Като комунист мълчал Цветанов

Пред депутатите отговарял неубедително за СРС-тата
Обновена: 3 фев 2011 14:52 | 3 фев 2011 07:00,
251
Като комунист мълчал Цветанов
Цветнов на изслушването му в парламента. Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов мълчал като комунист на разпит. Такова мнение изрази депутатът от БСП Кирил Добрев, след като снощи избраниците от вътрешната комисия изслушаха Цветанов за контрабандата у нас , както и за СРС-та, приложени спрямо шефа на митниците Ваньо Танов.

По думите на Добрев на почти всички въпроси министърът отговарял неубедително, заявил, че не е запознат и с информацията от СРС-та за Танов.

Още по темата

МВР шефът отрекъл също така да е знаел за натиск върху Танов и сина му, за което митническият шеф се оплака само седмица по-рано пред депутатите от същата комисия. 

Левите смятат, че основанието за прилагане на СРС-та спрямо Танов е вътрешното противоречие между Митниците и МВР.

Червените останали недоволни и от факта, че Цветанов не можал да отговори какво е нивото на контрабандата у нас за 2009 и миналата година.

Недоволни от препитването останали и сините.

Според депутата от "Синята коалиция" Йордан Бакалов Цветанов не е изпълнявал контрол над използването на СРС-та във МВР.

Веднага след снощното изслушване на вицепремиера стана ясно, че до 10 дни парламентарната комисия за контрол на специалните разузнавателни средства ще излезе с окончателен доклад по проверката на огласените разговори на висши държавници.

Шефът на комисията Явор Нотев поясни, че за изслушване по темата е поканен и главния прокурор Борис Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
1
 
4
 
! Отговори
до свиркаджията №51 преди 13 години
Цецко да ти се изсе*е в устата!
235
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Странджа, а ти ми мачкай топките....:))))))))
234
1
 
4
 
! Отговори
Партиец преди 13 години
Другарят Цветанов е много красив, умен и много честен.....
233
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другаря Цветанов се снишава, докато мине бурята. Ама тя няма да отмине. Ще му се наложи да пие една студена вода.
232
1
 
3
 
! Отговори
айде преди 13 години
пак се замълча, по традиция - не бил разбирал що го питат дали ще си подаде оставката... ми де мозък да разбере
231
3
 
5
 
! Отговори
Цецо патлака преди 13 години
Цуци колкото повече мълчиш толкова повече ще ти се качват на главата. Какви са те да изискват нещо. Или ти или те. Няма ли да затвориш устата по най-недипломатичния начин на всички които се обаждат и знаят по много. Спукай им *** на тия нещастници, да ни те се мотат в краката и да не се врат в неща които не разбират как се правят. Народа плаче за полицейска държава бе момче !!!
230
1
 
7
 
! Отговори
фют преди 13 години
Г-н Борисов, какво още трябва да се случи в нашата родина, за да се сетите, че вървите по грешния път с грешните хора. Вие казвахте в началото, че вече нямате приятели. Сега доказвате точно обратното, че всички правите за приятели. Направете нещо и за мен и аз съм ви приятел.
229
1
 
10
 
! Отговори
Фанети Мазакура преди 13 години
Цветанов е най-честният човек за мен. Тези думи не са на съпругата на вътрешния министър Цветан Цветанов, а на най-добрия му приятел Веселин Маринов, който огря съботния брой на в. Труд с поредното си култово интервю, посветено на крепката дружба между него и храбрия вицепремиер. Фразата, която цитирахме по-горе, е изведена като заглавие на интервюто, а иначе цялата мисъл на певеца е следната: Аз не познавам по-честен човек от Цветан Цветанов. Само майка ми, която е престъпно чист човек. След като прочетохме това изречение, което се намира в началото на интервюто, разбрахме, че работите между Цветанов и Маринов явно са се задълбочили доста.
228
1
 
