Костов: Ченгетата провалиха Шенген

Командира определи бившите ДС кадри като мъртви души
Обновена: 23 дек 2010 14:39 | 22 дек 2010 12:55,
196
Костов: Ченгетата провалиха Шенген
Снимка: БГНЕС

Отлагането на приемането на България в Шенген е безсрочно. Поне така го вижда председателят на ДСБ Иван Костов.

Според него рязката промяна в позицията на Германия, която винаги е подкрепяла страната ни, се дължи на скандала с посланиците агенти на ДС.

„Вие мислите ли, че когато германското правителство е прочело, че България е изпратила за посланик бивш агент на ДС, не е това причината да си свали доверието?”, попита Командира.

Иван Костов призова президента да се съобрази с искането на премиера за отзоваване на тези дипломати. „Няма как посланик, за който премиерът е казал, че иска да бъде отзован, да постигне каквато и да е цел в Германия. Трябва да му бъде ясно и на самия президент това”, посочи съпредседателят на „Синята коалиция”.

Още по темата

Костов е категоричен, че приемането на България в Шенген е приоритет, на който сините държат много. Затова и даде съвет на ГЕРБ. В следващите седмици управляващите трябвало да работят за разделянето на България от пакета с Румъния. По същия начин преди години дясното правителство успяло да свали визите.

Мартин Димитров пък има друга интерпретация за несполуката по Шенген. Той я обвърза с твърденията за предстояща национализация в България. „Не се учудвайте на вчерашния отказ да влезем в Шенген. Страни, които правят национализация, не влизат в Шенген”, посочи младият лидер на СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
1
 
! Отговори
Kitaec__ преди 13 години
И да се ометат руските мутри от България,много са,около 12 000
187
0
 
2
 
! Отговори
Kitaec__ преди 13 години
За жалоост,другаря Костов е прав.Докато не се измете тази комунистическа ***,няма да ни бъде.Румънците са с по големи шансове за влизане в шенгенската зона.Докато от Брюксел ни възприемат за троянски кон на русия,никой няма да ни иска там
186
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
каква държава сигурност те гони бе българино...че някой си играел на агент на мен какво ми дреме...по важно е да имам работа и да оцелея..нито преди ми е пукало нито сега за тях...но има хора като тия двамата да размътват мозаците ни с глупости...абе това е велика тема за тях...прекаляват вече раздухвайки темата
185
1
 
2
 
! Отговори
@ преди 13 години
В Германия след 2-та св.в. окупационните войски на страните победителки стояха до началото на 90-те г/45години/.Така бе изкоренен нацизма и пресечен всеки опит за неговото възраждане или мутиране в някаква форма!След Студената война беше необходимо и в България да присъстават войски на страните -победителки начело със САЩ поне 20-30 г.Очевидно само тогава щеше да се прекрати възкръсването на ДС в различни метастази/най-вече криминални/!Но уви....
184
0
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
Бившите държави от Източния блок почти до една след падането на Берлинската стена приеха лустрационни закони и така обезглавиха и обезкръвиха тайните си служби. В България *** периодично опашката на гущера Кой може да се закълне, че днес офицерите разработвали, вербували и ръководили агентите на ДС са безвластни? Обратно - публична тайна е, че те и ГОСПОДАРИТЕ им са сред основните сценаристи на прехода. Те са и авторите на основните политически проекти, които сбъднаха техните планове за една олигархична държава. Да не говорим, че самите олигарси се родиха от тези кръговеВ България държавата продължава да е оплетена от мрежите на ДС. От интригите на офицерите й, които сътворяват скандал след скандал с една и съща цел-да ни внушат колко лоши са партиите и как всички са маскари. За да можем утре да гласуваме за поредния им проект, който ще ги запази във властта завинаги. Комисията по досиетата отваря архивите един след друг. Излизат имената на агентите и офицерите. Обаче какво от това? Народът, казват ТЕ, не се интересуват от позора на тоталитарната система, половината медии са на ченгета, а останалите позорно мълчат. В центъра на българската публичност стоят пак бившите агенти на Държавна сигурност, ТЕ продължават да формират общественото мнение, което все повече ще нехае за този период от историята ни, а утре няма да може да разпознае дори рецидивите му.
183
2
 
1
 
! Отговори
До 188 преди 13 години
Да, ама на ***. Ха-ха-ха.
182
0
 
6
 
! Отговори
МЕGI преди 13 години
Налага се пълно разтуряне на БСП(ДС) и създадените от нея НДСВ(ДС), АТАКА(ДС), ДПС(ДС),РЗС(ДС),ГЕРБ(ДС) и малките клонирани червени партии-мюрета. Налага се масов политически кюртаж, тотално изрязване на проклетата комунистическа карантия...Едно хубаво отстрелване на дс-милиционерската ***, ама подред - целия дс-каталог в отдел "Личен състав" МВР от 1949 насам, едно хирургическо изрязване на целия комунистически сой, всички в ЦК и ОК на БКП и цирковата трупа БСП(ДС) - това е панацеята за болната до смърт България.
181
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-*** глава на Октопода и неговия паж - малкото октоподче-снимка та дрънка. Абе тия двамцата що не се хванат с високо вдигнати ръце, като мъжа и жената в емблемата на "Мосфилм". Ще им отива много. Напоследък все заедно ги дават, а не съм чул че Мартинчо да има приятелка. Нещо ме съмняват.
180
3
 
