Борисов пак скочи: Първанов варди Доган

"Ние наказкваме, а другите партии какво са направили?"
Обновена: 8 дек 2010 15:14 | 8 дек 2010 07:01, Красимир Ангелов
574
Борисов пак скочи: Първанов варди Доган
Снимка: БГНЕС

"Ахмед Доган не се вясва в парламента – да сте чули президентът да се изкаже по този въпрос?"

Това попита министър-председателят Бойко Борисов по повод коментара на държавния глава Георги Първанов за депутатите, които отидоха на сбирка с подаръци в работно време.

Изявлението на Борисов стана факт, след като Изпълнителната комисия на ГЕРБ смъмри народните си представители и определи поведението им като "недопустимо".

По думите на Борисов, цитирани от "Фокус", депутатите ще бъдат наказани от етичната комисия в Народното събрание със санкция от половин заплата.

"Другите партии да кажат какво са направили. Президентът трябваше да не съди само с двоен аршин, защото виждате как аз само за най-малките провинения – един час закъснение - какви наказания налагам.

А за какви други – отзовахме от по два – три поста хора", за пореден път изтъкна Борисов и продължи:

"Неговият най-близък приятел и мандатоносител Ахмед Доган не се вясва в парламента. Президентът осем години не сте го чули да се изкаже по този въпрос. Той говорил ли е за депутатите от ДПС и БСП, които не се вясват в парламента.

Доган е бил три пъти в парламента, а той му даде мандат и четири години беше мандатоносител. За Първанов ли говорите? Срамота е”, изригна премиерът.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че скандалът с 16-те народни представители избухна преди седмица, след като журналисти под прикритие от bTV и „168 часа“ поканиха 38 депутати на представяне на луксозни GSM-и с обещанието, че всеки ще получи подарък – по един скъп апарат.

На поканата се отзоваха представители на почти всички парламентарно представени партии, които предпочетоха да отидат на събитието, вместо да присъстват на заседание в пленарната зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


574
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
536
0
 
0
 
! Отговори
уънедолюбецвъъърл преди 13 години
Няма партия която да върне сигурноста на НАРОДА.Аз лично се срамувам пред бъдещите поколения (синът ми е на 12 г.) за ада които ще им оставим .Защото ние сме последния редут който може да промени съдбата им на роби но нищо не правим.Мнооого радушно прегърнахме Натовската идея за зелено ли защо ли ?Надявахме се за безплатен обяд? Няма такова нещо в ЬМЕРИКА.Чичо РамбоСАМ не без помоща на Димитър Общи ни постави в "партер"но не както в свободната борба а като във тв XXX.Еее ще търпим ли още??????
535
1
 
2
 
! Отговори
Проссти му преди 13 години
Проссти му господи,защото не знае какво върши.
534
0
 
2
 
! Отговори
прошка преди 13 години
Параноята е присъща на великите хора- простено да му е.
533
0
 
3
 
! Отговори
homer simpson преди 13 години
съгласен съм, всички са от една партиа.....подържат си се...
532
4
 
6
 
! Отговори
АСИ преди 13 години
ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНА МАФИОТСКА ОБЩА ПАРТИЯ,,ГЕРБ,СДС,БСП,ДПС,АТАКА,И ВСИЧКИ СА ***.
531
5
 
19
 
! Отговори
рм преди 13 години
Гоце 8 години заедно с известни олигарси краде и окупира медиите, сега уж като безпартиен президент направи партия, извинете двежение, за цялото си президентсване по времето на НДСВ и по времето на тройната крадлиция мълча като риба, не критикува никого, дори беше в най-любовни отношения с крадците, като масларова, и сега изведнъж стана активен и "принципен" коректив. Баси наглостта, направо ми се драйфа...пък после гласувайте за движението АБВ.
530
5
 
6
 
! Отговори
Агитатор преди 13 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗДИГНЕ ПРЕЖИВЕ ПАМЕТНИК НА ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГОСПОДИН Б.Б.Защо ГЕРБ не са започнали всенародна подписка?
529
6
 
6
 
! Отговори
Читател преди 13 години
Пич, ББ е просто пудела на американския посланик в БГ. Дивотиите на Цв.Цв, пак са евтина режисура на Уорлик, от която станахме за смях на кокошките.
528
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Присъствието на депутатите в НС не е работа нито на президента, нито на мин.-председателя. Това си право и отговорност на Председателя на НС.По отношение на двойния аршин - ББ, когато ти самият започнеш да прилагаш еднакво мерило към всички, тогава ще имаш право да говориш и обвиняваш другите в същото. В същност прилагането на еднакъв аршин означава да започнете от себе си и да си биете шута по посока Банкя.
527
4
 
6
 
! Отговори
Станимир преди 13 години
Аз лично искам Доган и Симеон България да ги съди за държавна измяна. Симеон дойде и има записи, че няма имуществени претенции а сега съди България за имоти. Доган и създал и има партия на етническа основа пропагандираща омраза. Достатъчно е само това, че ДПС е етническа партия и това е очевадно. Не може да има партия на етическа основа в парламента. Организация да партия не!!!
526
4
 
6
 
! Отговори
Станимир преди 13 години
Как не Ви е срам изобщо да критикувате! СДС, БСП. НДСВ, ДПС Вие сте патриите и хората които грабихте и дадохте пари и власт на престъпници и злонамерени хора, които вече 20 и повече години унижават и мачкат народа на България-Българите! Най искрено Ви пожелавам тежка и мъчителна смърт когато часът ви удари а вярвайте за всеки идва този час! За съжаление с годините доказахте, че на власт са долни, крадливи ниско интелигенти, пошли, без чест и достойнство хора. За ГЕРБ ще видим!
525
3
 
6
 
! Отговори
Elie преди 13 години
Борисов да си направи син вместо да се ежи.Волен също!
524
4
 
9
 
! Отговори
123 преди 13 години
интереснооооооооооо, Първанов варди Доган, а пък дамата на сърцето на Бойко Цветалинка строи хотел с дясната ръка на Доган!Май всичко е един голям цирк
523
7
 
5
 
! Отговори
in преди 13 години
prav e Bat Boiko. moje da e na 50 no ima surce i dinami4no mislene kato na 25 godishen
522
9
 
18
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. youtube/watch?v=P9c-5Z_Zfog&feature=related
521
5
 
11
 
! Отговори
ТКС преди 13 години
Бой по канчето на пкомуниста братче - по-мръсно творение от комуниста няма на земята.
520
2
 
18
 
! Отговори
Kiro преди 13 години
Отгоре на това го награди и с орден Стара Планина.Това е прецедент. Не знам в севета дръжаваник да награждава двоен агент. Меди Доганов е бил двоен агент за товае бил в пандиза.
519
0
 
10
 
! Отговори
БО преди 13 години
БРАВО НА No:527 "CITAT", Е ,ТЕ ТОВА ТРЯБВА ДА 4ЕТЕ НАРОДА И ДА ПОМИСЛИ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПО4НЕ ДА ПЛЮЕ. ЗА 4ЕРВЕНИТЕ "ХУМАНОИДИ" НЯМА СПАСЕНИЕ, ТЕ СА СВИКНАЛИ НА БЯАЛОТО ДА КАЗВАТ ...4ЕРНО!
518
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първанов е егати турско-*** подлизуркои в това отношение ББ е прав
517
8
 
12
 
! Отговори
мисъл преди 13 години
да ББ е прав , Първанов е виновен че даде мандат на такъв уникален *** като него, а иначе всички знаем че догановите вестници го лъскат да изглежда поне като не толкова куха кратуна