8
 
! Отговори
хм преди 13 години
"Унищожителен доклад на СРС комисията по случая ТановУстановена е порочна практика при прилагане на СРС. Това е само един от унищожителните изводи, който прави Подкомисията за контрол на специалните разузнавателни средства в Народното събрание в становище относно използваните СРС-та"Любопитно е какво ще последва сега...
227
9
 
4
 
! Отговори
Екскомунистка преди 13 години
Хайде, хайде, прехвалените ви комунисти от алчност бяха готови да продадат и майчиния си език преди 3г. само и само да са в мандата на малограмотните турци.Мръсни продажници.
226
2
 
17
 
! Отговори
На дали преди 13 години
Цецко пусни "осеретата" ,та да знам утре като ме уволнят заради тоя ми коментар,кого да псувам бре.Не бъди срамежлив!!!!
225
1
 
14
 
! Отговори
На дали преди 13 години
"Като комунист мълчал Цветанов"А стига бе! Ба си сеира.Искам да питам аз.АМИ ЗАЩО "КАТО"?????? А?
224
1
 
31
 
! Отговори
МЕГИ преди 13 години
Надежда за реформи и борба с престъпността и корупцията всяка оставете!
223
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мълчал е не като комунист, а както казва народа, като "пукъл". Наглата милиционерска мутра е толкова ***, че не може да говори, и устата му е пълна с ***.
222
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хора, не бъркайте комунист с капиталист. Първия иска равенство и просперитет, втория иска много пари само за него, и го прави с цената на бедноста на народа. Много е писано и за двете идеологии, не ги поставяйте под 1 знаменател. В момента няма и следа от комунистически възгледи дори и сред хората на БСП
221
1
 
25
 
! Отговори
do 218 преди 13 години
Вникакваш ли изобщо в наименуванието - Държавна сигурност? разбураш ли значението на това нещо????? Означава - сигурност за държавата в частност на хората. Или си много *** и неможеш да проумееш, че тези хора са работили за родината ни или си човек без мнение който повтаря врази чути по медийте. Милиони пъти предпочитам да ме управляват хора от ДС отколкото мутри и някакви икономисчета дето немогат една фирма да управляват да не говорим за цяла държава - резултатите са вече на лице
220
1
 
44
 
! Отговори
Грънч преди 13 години
Този примитивен лъжец и милиционерска издънка трябва час по-скоро да напусне управлението на България. На всеки средно интелегентен е ясно, че всички записи, които излязоха за истински и че в тях грее манталитета на хората от властта, които ГЕРБ и Мутрата Борисов ни натресоха. Край на диктатурата Борисов!
219
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оригиналът на фалшификата на германската диплома на бившата шефка на ДФ "Земеделие" Калина Илиева е изчезнал и най-вероятно е бил унищожен в навечерието на скандала, когато берлинският Институт за техника и икономика потвърди, че документът е подправенЦЕЦО ВЪРНЕТЕ ДИПЛОМАТА , НЕ Я КРИЙТЕ, СРАМОТА БЕ ... НАГЛА РАБОТА
218
1
 
36
 
! Отговори
Максим преди 13 години
Много ми е чудно Премиера Борисов няма ли Пресцентър в Министерския съвет където да му анализират пресата и електронните сайтове.Във всички коментари които излизат в тях, едно над 75 % са срещу властта му и неговото управление. Ако не го правят и му правят анализ - значи не са за тази длъжност. Може би разчита на анализа на МВР и подслушванията, но и там видяхме до къде го докараха.Краят им се вижда.Въпрос на време е да си умитат крушите и направо за Белене.
217
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В ГЕРБ престъпните ченгета са на "Всеки Километър"!Общо взето са се подредили - Ченте - Мутра - Комунист - Роднина - Ченге - Мутра - Комунист ... За ГЕРБ краденето и лъгането е партиен спорт!А Цецо е шампион - държи пупата на Тиквата!