МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект

Цветанов потвърди, че президентът е гръб на Октопода
Обновена: 28 окт 2010 10:39 | 28 окт 2010 10:39,
250
МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов смята, че обвиненията срещу него в последно време са в резултат на щетите, които МВР нанася на организираната престъпност.

"На никой не му е приятно – и на тези, които са засегнати по „Наглите”, и по „Октопода”, и по „Килърите”, по всички останали престъпления с финансови злоупотреби с ДДС и с контрабандите", коментира вътрешният министър атаките срещу него, че използва МВР за лични цели.

Според него сега МВР нанася щети на организираната престъпност, която досега е генерирала сериозен финансов ресурс и е укрепвала през тези 20 години със сериозно влияние във всички структури на държавата.

"Когато всички се чудим как да връзваме двата края и фалираха банките, вие виждате как са се разпределяли таксиметрови фирми и как лично президентът Първанов е поемал ангажимента, за да осигури такъв бизнес.

Още по темата

И подкрепата е в това, че Първанов се покриваше и не вземаше никакво отношение, може би е съсредоточен не толкова по оценката на това, което прави МВР по „Килърите” и „Октопода” и по „Наглите”, а по неговия политически проект, който може би ще стартира скоро", добави вътрешният министър.

Според него е жалко, че журналисти с опит не са разбрали досега, че Първанов е политическият гръб на Алексей Петров.

Цветанов изрази предположение, че атаките срещу него и измислените сценарии ще продължат. 

"Надявам се, че тази битка ще е трудна, но съм убеден, че държавата е по-силна и ще я преодолеем с подкрепата на обществото", отсече министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
6
 
9
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Няма да гласувам за Цецо - вижте му *** физиономияНяма да гласувам за Седефчо - освен физиономията и името му циганскоНяма да гласувам за Сидер - син на Сливенски циганинНяма да гласувам за Костов - панагюрски *** и т.н.А бре българи - вие слепи ли сте, че *** са овладели всички партии ?!Няма нито един от нас там. Ни един българин няма ....
154
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
158За агент Ивайло ли говориш?:)*** нали не верваме вече на ДС?А верно бе!Той и *** Божко Димитров е от ДС:)))
153
9
 
5
 
! Отговори
да не се изпуснете преди 13 години
Абе тесногъзци, един читав политик имаме, до кога ще му се катерите по пЕатката...пък катерите се, катерите се ама защо пък и подпръцквате .... да не се изпуснете и урезилите....
152
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А във форумите преобладават отрицателните мнения за Цветанов, защото неговите симпатизанти не могат да работят с компютър!
151
6
 
16
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Само да попитам ревностните защитници на новата власт -КАКВО е налравил този министър и с кого се е преборил. Дайте факти . Коя престъпност , кои мафиоти ,бандити и крадци ? И да уточня -Нямам нищо общо с понятието комунист .
150
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е как така журналисти с опит?!?! Ами той Иво Инджев отдавна човека се опита да покаже на хората що за престъпник е въпросния господин.
149
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 13 години
...амиииии, него ли да гледа?!
148
5
 
12
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
А така Цецо - бий ги всичкитеАаа само не пипай Доганя, Етемката, Чакъра и другите турко-депесарски феодали, дето изсякоха горите, и ни спряха евро-фондовете заради кражбите имАма ти и не ги пипаш де ...Нъл за това ти дадоха апартаментите ?
147
4
 
9
 
! Отговори
седерастка работа преди 13 години
Ей как са се наредили само ... ***- милиционер ...***- милиционер ...***- милиционер... и все едно и също злоба, жлъч и членоразделни животински звуци .... няма изречение, няма доводи, няма аргументи ... абе седерастка работа
146
0
 
3
 
! Отговори
ц преди 13 години
Що не взема да спра да се облекчавам, поне докато не изключат вентилатора, дето духа срещу мене?!
145
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Коя част от цитатите от Deutsche Welle смяташ, че не е истина. Защото според мен са 1 към 1 с българската действителност.
144
11
 
