Борисов: Компроматите са грешно похарчени пари

Вотът показал, че като гласуваш за Бойко, не получаваш Костов
21 яну 2011 16:45,
226
Борисов: Компроматите са грешно похарчени пари
Снимка: Булфото

"Компроматите са грешно похарчени пари". Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос какво остана недокументирано от гласуването на вот на доверие на правителството в парламента, съобщи "Фокус".

"Вчерашният ден показа нагледно, че тези, които похарчиха милиони за плакатите "Гласуваш за Бойко – получаваш Костов", само напразно са си похарчили парите", пошегува се премиерът.

Той допълни, че "компроматите са празна работа, която никак не се изплаща".

Борисов поиска третия в новата политическа история вот на доверие в разгара на скандала със СРС-тата, в който изтече и подслушан разговор между него и шефа на митниците Ваньо Танов.

Още по темата
20 яну 2011 18:16
1173

Той получи подкрепа от ГЕРБ и „Атака“, както и от двама депутати от РЗС, и един независим.

От Синята коалиция гласуваха „въздържали се“, независимо че премиерът Бойко Борисов обяви, че всички техни условия, които поставиха, за да го подкрепят, са изпълнени.

А преди самото гласуване разговаря с двамата сини лидери Иван Костов и Мартин Димитров. В крайна сметка обаче не получи тяхната подкрепа. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
16
 
! Отговори
получаваш СИК преди 13 години
Вотът показал, че като гласуваш за Бойко, получаваш СИК.
126
1
 
13
 
! Отговори
Българче преди 13 години
Тест за интелигентност за II-ри клас:Гатанка: Що е то комунист-мафиот?Отговор: Бойко Борисов;-)))
125
0
 
13
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Брей... това вече е уникално.Даваш 100 млн за подслушване от парите на данъкоплатците; след това обаче ако случайно изтече някой компромат срещу тебе; казваш, че това са грешни пари... то бива наглост ама това е направо страшно...Или може би просто праща послание на опозицията - 'не ми пука, има хиляди тревопасни, които ме подкрепят'...
124
0
 
13
 
! Отговори
Jolie преди 13 години
ГОЛЯМ ЦИРК, ГОЛЯМ СМЯХ, ГОЛЯМО ИЗЛАГАНЕ.
123
3
 
13
 
! Отговори
Смешко преди 13 години
Пак сте в грешка.Гласуваш за ГЕРБ, получаваш цирк.:-)))))))))))))0
122
1
 
7
 
! Отговори
Арлекин преди 13 години
Грешно похарчени пари били средствата дадени за компромати. Всъщност наистина няма нужда. Те сами си се излагат методично и качествено.За компромати - не, но за СРС-та - да.
121
2
 
8
 
! Отговори
Боко преди 13 години
"Компроматите са грешно похарчени пари"Ах, Цецо Цецоооо, за това ли ти дадох 100 000 000 бюджет бе?
120
4
 
23
 
! Отговори
рггсд преди 13 години
ОТ МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА БЕШЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА ПОЛУЧИХ БОРИСОВ.ВОЛЕНЕ ВОЛЕНЕ ПРЕДАТЕЛЮ КУЧЕ ГНУСНО ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ ТЕ НАМРАЗИХА ДА БЛИЖЕШ ГАЗА НА ТОЗ МАФИОТ И КОМУНИСТ.
119
4
 
20
 
! Отговори
срам ме е преди 13 години
ГЕРБ се подкрепя само от А та ка! . Нормален човек би се срамувал.
118
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гласуваш за ГЕРБ - получаваш АТАКА май вече е така и двама фюрера.
117
8
 
16
 
! Отговори
мишо бирата ми се об преди 13 години
"Но аз твърдя с цялата си отговорност, че Бойко Борисов е престъпник, мафиот и е извършвал серия престъпления, че сега ползва властта, за да трупа незаконни богатства, това правят и най-близките му авери, които го държат на власт. Убеден съм, сигурен съм, че ако не ме разстрелят ще излезе цялата истина на бял свят. И ще се тръгне от годините, когато той като една от най-зловещите мутри на прехода е организирал страшни престъпления като тартор на групировка - така се държи и сега, когато упражнява изпълнителната власт", продължи Янев.
116
5
 
3
 
! Отговори
кл преди 13 години
другарите които наслагаха минусите за атентата НЕ СА НИКАКВИ БЪЛГАРИ,А ТУРСКИ МЕКЕРЕТА
115
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези от СДС огладнеха яко и се чудят как да изкарат пари , но Божйко им разказва положението .Дано само Бойко помисли за пенсиите и заплатите защото му се клати стола яко от народа .
114
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
125Ми то само луд може да казва истината:)))))))))))))
113
0
 
10
 
! Отговори
болен преди 13 години
кболен към боко..кво става да метам ли кюфтетата по матрялът, гуми, ли да пукам, пенсионери ли да бия, или с *** да бутаме на българите къщите? остави ва дай да пием по една бира.
112
8
 
4
 
! Отговори
кл преди 13 години
Оставям тези три реда, за да може всеки българин да си допише отношението към атентата, жертвите и извършителите. Да вземе отношение към едно планирано насилие, заложено в основата на една терористична организация и нейния непокаял се приемник. Нека всеки българин вземе разумно и дълбоко премислено решение и заложи на морала, за да не получи същата мярка от същите хора. Включително и като тези, които преди избори пищят и лъжат, че дядо им е убит от комунистите, а на 16 април се свиват като еи гургули и мълчат като зам. председател на БСП след деветата водка.Поклон пред невинните жертви на атентата от 16 април 1925 г.Нагоре
111
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Народа си иска Бойко
110
7
 
8
 
! Отговори
Василев до Спонги преди 13 години
Аз ако бях на твойто място щях да се срамувам,че Иван Костов гласува в един отбор с БСП и ДПС!Аз като Ви разправях,че Иван Костов колкото е умен толкова и коварен,внедрен от бившите тайни служби!Ето ги цветовете на тройната опозиция:Бяло(ДПС)Синьо(СДС,ДСБ)Червено(БСП),цветовете на Русия,милата им матушка Рус.Май по времето на ОДС е имало 5 повече агенти отколкото сега!
109
4
 
6
 
! Отговори
да ама не преди 13 години
КЪМ 122 ДА НО Е ЛУД
108
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ ще Ви докара Костов -------- НЕееееееее ГЕРБ ще Ви докара Сидеров!