Каролев крещи на общинарка от ГЕРБ, че е глупава

Скандал избухна и в Столичния общински съвет
Обновена: 7 окт 2010 12:23 | 7 окт 2010 12:23,
103
Каролев крещи на общинарка от ГЕРБ, че е глупава
Снимка: БГНЕС

След бурни страсти в НС и размяна на цветисти реплики между депутатите местният парламент в столицата реши да не отстъпва на националния.

Истински скандал се разрази на заседанието на Столичния общински съвет при обсъждането на сделката за закупуване на имот от община Царево.

Главните действащи лица бяха общинарят от НДСВ Владимир Каролев и Екатерина Йорданова от ГЕРБ.

Ябълката на раздора стана доклад, предвиждащ предоставянето на  средства от Специализирания общински приватизационен фонд за покупката на имот в град Ахтопол, община Царево.

Имотът е предназначен за почивка на служителите от столичния автотранспорт.

Владимир Каролев директно обвини ГЕРБ, че прокарват "поредното необмислено комунистическо предложение и вземат изключително тъпо решение".

ГЕРБерката Екатерина Йорданова, която е и профсъюзен лидер в транспортния синдикат, пък го обвини, че разсъждава асоциално и мисли само за бизнеса. 

"Госпожо, вие луда ли сте? Не сте луда, а сте глупава", не й остана длъжен жълтият общинар, известен с острия си език.

Според него аргументите на вносителите на предложението, че над 1000 души ще почиват в базата в Царево, са неоснователни, защото и 14-те поземлени имота са в изключително лошо състояние, което едва ли би позволило летуване в тях.

"Не ви ли е срам, може ли да сте такива", крещеше съветникът от жълтата партия. На няколко пъти влизаше и излизаше от заседателната зала.

От своя страна Йорданова добави, че служителите на градския транспорт нямат възможност да почиват в бани в Малайзия, и препоръча на Каролев да позволи на работниците да почиват на неговата база.

Оказа се, че нито един общински съветник не е сигурен в това колко са бунгалата в имота.

Земята е с обща  площ от 8,3 дка, а предложената цена за покупката е 96 лева за квадратен метър.

При гласуването на предложението съветниците от ДСБ и от НДСВ гласуваха "против", а "за" бяха от СДС, ГЕРБ, "Атака" и БСП. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: имотСОС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
Бате Тоцко преди 13 години
Абе аратлик, не че не си прав, ама оправи малко сметчиците, 8.3 дка = 8 300 кв.м * 96 лв там ли колко беше = 796 800 лв. Не знам за какви 8 милиона говориш ама ай сиктир с тез 500 хиляди марки :) Излагате се бе хора, айде поне се научете да смятате и тогава пишете коментари и комисионни и т.н. А замисляли ли сте се че Каролев може да лобира и ако земята не бъде купена от общината да се продаде на НАШИ хора на занижени цени........Нищо лично, живи и здрави, ама гледайте нещата от всички страни...
95
0
 
0
 
! Отговори
общинар преди 13 години
Нали после тези имоти ще се препродадат или отдадат многократно по-скъпо.Хората са си направили ,,дребните сметчици,,не им берете гайлето.
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не би да не е истина?!Всички са па.аври и кухи тикви.
93
1
 
1
 
! Отговори
Макаров преди 13 години
Тоя нахалник има наглоста въобще да се показва пред хората.Четири години му гледахме сурата - нахален като конска муха винаги готов да защитава и да върши далавери.Неприятно същество което ще си отиде без да остави спомен.
92
2
 
0
 
! Отговори
До къде преди 13 години
До къде стигнахме - да се публикуват глупостите на един *** - компрометиран агент на ДС, едно л.айно, миришещо и квичащо - другарката каролева.
91
1
 
3
 
! Отговори
Стефан Пеев преди 13 години
Каролев е напълно прав в случая. Транспортната компания на софия е пред фалит. Доколкото си спомням наскоро общинарите гласуваха да се вземе заем от 50 мил лева. И сега 1 мил лева за земя със скапани бунгала!!!
90
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дават 8 милиона лева пари на данъкоплатците за 8 дка земя с 13 или 27 бунгала, които били пред срудтване.Това ще да е поредната далавера на ГЕРБ.Кой ли е взел комисионната!Може би Фандъкова или ББ.
89
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя Каролев е американска ***. има нещо кофти у него, *** противняка
88
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каролев прави впечатление на лаладжия...
87
1
 
4
 
! Отговори
ххх преди 13 години
За Каролев не знам .... , но ако това са бараки е по евтино да се съборят и да се строят на ново ,като прибавим и новата инфраструктора цената е х 10 .За да стане нещо прилично трябва да се платят 5 до 10 пъти по толкова.В района е пълно с евтини частни квартири. Може и да е прав.
86
8
 
7
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Правилно е направил човека, то бива , бива ама герб се напълни само с *** и дупедавци. Сега като купят земята догодина пари за ремонтче ще искат и така някой трябва да блажи.
85
5
 
6
 
! Отговори
WTF преди 13 години
Драмата не е в закупуването на въпросните имоти, а в това, че жалки мазници като тоя *** продължават да участват изобщо във взимането на някакви решения! Да ни е яко... ясно кое!
84
2
 
6
 
! Отговори
Калин преди 13 години
база за летовници тц тц .. за това ли се харчат парите на хората!!!
83
9
 
10
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
На тоя инфантилен пишмян....икономист Карамарулев,му липсват първите777 години;когато стане на....толкова,да почне да брои от....едно.
82
8
 
23
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Тоз Каролев е *** палячото!И все защитава крадливия цар, а да не говорим, че се държи като *** в тв-те предавания!Най-много мразя такъв тип хора - безсрамни наглеци!
81
3
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Ами като гербавите и комунистите са го подкарали на единодушно гласуване що не си спастрят официална коалициика, че на всички да стене ясно кой управлява :). Сега в София и в други градове, утре в парламента :). Тия направо да си направят коалиционно правителство :) Премиер Боко Т, вицепремиери Цвь ЦВь, С.С и който им каже Доганя, че трябва разпределение на ресурсите да има :) На балъците дето си мислеха, че комунист може да стане демократ честито :) Пак ще ви гърбят и ще ви дерат :)
80
3
 
5
 
! Отговори
az преди 13 години
Ха-ха-ха комунизмът се завръще - гарантирано от ГЕРБ :). Тъпият частник и плебейте ползващи градския транспорт да се гърбят и бачкат. Общината ще си пазарува станциики, че хем да си почиват, хем да им е евтино :). А шефа на печелившата фирма по почина на един друг шев пак на такава общинска и много печеливша фирма ще си направи специално мега бунгалце, пристан с яхтичка и джет и минерална вода за по 5 евро бутилката :). Браво, браво :)
79
5
 
1
 
! Отговори
Az 4ovekat преди 13 години
V4era 4uh ot priatel replikata: po-kradlivi ot gerberite v Bulgaria ne e imalo. Segha sam ubedena, 4e e prav. Kradci i izmamnici.
78
3
 
14
 
! Отговори
до 61 преди 13 години
Никакви далавери не са им секнали.И ГЕРБ са си червени, но друга "секта".
77
3
 
6
 
! Отговори
61 преди 13 години
Ами за жълтите не знам, ама като гледам, че червените и милиционерско сините гласуват единодушно май изобщо далаверата не им е секвала. Само балъците още не са разбрали, че БСП и ГРОБ са две братски партии с една обща майка - БКП(к). Просто е въпрос на малко време да почнат да си гласуват и в парлиамента заедно, пък вие си вервайте, че Боко Т е антикомунист :)