща? Дори погледнато под друг ъгъл са направо почтенни спрямо огромно количество хора. Истината е, че с мълчане за определени неща и високо негодуване за други няма да се постигне нищо.
16
6
 
16
 
! Отговори
Tano преди 13 години
А бе тоя кога работи? Тенисче си джитка, футболче събота и неделя. Открива първи копки на нещо си по цял ден с хеликоптери, на който бедния народ купува всичко от горивото до последния болт. По медиите цял ден изявления, ресторанти, празненства. Бедни български народе проумей! След комунизма няма по голямо наказание от ГЕРБ!
15
6
 
10
 
! Отговори
Луд с тесла преди 13 години
Стига приказва глупости. Никога България не е имала професионална полиция. И по комунистическо, и след това, торбите са си едни и същи. Грам професионализъм няма. По добре нищо да не правят, че техните малоумия после ги пращаме ние.
14
22
 
26
 
! Отговори
До № 1 преди 13 години
А бе ***, ти колко гафа искаш да направят Боко и Цоко за да разбереш, че двамата взети заедно не струват и два лева? Ти не разбра ли , че това с което те лъгаха преди изборите изобщо не се случи. А оновакоето говорят всеки ден по телевизиите е шменти-капели. Или си луд , или имаш акъл колкото един изпразнен х.й. Омръзна ми от Боковци и по форумите. Нахлюпвайте каскетите и отивайте да блеете заедно с овцете.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
недоумявам как става така
12
12
 
19
 
! Отговори
Momchil преди 13 години
Кога ще започне полицията да си върши работата ли ?! А кога я вършеше бе?! При Станишев ли ?! Аз не помня толкова мащабни операции да са се извършвали в България и то за толкова кратко време. Толкова работа свърши полицията за последната 1 година, колкото не беше се свършвала в цялата й история общо. Това, че съдебната ни система е *** е големият проблем!
11
11
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Като цяло съдът е една от "противопехотните мини" заложени от другарите отБСП...Гошо съвършено си прав...
10
4
 
18
 
! Отговори
Къщичката преди 13 години
От къщичката трябва да се започне Борисов. По точно от свинекомплекса на име МВР. Един среден по размер град изхранваме, населен с изумително прости и некадърни полицаи. Ако ще да са настъпили доказателство, не могат да видат. Често им пречат шкембетата. Какъв е проблема да се изрине цялата сбирщина в МВР и да се наеме външна, чужда фирма за подбор на персонал ??? Точно 10 000 професионални полицая ще направят райско кътче от държавичката ни. Но не и сегашните клоуни.
9
12
 
15
 
! Отговори
Naglijat преди 13 години
Господин Борисов ,не се смятам за експерт но ги разбирам някои неща.Още като Секретар на МВР казаxте веднъж,че в които се намерят взривни материали и оръжие да се счита за терорист..Да бяxа ви привлекли като съветник към ООН..Там години наред не можеxа да определят дефеницията за "терористични деиствия" В xиляди американски домове има не само автомати,но и много по зловещи оръжия..И ги имат наи- законно.Но никои не ги смята за терористи. Именно защото в единият е намерен този автомат
8
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко Боко ,Калашника не е детска играчка но точно с този не е убит Галев.Това е важно.кога най после полицията ще почне да си върши работата така както трябва , а не само да прави недейни фойерверки.