6
 
! Отговори
КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ! преди 13 години
КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ!
179
0
 
7
 
! Отговори
? преди 13 години
За лицето Симеон Сакскобурготски може да се каже, че се подигра с българите!Хората, се радваха на неговото завръщане, защото виждаха в негово лице единствената легитимна институция останала от времето преди Червената помия да вземе властта!Този човек не се оказа на нивото на своята отговорност!Вместо да обяви за незаконен референдума от 1946г. и да поиска възстановяване на монархията, той на практика абдикира и си поиска горите!Пълен ***, за съжаление пътем провали 2-и мандат на Костов
178
1
 
0
 
! Отговори
абсолютен Идиот преди 13 години
И така в тази от вас описана последователност можем да кажем че венеца на Българската демокрация ще украси главата на Абсолютния *** за да може народа най-сетне да разбере че една тиква есен не прави.
177
0
 
7
 
! Отговори
български ИДИОТ преди 13 години
Преди десетина години големи слоеве на българското общество сякаш се вцепениха от страх и трепет пред необозримите хоризонти на свободата, които се разкриха в резултат на смелите реформи на правителството на СДС и на Иван Костов - и изтръпнаха от предчувствието за нейните тежести, предизвикателства, коварства и отговорности.Тогава тия настроения бяха използвани от стратезите на ДС-КГБ, които домъкнаха мадридския измамник Симеон, в чието лице овладяната от носталгия по блажените тодорживкови времена природопопулация намери своя нов кумир и вдъхновител. Тоя екстаз на най-пошло умиление по ленивото време на безотговорност, свързвано с епохата на бай Тодор Живков, неизбежно доведе до това, че на вълната на социалисто-комунистическия популизъм-носталгизъм се качи друго едно ченге от ДС, именно хероя от Сирищник.
176
0
 
6
 
! Отговори
! преди 13 години
до ?Не се хаби за ***, тяхното е болестно състояние. Забележи - никой не говори за идиотските правителства на Беров, Виденов, царьо и Станишко, които донесоха най-големите беди на България, а са се закелешили за правителството на Костов, който ни измъкна от батака и ако народа не полуда по смешника цар щяхме да имаме втори мандат и сега да сме нормарна европейска държава. И не ревете *** - каквото сте ни докарали на главите това ще търпите, *** такива.
175
2
 
8
 
! Отговори
? преди 13 години
Филип Димитров и Иван Костов заслужават моето одобрение за посл.20 г.А преди това Ст.Стамболов,Проф.Цанков.Един достатъчен факт за Костов-СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ШИПТАРИТА ПО ВРЕМЕ НА КОСОВСКАТА КРИЗА! МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОВТОРИ И ТУК КОСОВСКИЯ СЦЕНАРИИ!Нека всики ***, които го плюят да не забравят, чуе само това да беша на Костов ще бъде издигнат паметник след време!Е какво става някой освен да плюе може ли и нещо позитивно - ПОСОЧИ ХАРЕСВАН МИНИСТ.-ПРЕДС.Хайде ***!
174
0
 
2
 
! Отговори
? преди 13 години
Да не мислиш че Германия е имала някакви агенти след войната!Агенти е имало комунистическото ГДР!Мисля, че и сега Германия разполага с ограничен брой агенти, ако въобще има такива!
173
1
 
3
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
КОЛКО ИНТЕРЕСНО!!...... НЯКОЙ ИЗГЛЕЖДА СЕ ОПИТВА ДА ВНУШИ,ЧЕ ЧЕНГЕТАТА И ДОСИЕТАТА СА ОТПРЕДИ ГОДИНА - ГОДИНА И ПОЛОВИНА,ПО ВРЕМЕ НА НАСТОЯЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО,ДА?? ИНТЕРЕСНО..... ГЛЕДАЙ ТИ! НАКРАЯ ЕДИНСТВЕНО БОЙКО И ЦЕЦО ЩЕ БЪДАТ ЩЕ ОПЕРАТ ПЕШКИРА,ЧЕ НЕ СА НИ ВЗЕЛИ У ШЕНГЕН.... СТРАННА РАБОТА,БЪЛГАРСКА.....
172
0
 
0
 
! Отговори
дзвер преди 13 години
И тебе питам.
171
0
 
0
 
! Отговори
дзвер преди 13 години
Абе *** можеш ли да ми кажеш какви са били агентите на Западна Германия след 9.05.1945г.А знаеш ли до кога някои от тях са били агенти.
170
1
 
5
 
! Отговори
читател преди 13 години
Всички сътрудници на гестапо, на нацистката партия, на SS, бяха изловени и осъдени.Нико един от тях не е заемал никога някаква държавна длъжност в Германия.А защо тези от ДС (разбирай КГБ) са още във властта?Някой да ми каже по какво се различават гореспоменатите от ДС?
169
1
 
1
 
! Отговори
ловецн преди 13 години
някой чувал ли е дали между областните управители има ченгета