Премиерът: Чакат Първанов да се изкаже и рейтингът ни е стабилен

"Муудис" е потвърдила оценката ни "стабилна перспектива"
Обновена: 22 дек 2010 14:26 | 22 дек 2010 14:10,
136
Премиерът: Чакат Първанов да се изкаже и рейтингът ни е стабилен
Снимка: БГНЕС

И другата кредитна агенция – "Муудис", потвърди рейтинга на България – стабилна перспектива. Това съобщи премиерът Бойко Борисов, който е на официално посещение в Ливан.

В отговор на критиките на президента Георги Първанов, който каза, че България не се нуждае от шериф, а от добър стопанин, и че премиерът е слаб и правителството няма да придвижи големите енергийни проекти, Борисов каза:

"Все едно чакат само г-н Първанов да се изкаже и веднага ни потвърждават положителната перспектива на България".

Премиерът се срещна с българи, живеещи в Ливан, и с ливанци, завършили висше образование в България.

Още по темата

Присъстващи на срещата поздравиха Борисов за реформите, които прави неговото правителство.

Като най-главен за тях беше поставен въпросът за директни полети между Бейрут и София.

Бяха обсъдени и въпросите за гражданството, както и откриването на български културен център в Ливан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Ох ще ви боли преди 13 години
ТО ясно че Муууун-дис подкрепят Бойко нали той трябда да ни превърне в бананова рапублика начело с Уорлик. Така че нека бойко си завре Мудиса където слънце не огрява. Аз преди ГЕЙБ ни бях чувал за Мууудис ни ме интересуваше с него и без него положението си е все същото.
132
5
 
1
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Гоце е един много нагъл червен ***!!!
131
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
абе стабилен стабилен ама хората не ни искат там..и интересно премиера още как не се е изцепил с поредния бисер ...ами пак се заиграва или със Станишев или с Парванов...като че ли скуката го е обзела на последък
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ALOOOOO, NA MUUDIS SE PKASHTA DA PISHE TAKIVA RABOTI. TO TOVA NA SICHKI E JASNO!!
129
1
 
2
 
! Отговори
Barakudata преди 13 години
Gledam snimkata i surceto mi se izpulva s gordost, Bulgarska gordost i ot kakvo?Ot mudriq pogled na premiera, ot dulbo4inata na analiza koito pravi na dialoga.No dialoga e mejdu livaneca i vun6niq...a Bokata i ne razbira edna duma no GLEDA UMNO!!!Eh, moje i da e neprosveten, da ne e 4el knigi, da e prosti4uk i dori sme6ni4uk ponqkoga no s vsi4ki sili iska da ostane v istoriqta na Bulgariq.Na ne6tastna Bulgaria koqto tika nadolu i nadolu, kum pulno duhovna razruha. Neka da jivei!!!!
128
4
 
9
 
! Отговори
един преди 13 години
ГЕРБЕРИТЕ веднага се разцъкаха с минусите, нямаше и минута ... ЕВАЛА, но не четете ли?! Лайт мотива на посещението били преговорите за директни полети между София и Бейрут, демек юартъри за ислямски теротисти.
127
4
 
8
 
! Отговори
един преди 13 години
Съзирам някакво плащане в тая ситуация. А Първанов каже нещо критично, а Мудис вдигнали вече рейтинга ... Бойче, излагаш се с тия коментари ...
126
10
 
11
 
! Отговори
Gorcho преди 13 години
Точно шериф е необходим на България за да вкара крадливите комуноиди, начело с Гоце от с.Сирещник, там от където са излезли!!!
125
8
 
9
 
! Отговори
Рон Джереми преди 13 години
Гоце президент на всички ***, на кой ли му пука за мнението на сирешнишкия ***
124
8
 
7
 
! Отговори
Дончо преди 13 години
На Първанов съм му е*ал малкия син. Много врещеше бокулкът, като му се сцепи кожичката.
123
4
 
4
 
! Отговори
1 преди 13 години
Пичове, четете Основния закона на държавата - Конституцията, за да видите какви са правомощията на президент, премиер и правителство! Стига си чесахте мръсните езици с неверни и недоказуеми глупости! На такъв народ - хак му е това правителство! Жалко само, че и ние страдаме.
122
2
 
3
 
! Отговори
до 120 преди 13 години
Е тука нема такива клошари като тебе да ровят из контейнерите!
121
5
 
6
 
! Отговори
Валентин преди 13 години
Dnes.bg ]о за новинарски сайт сте?Президентът се явява толкова редко,че не ви прави чест да го игнорирате.Давате коментар на тиквата,дето на всяка страница ваша,всеки ден е поне на три места да коментира Първанов.Ами къде мога в сайта ви да прочета интервюто на президента?Къде в сайта ви пише нещо за скандала с Дилма Русев?Да не раждаме деца ако сме с ниски доходи-бойко.Тиквата е горда,че Интерпол определят кой в Билгария да ги уважи.Рейтингът му го давали муудис!?Къде сте Левски,Ботев,Караджат
120
5
 
5
 
! Отговори
уф преди 13 години
Тиква така и не разбра,че на натрода не му пука от оценката нито на ,,Муудис,, нито от тази на президента,камо ли пък оценката на тиквата.Народа се интересува от тва имали работа и колко му е пълен хладилника и джоба.Иначе всичко друго са просто приказки от тиквовия храст.
119
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алооо платените червени писачи и драскачи, наближава Коледа, наредете се за жълтите си стотинки, да не би да ограбят дядо Ви Мраз на някоя магистрала, или пък да го арестуват за това че пикае във фонтаните, откъдето минава с шейната, теглена от Архари, ама само де не го срещне прочутия авджия Гоце, че дядо Ви Мраз трябва да тегли после сам шейната и ще пропусне.
118
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Президента-милиардер, то стана като в ония филм "Бедняка-милионер" и тоя дойде по *** от с. Сирнищик, ама сега се вози в брониран мерцедес за 1 МИЛИОН ЕВРО. Честито на печелившите агенти от ДС.
117
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ББ давай смело, в правилната посока сме, щом червените толкова лаят, е на добре.
116
3
 
9
 
! Отговори
ессо преди 13 години
и какво? Изборът ни е между чудесно говорещи политици, които 20 години ограбват страната и по-недодялани политици, които хем се мъчат да правят нещо, хем не съвсем успяват... и в двата случая сме прецакани! ОТ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ
115
4
 
12
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
Явно Франция и Германия и те са съгласни с изводите направени от тази агенция - ЗА ТОВА НИ ПОДКРЕПЯТ ТЪЙ ВСЕОТДАЙНО ЗА ШЕНГЕН ...
114
2
 
10
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
Струва ми се дори че всички гербаджии страдат от тази болест - явно е заразна...