Борисов: Компроматите са грешно похарчени пари

Вотът показал, че като гласуваш за Бойко, не получаваш Костов
21 яну 2011 16:45,
226
Борисов: Компроматите са грешно похарчени пари
Снимка: Булфото

"Компроматите са грешно похарчени пари". Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос какво остана недокументирано от гласуването на вот на доверие на правителството в парламента, съобщи "Фокус".

"Вчерашният ден показа нагледно, че тези, които похарчиха милиони за плакатите "Гласуваш за Бойко – получаваш Костов", само напразно са си похарчили парите", пошегува се премиерът.

Той допълни, че "компроматите са празна работа, която никак не се изплаща".

Борисов поиска третия в новата политическа история вот на доверие в разгара на скандала със СРС-тата, в който изтече и подслушан разговор между него и шефа на митниците Ваньо Танов.

Още по темата
20 яну 2011 18:16
1173

Той получи подкрепа от ГЕРБ и „Атака“, както и от двама депутати от РЗС, и един независим.

От Синята коалиция гласуваха „въздържали се“, независимо че премиерът Бойко Борисов обяви, че всички техни условия, които поставиха, за да го подкрепят, са изпълнени.

А преди самото гласуване разговаря с двамата сини лидери Иван Костов и Мартин Димитров. В крайна сметка обаче не получи тяхната подкрепа. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
1
 
! Отговори
dantes преди 13 години
mnogo si prav -spongi.tryabva da so lud,nisko obrazovan,agresiven ***,selyanin,za da sledvash i da podkrepyas ANTIpolitikata na tozi zbirto4, nare4en -gerb.v 4astnost bb
166
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Омраза. Това беше идеологията на ГЕРБ. Омраза. Страх. Подлост.Лицемерие. Мъст. Подчинение. Параноя. Масово следене, слухтене, душене и доносничество. Това беше политиката на ГЕРБ.
165
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СТАТИЯ| 3| 940 размер на шрифта: Трима загинали при сблъсъци между демонстранти и полиция в Тирана21.01.2011 18:43 Албанската опозиция свика масов протест днес с настояване за оставка на правителството, след като вицепремиерът Илир Мета подаде оставка заради обвинения в корупция и злоупотреба с власт
164
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не бързаме със заключенията. Все още не са се провалили. ;)
163
6
 
22
 
! Отговори
Ибрикчия преди 13 години
Преди изборите Сидеров наричаше Боко ***. Сега ибрикчията е на власт и Сидеров му носи сапунче и зарежда ибрика хладка водичка.
162
7
 
11
 
! Отговори
ПРИКАЗКА преди 13 години
Имало едно време една партия, която дошла на власт след многогодишни очаквания от народа .. /не ГЕРБ/Имало едно време една партия, на един цар, която дошла на власт след като първата се провалила Имало едно време една партия, със 100г история, която дошла на власт след като и царя се провалил .Кое е общото между трите?И трите упорито отказваха да махнат калинките и мутрите от редиците си.Къде се те сега?ГЕРБ дори не разбраха каква възможност имаха. Затова ще са поредните провалили се.
161
0
 
0
 
! Отговори
до 182 преди 13 години
А на мен правописът ти ми говори достатъчно ясно и за образованието ти и за личностното ти развитие! Купената ти диплома (ако изобщо имаш такава) не може да компенсира неграмотния ти правопис!
160
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По същество - а относно образованието, изказът ти ми подсказва.
159
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕС вижда - там мутри не възприемат. А като поговорят малко и пожарната и физкултурата лъсват... тепърва идва шамарът и за Шенген.Не бъркайте куртоазията с оценки - посланиците и представителите на различните органи са учили етикет на международното право. Оценките идват тогава когато има ангажимент.... не някакви си пожелания.
158
5
 
9
 
! Отговори
Питон 357 преди 13 години
Ега ти снимката! Бойко получава оргазъм от нежния си допир със Сидеров. Лицемерието на атакистите е издигнато в култ, а гербаджии го приемат за чиста монета. Народе, прости им духовнат пустота, но не смей да им прощаваш за това, че те крадат по най- безсрамен начин!
157
2
 
1
 
! Отговори
един гербер до 175 преди 13 години
За какво образование ми говориш, като допускаш правописни грешки, които още в осми клас са недопустими вече. И какъв дебат мога да имам аз с неграмотни хора като вас? *** сте! И вота ви на недоверие е ***! Палячовци!
156
4
 
12
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Бойко пак се подигра с народа.Какъв вот на ДОВЕРИЕ?!!Никой няма доверие на човек,който сътрудничи с мафиоти,и е мутра,той самият.Бате Бойко,сам си иска вота и сам се подкрепя,като преди това е строил всички в парламента.НЕ ТРЯБВА ЛИ НИЕ ДА МУ ИСКАМЕ още СМЕТКА ЗА ТОВА ЧЕ МИНИСТЪР-ПРЕЦЕДАТЕЛЯТ НИ Е УЛИЧЕН В ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ??!!ВИЕ КАК МИСЛИТЕ??
155
6
 
9
 
! Отговори
Речта на Яне на вота преди 13 години
Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отговори по същество, да приемем ,че има правописна грешка,каквато и да е. Имаш ли акъл да не разводняваш фокуса на дебата. Отговори по същество... ама за там трябва мисъл и образование нали, даутонисте...
153
3
 
2
 
! Отговори
до 167 преди 13 години
Ти си типичният пример как червените се опитвате да изкарате бялото черно. Като не става с "украса", ще се целим в най-близкото -- "окраска". Не е важна истината! Важното е да наклепаме някой, па макар и с лъжа. Кой ще забележи разликата?Да, обаче хората вече не са толкова глупави, колкото сте вие, и евтините си номера не минават. Сори!
152
3
 
0
 
! Отговори
Слепия преди 13 години
нема такова нещо бе... това са компромати беее..ммддаааmamkamu.blog.bg/photos/49518/original/Boyko.jpgimages.webcafe.bg/2010/03/25/796986657/618x346.jpgannews.blog.bg/photos/97470/original/***/Volen/1156403135_2_FT0_playbolen.jpg
151
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СРС-тата са унищожени може би, както е по-закон, но ИМА АНАЛИЗИ ДАЛИ ПРЕЗАПИСЪТ Е АВТЕНТИЧЕН.И това се прави в лаборатории - а дали не е можело да напиша окраСка и да съм изпуснал С-то, грамотник.
150
3
 
5
 
! Отговори
Ръкостисквач преди 13 години
ЛОШИ НАВИЦИ, ЛОШИ НАВИЦИ ИМАТ НЯКОИ БИВШИ КОМУНИСТИ - НЕ СИ ВРЪЩА ПАРТИЙНАТА КНИЖКА, А ПОСЛЕ НЕ ВРЪЩА И ДРУГИ НЕЩА.
149
3
 
5
 
! Отговори
до 167 преди 13 години
Окраска -- да, но не и Окраса! Пише се "украса" -- със "у"! Запомни го от мен това!Неграмотен си! Като партизанин слязъл от гората!
148
7
 
5
 
! Отговори
до 164 преди 13 години
Ей, гербав илитерат, това да не ти е партийно събрани е бе?окраскамн. окраски, ж.1. Багра, шарка, цвят. Гората през есента има пъстра окраска.2. Нюанс, оттенък в значението на дума. Стилистична окраска.Бокоговора не е българският език!