Н. Младенов: До лятото сме готови за Шенген!

Той е убеден и в положителните констатации за границите ни
6 мар 2011 15:05,
413
Н. Младенов: До лятото сме готови за Шенген!
Николай Младенов. Снимка: Булфото

"До лятото България ще изпълни всички изисквания за влизане в Шенгенското пространство и до края на годината ще се осъществява графикът за отваряне на границите. "

Тази увереност изрази външният министър Николай Младенов на пресконференция на граничен пункт Дунав мост.

Министърът е убеден в положителните констатации от предстоящата в края на март проверка на сухопътните граници.

От 3 март на граничен пункт Дунав мост вече се ползват нови шенгенски гранични печати, бе съобщено на пресконференцията.

Още по темата
До лятото в България ще са факт законодателните промени за по-резултатна борба с организираната престъпност, които ще убедят европейските ни партньори за воля и реални действия в тази насока, каза Младенов.

Според него добър сигнал са и изводите за нашата страна в последният доклад на Държавния департамент на САЩ.

Влизането в Шенген и двустранните отношения между България и Франция ще са темите в предстоящите разговори на Николай Младенов с новия френски външен министър в сряда в Париж, съобщи българският министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
392
0
 
1
 
! Отговори
Dimitar преди 13 години
***!
391
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като влеземе в Шенген няма да станеме по-богати.......На нас обикновените българи ни е все тая.
390
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
надявам се да не приемат България,накъде с празни джобове и вмирисала се от глад уста -хахахаха
389
0
 
5
 
! Отговори
ай-вай преди 13 години
До кое лято,бе момче ? Лятото на коя година,а ?
388
0
 
5
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Питате кое лято сме готови за Шенген?Куковото лято....
387
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз съм готов , дигайте бариерите
386
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алоуууу, до лятото ще ни подготвите за Орландовци, а не за Шанген. ***!
385
1
 
7
 
! Отговори
Йово преди 13 години
Н. Младенов: До лятото сме готови за Шенген!Кое лято на 2222 година ли г-н Младенов?
384
1
 
5
 
! Отговори
БОКО ТИКВАТА преди 13 години
У ШЕНГЕН ШЪ ВЛЕЗИМ КАТО ИЗМАЖЕМ ЕДНА СТЕНА.....
383
0
 
4
 
! Отговори
БОКО-БИРАТА преди 13 години
КАЗВА СЕ "У ШЕНГЕНО" БЕ МОМЧЕНЦЕ !
382
0
 
7
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,За сведение на оксиморона - български политици - Сит на гладния не вярва!!! Въпреки това - Чакаме Парламента (и управници и опозиция), Правителството и Президента, да започнат да спазват "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията ни и Лисабонската стратегия на ЕС: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 295лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 645лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2030лв., а средната заплата е само 650лв...Или:- При средна заплата, семейния доход е 1300 лева или по 325 лв., което е по-малко дори от издръжката за едно дете...- 70% от работещите със заплати под 625лв. са Социални аутсайдери, което прави около 5.0 милиона българи- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- Ощо около 6.6 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 295лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.1 милиона, от общо 7.4 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.2-0.3 милиона души - Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото тъжно отговаря - Парламент, Правителство и Президент
381
0
 
4
 
! Отговори
Бо преди 13 години
Верно?!
380
5
 
5
 
! Отговори
обективен преди 13 години
ДА ще влезнем в Шенген благодарение на усилията на правителството!!!И престанете да се оплаквате ,че има глад!!!Има глад за мързеливите!!!Кафенетата са пълни до мах.а все реват!!!
379
1
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,ПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА..., с некадърните си министри!!!Националния ни интерес е ясен Благоденствие на Българската нация!Бюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;Българската криза обаче е структурно-управленска:- У нас съществува Предпазарно стопанство...- Най-голямата пречка за развитието ни е Клиентската система, наречена Обръчи от олигархически фирми- Комунистическата мафия доубива инициативите на всеки предприемач- Изтеглиха се капиталите от Лихварските къщи, кой знае защо наречени банкови клонове, които комунистите замениха с пари от Държавния резерв.Откъде пари ли? Изхода е Преработка на бюджета, заради:1. Американската финансова криза Еврофондовете не стигат Необходимо е мощно директно нисколихвено кредитиране на производството, чрез ББР... 2. Световната продоволствена криза - Стимулиране на Селското стопанство Поземлена реформа налагаща собственост на земя до 1 000 декара и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте...2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, чрез ББР, на износно ориентираните крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите и кооперирани фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Белене 33% от поръчките са за Български фирми, които имат въпиюща нужда от тях и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове, екоглобите ще ни върнат в каменната ера.5. Структурно-управленската криза и беснеещата комунистическа Мафия възстановяване на държавните институции, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и следните реформи:- Индивидуални картови сметки здравни досета в Здравеопазването;- Масово Професионално средно образование гимназийте, са доказана загуба на време- Съкращаване на държавния апарат с 30%.Всичко останало е от "Лукаваго и от комунистите...
378
0
 
7
 
! Отговори
ницше преди 13 години
Кой е тоя господин Шенген,че са готови за него?Сигурно ще да е много надарен щом му се натискат всички от правителството???
377
0
 
8
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
До лятото сме готови за Шенген! - Ти и семейството ти.
376
2
 
14
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
добреее - това означава на практика че и от правителството признават че няма да ни приемат н Шенген - поне не сега ...а повните ли ББ и ЦЦ как твърдяха че ще ни приемат тази пролет - всичко било уредено.. и тн ...ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖИ
375
1
 
14
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Докато влезем в Шенген ще измрем от глад.
374
3
 
6
 
! Отговори
за сер-Гейчо преди 13 години
палавник, нали ще ставаш татко бе...............какъв пример даваш ?!?!
373
0
 
6
 
! Отговори
за 385 преди 13 години
онез вертолети стават само за русия саудитска арабия , кувейт.................само сравни разхода на гориво.........иска плащане и то от моя джоб