13
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Малко факти за "социалният" президент на всички българи ( най-вече тези от ромски произход )1. Първоначалното му отрицание на НАТО и последвалата му смяна на мнението му...2. Покрепа за изборите и помилването на осъдения първо във Великобритания, после в България *** лидер - Цветелин Кънчев - ЕВРОРОМА3. Назначаването на Н. Филчев за посланик в Казахстан в момент в който му са отправени обвинения в убийство и по този начин му дава имунитет4. Подкрепата за Румен Петков дни след като писателят и бивш мафиот Стоев дава интервю в бТВ в което обвинява Петков за връзки с мафията5. Сътрудник на Държавна сигурност - първоначално отрича факта, след отварянето на досието където пише, че сам е изявил желание да стане такъв - си признава6. Петрол срещу храни - по данни на комисията към съвета на ООН - БСП под управлението на Първанов е внасяла петрол по време на режима на Саддам Хюсеин - прокурора Б.Велчев отказва да назначи разследване поискано от ДСБ7. Скандалът около журналиста Иво Инджев - по повод прословутите апартаменти на Първанов - впоследствие изгонен от бТВ след натиск от Президента8. Ловът по време на траура - няколко дена след изгорелите хора във влака София-Кардам9. Отстрелването на животно от Червената книга в резерват по време на престоя му в Узбекистан10. Орден "Стара планина" - най-високото отличие на републиката за *** като Доган и Батков11. Скандалът със Симеон Дянков - подслушан, записан и след това изнесен в медиите12. Катастрофата с ескорта на НСО по време на предизборната обиколка на Първанов в Севлиево13. Убийството на Кюлев - бивш съветник на президента14. Разстрела на Манол Велев - съпруг на протежираната от Президента - Весела Лечева - също съветник на Първанов15. Гравитиращите мафиоти около президента - ползващи се с чадър дори след разкритията от ОЛАФ 16. Псевдо благотворителната и цинична инициатива - Българската Коледа - за която стана ясно, че БСП прибира в бюджета неизразходваните и събрани по нея средства 17. Привърженик на задължителното изучаване на религия в училищата18. Незачитането на съда в Страсбург и решенията му по повод скандала с БПЦ19. Неустановеният и необяснен произход на средствата за пушката му от 50 000лв и неговите и на синовете му имоти придобити по време на мандатата му като президент20. Избирането му за втори мандат по порочната схема използвана от ДПС - автобуси с гастролиращи избиратели от съседна Турция. Това далеч не са всички прегрешния на Георги Седефчов Първанов, но аз лично се надявам да останат последни !!!
143
2
 
10
 
! Отговори
Пантелей П.... преди 13 години
А някои вече са пътници... няма спасение. . . . и при желева беше така
142
6
 
9
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Много си далеч от реалността. *** са напаст за България, така е. По-голяма напаст от *** са само много тъпите ***. А ГЕРБ се представят като такива. Нямам намерение да те наричам с каквито и да е епитети, защото не ми е присъщо. Може би, защото не съм от електората на ГЕРБ, но и ти не ме наричай комунист, червен и т.н., защото не съм привърженик на никоя от комунистическите партии в страната. Опитвам се да гледам обективно.
141
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миличкият!Какво ли не прави само и само вече да не излиза на светло "честният" му живот досега:)Успех Цеци!Ние, от народа, ти вярваме:)
140
12
 
9
 
! Отговори
Нео преди 13 години
Внимание код "Червено"! Започнаха да се усещат първичните трусове от раздвижването на "октопода". "Плеймейкърът" даде своите първи тактически сигнали за задействането на "проектът"! Раздвижиха се "къртиците" в политическият "ъндърграунд" и червените "сепии" в киберпространството.
139
6
 
11
 
! Отговори
Инспектор Дю-Дю преди 13 години
Цецо ще хване Октопода и Фидосова ще го изнасили... Целия...
138
1
 
5
 
! Отговори
Мефистофел преди 13 години
Объркания словоред не е порок, освен когато редиш стратегия, защото има опасност да не те разберат правилно ...
137
2
 
7
 
! Отговори
Лошо преди 13 години
Ти си изперкулясал напълно. Бат ти Гошо ще дойде в Москва да си яде милионите. А ти ще останеш тук и ще пукнеш от злоба и комунистически комплекси по миналото.
136
6
 
6
 
! Отговори
p преди 13 години
goce ti si za besilo ,kradliva i korumpirana otrepko,SMYRT ZA VSI4KI KOMUNOIDI