Борисов: Компроматите са грешно похарчени пари

Вотът показал, че като гласуваш за Бойко, не получаваш Костов
21 яну 2011 16:45,
226
Борисов: Компроматите са грешно похарчени пари
Снимка: Булфото

"Компроматите са грешно похарчени пари". Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос какво остана недокументирано от гласуването на вот на доверие на правителството в парламента, съобщи "Фокус".

"Вчерашният ден показа нагледно, че тези, които похарчиха милиони за плакатите "Гласуваш за Бойко – получаваш Костов", само напразно са си похарчили парите", пошегува се премиерът.

Той допълни, че "компроматите са празна работа, която никак не се изплаща".

Борисов поиска третия в новата политическа история вот на доверие в разгара на скандала със СРС-тата, в който изтече и подслушан разговор между него и шефа на митниците Ваньо Танов.

Още по темата
20 яну 2011 18:16
1173

Той получи подкрепа от ГЕРБ и „Атака“, както и от двама депутати от РЗС, и един независим.

От Синята коалиция гласуваха „въздържали се“, независимо че премиерът Бойко Борисов обяви, че всички техни условия, които поставиха, за да го подкрепят, са изпълнени.

А преди самото гласуване разговаря с двамата сини лидери Иван Костов и Мартин Димитров. В крайна сметка обаче не получи тяхната подкрепа. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
2
 
! Отговори
DVD преди 13 години
Може ли някъде да се намери запис на целият вчерашен цирк?Искам си го за спомен.
146
11
 
5
 
! Отговори
РЗС преди 13 години
Яне Янев в затвора!!! РЕДНО е! ЗАКОННО е! СПРАВЕДЛИВО е!
145
4
 
7
 
! Отговори
до 158 преди 13 години
"Окраса" се пише с "у", бе, ***! Няма по-неграмотни от червените симпатизанти! Факт! :(
144
4
 
2
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
143
3
 
4
 
! Отговори
До158 преди 13 години
СРС-тата са унищожени и не могат да бъдат сравнени с записите.Как мирише на Уорлик.
142
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
156, От километър миришеш на провокатор.
141
2
 
5
 
! Отговори
Боко преди 13 години
Не ме нервете, щото видехте - такса електромер, такса водомер, такса СРС, а ще ви праасна и една такса ГЕРБ, че Фифи ще заслабне...
140
8
 
1
 
! Отговори
до !!! преди 13 години
Нито Левски, нито Ботев са светци. Те са революционери, които са направили много за народа си, но не ги пиши при светците, щото са убили доста народ.
139
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кое е компромат - ДОКАЗАНО ли е че са фалшиви СРС-тата . Бяха ли дадени на независима лаборатория. Какво стана с единият от участниците,който каза ,че са истински...Докога едни престъпници на думи ще оборват ОБЕКТИВНИ доказателствени средства. Прокуратурата за окраса ли. Ако правилата не важат за нашите , с какво нашите са по-добри,от които и да е други престъпници.Стига просто говорене - истинските отговори къде са.
138
1
 
3
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Всички в затвора до живот.
137
1
 
9
 
! Отговори
!!! преди 13 години
Това, което направи Волен за България... ще му бъде върнато тъпкано, сега... или другия живот! НЕ може ти да споменаваш постоянно имената на светци като Левски и Ботев, да им се кланиш и да говориш на народа, как са умрели за нищо, а същевременно да играеш с бандюгите. За това 1 от най-добрите атакисти Валери Симеонов се отказа от вас още на 1вия месец след изборите.Воленчооо, Воленчо... навря синчето в европарламента да лапка парички, а? Някой знае ли приказката за лъжливото овчарче?!
136
5
 
1
 
! Отговори
симпатизант на ДСБ преди 13 години
Аз не мисля като теб. Винаги съм гласувал за Костов, но в момента подкрепям Борисов, въпреки, че не съм гласувал за него. Но на следващите избори ще го направя, защото доказа, че може!
135
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Втори мандат за ГЕРБ!
134
1
 
9
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
126. С този постинг ДИМ Дуков, затвърждаваш убеждението, че си крайно ограничен. Не би могло да бъде по друг начин. Не познавам безкористен фен на ГЕРБ, който да не е ***. Бъди здрав и дано ти дойде акъла в главата. Ако Костов беше гласувал "ЗА" вчера, аз повече нямаше да гласувам за ДСБ. Бъди убеден, че и останалите симпатизанти на ДСБ мислят като мен.
133
1
 
0
 
! Отговори
bog преди 13 години
spoko,,,,,,,,,,,spete spokoino.......sanywa6 boiko
132
6
 
0
 
! Отговори
Borisov преди 13 години
Слепец си ти, отвори очите и сърцето си, не бъди лъжец и долен човек а живей и постъпвай правилно! И ми отговори на тази гатанка:За 1.5 години отряза крилата на толкова много мръсни крадци-политици-"бизнесмени", строи метра-магистрали, по-честен и мислещ и работещ за родината министър председател на България имали ли сте?Честно ми кажете вие които го плюете! Или от яд *** сега, свиквайте защтот ще има и 2-ри мандат:))))))
131
0
 
1
 
! Отговори
Да бе преди 13 години
Сети се когато е жив труп!
130
0
 
0
 
! Отговори
Show Time преди 13 години
От утре в Парламента на РБългария искам:- басейн с роуба и умопомрачаващи завои;- басейн с кал;- басейн с шампанско.Изборът оставяме на народните избраниците.
129
1
 
9
 
! Отговори
Искам отговор преди 13 години
"Твърдя с цялата си отговорност и това ще го докажа като личност, че Бойко Борисов е престъпник, че Бойко Борисов е мафиот, че Бойко Борисов е извършвал серия престъпления, че Бойко Борисов сега ползва властта, за да трупа незаконни богатства.Това правят и най-близките му авери, които го държат на власт. Убеден съм, сигурен съм и ще се тръгне от годините, в които той като една от най-зловещите мутри на прехода е организирал страшни престъпления като тартор на групировка"
128
0
 
15
 
! Отговори
Аз също ! преди 13 години
Аз гласувах за Атака, а получих Боко !Ходих на митингите на Атака и с ушите си чувах там как Волен наричаше Бойко: "Мухобойко, разтривач на ушите на Тодор Живков, човек на едрата олигархия, приятел на Вальо Златев и СИК, ..."Какво стана сега, бе Волене ?!