Какво си мисли депутатът, хукнал за подарък?

Пламен Нунев от ГЕРБ: Срам ги е, осъзнаха грешката си
Обновена: 9 дек 2010 14:28 | 8 дек 2010 10:04,
139
Какво си мисли депутатът, хукнал за подарък?
Снимка: БГНЕС

"Какво си мисли един депутат, получил покана за подобна проява – първо той проявява любопитство, после идва и интересът.  В поканата се посочва, че събитието е за хора от по-високата класа – депутатът има високо мнение за себе си. Следва не на последно място и лакомията".

Така депутатът и член на Изпълкома на ГЕРБ Пламен Нунев коментира поведението на народните представители, изкушили се да получат като подарък скъп телефон, заради което напуснаха работните си места.

"След случилото се стана ясно, че има пропуски и податливост към корупция. Като цяло корупцията е процес не само в България, но и в световен мащаб. Ние трябва да я доведем до приемливи за обществото норми чрез различни мерки", добави Нунев.

Снощи обаче Изпълнителната комисия на ГЕРБ само порица провинилите се депутати, без да ги изключва от партията.

Още по темата

"Депутатите ни, присъствали на събитието, берат срам, като се приберат в избирателния си район. Срамуват се, защото са накърнили гласуваното им доверие, уронили са и престижа на партия ГЕРБ.

Ние провеждаме една последователна политика по отношение на такива прояви. Всичко е въпрос на морал, въпрос на съвест. Това ще тежи на тяхната съвест", заяви още той.

"Шамарът, който те получиха от обществото, ще им бъде една обеца на ухото. Депутатите приеха и осъзнаха това, което са направили, това е по-важното. Затова ние не приехме крайна мярка – изключване от партия ГЕРБ, а това следва неминуемо при следваща подобна проява", аргументира решението на комисията Нунев.

Той беше категоричен, че вярва в лоялността на всичките си колеги.

"Дано не съм наивен", заключи депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: Пламен Нунев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Като цяло корупцията е процес не само в България, но и в световен мащаб. Ние трябва да я доведем до приемливи за обществото норми чрез различни мерки". Само аз ли виждам нещо нередно в това изказване? :)))Какво значи приемливи норми? На кантар ли да ни качват, гениталиите ли да ни мерят, резултата от обмяната на веществата ли да мерят кой колко да даде ( или само да взима)? Явно цитираш някой който е вече вътре във имунитета. Депутата и свинския грип и СПИН-а не смее да го хване!.
53
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИСКАМ ОТГОВОР ОТ ДОГАН КАКВО МИСЛИ ?А ТОЙ ЗАЩО НЕ Е ПОКАНЕН ? ТОГАВА МОЖЕШЕ ДА СЕ ЯВИ
52
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гарван гарвану око не вади.
51
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днеска няма ли да има статия за Калинка?
50
8
 
59
 
! Отговори
99 преди 13 години
Абе това да не са деца в детската градина че да ги учим и да им прощаваме на по 50 години ?!? Да се маат тия *** прости че ми писна 20 години от такива *** и клоуни . Нещастници.
49
9
 
53
 
! Отговори
Депутат от ГЕРБ преди 13 години
Срам ме е! Срам ме е, че така лесно ме преметнаха! Уж Верту щяха да ми дадат! Срам ме е! Какво сега ще подаря на любовницата?
48
8
 
51
 
! Отговори
mao_dze_dun преди 13 години
Естествено, че няма да ги изключите от ГЕРБ, мама ви ***.
47
12
 
45
 
! Отговори
даа преди 13 години
Не разбрах как са наказали своите представители ДПС,БСП и РЗС и Атака.
46
8
 
42
 
! Отговори
.|. преди 13 години
Не знаех, че "крадец" и "депутат" са синоними!!!
45
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИНТЕРЕСНО МИ Е ТОКОВА ГОДИНИ КАКВО СИ МИСЛИ ДОГАН ДЕТО НЕ Е СТЪПВАЛ В ПАРЛАМЕНТА
44
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Като цяло корупцията е процес не само в България, но и в световен мащаб. Ние трябва да я доведем до приемливи за обществото норми чрез различни мерки". Само аз ли виждам нещо нередно в това изказване? :)))
43
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голям смях! Осъзнали се били...
42
8
 
55
 
! Отговори
ренде преди 13 години
Дневни мислина бг депутатин:6:00 Днес к'во ще крадна?10:00 К'во не съм откраднал още?12:00 Тук още не съм крал?17:00 Я днес крадох малко.22:00 Утрото по-крадливо от вечерта! 24:00 Сънува как краде е откраднал цялата държава.
41
8
 
48
 
! Отговори
Желев преди 13 години
,,Поканата е за хора от по-висока класа,,.За по-низшите - банана мамата.
40
9
 
40
 
! Отговори
---x-----x преди 13 години
Deputat da go e sram??To ako gi beshe sram nqmashe da sa deputati..Kato gledam kakvo prichinqvat na stranata, koqto narichat svoq rodina, i na horata, koito narichat svoy narod si mislq, che sa operirani ot chuvstvo za otgovornost i sram.
39
8
 
37
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 13 години
Какво ли си е мислел Салот Сар (Пол Пот), когато е взел властта в Камбоджа? Първо е подкарал подобни дебелосе*и, после е дошъл и апетита за останалите. Следва не на последно място и желанието да ги види как се мятат в предсмъртни гърчове, работейки до последни сили на полето...
38
9
 
40
 
! Отговори
АБЕ... преди 13 години
...тоя с кореняците-София е била селище с 10 хиляди души! След като става столица, хиляди ГРАЖДАНИ идват с каруците и галошите, и досега се бият в гърдите как били нещо повече от останала България. Другото интересно е, че България е била, е и ще си остане цемтрализирана, силно правителствено регулирана, и адски затворена като вакуум, икономика. Следва, че ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ е изнудвана и до днес от всички части на територията си да пълни гушите на "софиянци"? А сега ми кажи кой се държи като селянин?
37
8
 
41
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Лъчезар Иванов, Емил Гущеров, Евгени Стоев, Ивайло Тошев, Геновева Алексиева, Светослав Тончев, Александър Стойков, Диан Червенкондев от ГЕРБ.От "Атака" на събитието е присъствал Кирил Гумнеров, от ДПС Митхат Метин, Ердоган Ахмедов, Петя Раева; от РЗС Бисерка Петрова, Дарин Матов; от БСП Румен Такоров и независимият Димитър Чукарски.
36
8
 
39
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 13 години
Добре е за българската ДЕМОКРАЦИЯ , една червена глутница , да сдави , с друга червена глутница ...:))))
35
8
 
37
 
! Отговори
bez ime преди 13 години
mnogo qsno 4e nqma da gi izklu4at ot partiqta,ako go napravqt gerb ima vazmojnost posle da go duhat.prosto tozi luks ne mogat da si go pozvolqt,pri edin vot na nedoverie pravitelstvoto pada ot tazi postapka na deputatite stava qsno 4e za 1000lv mogat da napravqt tova koeto jelaete. tova 4e e taka zql jivot,nezavisimo dali tezi hora sa ot gerb,bsp,ataka,sds,dps. i priqteli,gotvete se za izbori,tova taka mnogo nqma da se traee