Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата

БСП към ГЕРБ: Освен разруха друго не сте направили
Обновена: 12 ное 2010 12:23 | 12 ное 2010 12:23,
203
Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата
Снимка: БГНЕС

"Ромите от вече съборения блок 20 в Ямбол ще осъдят държавата", предупреди от пленарната трибуна депутатът от "Коалиция за България" Антон Кутев.

Той попита вътрешния министър Цветан Цветанов за мерките, които е взел по случая Националният съвет за сътрудничество по етнически и демографски въпроси към МС.

Още по темата

Цветанов отговори, че сградата е била опасна за пребиваване и действията са предприети, за да се запази животът на хората там.

"Това, което говорите и искате да правите – политика от блок 20 в град Ямбол, аз мисля, че не е коректно", обърна се към Кутев вицепремиерът.

Според Цветанов депутатът се държал като политик, който през последните 20 години не е живял в България и му предстояло да си ходи.

"За 50 апартамента на ромите не ви пука, а за ваш'те 6 ви пука", контрира обаче Кутев. Той посочи, че на мястото на 50-те частни ромски жилища сега няма нищо.

"Какво пречеше да се оправи блокът, а не да се разруши? Година и половина сте на власт, освен разруха друго не сте направили", заяви Кутев.

Според него не друг, а МВР е трябвало да предприеме необходимите мерки срещу разрушаването на блока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: Цветан ЦветановБлок 20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
CUT EFF ! На следващите избори им дай от твоите пари, като им купуваш гласовете, да си построят нов блок! Не да харчиш тези на редовните данъкоплатци! Пухльо!
196
0
 
1
 
! Отговори
тото преди 13 години
Кутеееев, голям автогол вкара на "Коалиция за България"... Ще те запомним за следващите избори. Обещавам да те цитирам на всеки, който подкрепя теб или сбирщината на която си член.
195
1
 
6
 
! Отговори
мешаре преди 13 години
Да ама не сте прави драги съкварталци! По почина на некои отговорни другари от партията требва да ви е загрижено за ромските апартаменти. А ако много говорите за ромски престъпления беззакония и прочие то вий сте долни расисти и врагове на социализма!
194
2
 
4
 
! Отговори
sas преди 13 години
След като имат пари за адвокатски хонорари и държавни такси, да върнат помощите, които взеха. Няма спасение от маймуноподобните, братя българи. ..няма.
193
3
 
5
 
! Отговори
бг преди 13 години
''Ромите от блок 20 в Ямбол ще съдят държавата'' ОБЪРКАЛИ СТЕ ЗАГЛАВИЕТО ..ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЪДИ *** ....
192
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Забравих да добавя ,че във входа ми има няколко турски и *** семейства, които изкъртиха пощите и ни оставят писмата на земята.Повръщат и цапат стените.Хвърлят си *** в градинката.И НИКОГА не са чистили нито във входа,нито пред блока.Правят *** сватби и след това елате да видите що е ***?И какво от това ,че българите живеели в сиви панелки.Много съжалявам ,че живея ,сред тази пасмина.Българите рушели и били мръсни...Дрън,дрън.
191
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Живея на 100 метра от блок 20.От "Бенковски" съм.Не им стигна ,че опустошиха чисто нов блок и разполагаха безплатно с ток и вода ами и окрадоха военнното поделение.Стъклата бяха изпочупени,керемидите взети,започнаха да режат металната ограда...В поделението имаше много дървета...,но сега са изсякани.Пазачът нищо не може да им каже ,защото 20 *** без да им мигне окото ще го убият.Тези отвратителни *** превзеха и опустоших всичко!!!
190
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно ми е дали някой от живущите е плащал някаъв данък или пък сметките за ток и вода.
189
0
 
9
 
! Отговори
БГ преди 13 години
"Година и половина сте на власт, а нищо не сте направили" :)))))))))))) Е вие бяхте 8 бе. :)))) Що трябва да се прави ремонт с държавни пари при положение, че пораженията са причинени от самите живущи ??? Защо едни да плащат, а други да рушат ??? Кутев, не ме кефиш.
188
1
 
8
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Кутев, ***, вземи си ги ромалете у вас при дъщеря ти ги сложи като толкова ти е мило за тях *** такъв! Да оправи държавата безплатно на *** блока който те сами разбиват за да продават арматурата. За българите няма ли се застъпиш за безплатни жилища мизерна подла червена душица!
187
0
 
7
 
! Отговори
селяка преди 13 години
Сега Ямбол трябва да защити Кмета си...ама нали сме БЪЛГАРИ...я познайте кво ще стане
186
0
 
5
 
! Отговори
до ех преди 13 години
хаха прав си трябваше да се оправи по една стая в конюшна и свинарник, другото хол спалня и кокошарник хаха
185
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 13 години
аз съм комунист като Кутев и съм от БКП...коко истински съм аз ....не ми копирайте ника
184
0
 
5
 
! Отговори
бай бай БКП преди 13 години
това там, горе на снимката, според БКП-КУТЕВ,това са апартаменти за живеене......
183
0
 
5
 
! Отговори
ех преди 13 години
щели да съдят, еми да викажа сигурно и ще ни осъдят, заради ей такива къде ги подстрекават, ама той и миг не се е завъртял край бл 20 от как се помня до там никой не смееше да приблежи, а все пак живеем там, страх те е децата да си пусниш навън не по тъмно а по светло, въшки, епидемии, коне, *** вътре и какво ли не ааа стига това е най доброто нещо в ямбол от как се помня сег ависят на поляната и пак реват дайте ни еми защо на мен никой не ми дава нищо друм, бачкам като луд еееее стигао де
182
2
 
0
 
! Отговори
коко преди 13 години
До179 Диване,колко пъти ще ти напомням да не пишеш от мое име!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! истински коко
181
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
точно така !
180
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Е и тоя Кутев наизуст говори, как ще се оправи тоя блок, а и за какво, за да бъде разрушен отново. Те, тия от БСП едни блокове вдигнаха, едно чудо- още години ще им сърбаме попарата. Като е толкова загрижен Кутев да си даде неговия апартамент и да подпомогне интеграцията на ромите.
179
5
 
3
 
! Отговори
коко преди 13 години
Приятел,ти май забрави,че вече има закон,който наказва за употреба на обидни думи в интернет като ***,***,***,комунист,***,червена бабичка,депутат,апартаменти и други подобни . прокурор коко
178
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Понеже си от Ямбол - я се огледай в панелките на не - ***. Същата мангалщина ! Фасове, изкъртено, ожулено и сиво !