Новият шеф на НЕК – може и чужденец

До конкурса не се допускат управители на офшорки
Обновена: 29 апр 2011 19:28 | 29 апр 2011 19:28,
40
Новият шеф на НЕК – може и чужденец
Снимка: БЕХ

Новият изпълнителен директор на Националната електрическа компания (НЕК) може да бъде и чужденец. Това става ясно от обявената процедура по избор на нов шеф на дружеството.

Кандидатите за поста на уволнения Красимир Първанов трябва да имат висше техническо, икономическо или юридическо образование.

До конкурса няма да се допускат хора, които заемат ръководна или контролна длъжност в политическа партия.

Кандидатите трябва да не са и управители на офшорни фирми, както и да не са свързани с ръководни лица от Българския енергиен холдинг.

Бонус са и 3 препоръки от шефове или бизнес партньори.

Доброто владеене на английски език също е предимство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
4ugdencite vun ot bulgaria
36
0
 
0
 
! Отговори
дядовото преди 13 години
не разбрах-какво му беше на Наско Асенов Михов,че го изгонихте от НЕК през февруари?
35
0
 
0
 
! Отговори
Detektiff преди 13 години
Noviyat shef na NEK - moje i chujdenets. A zashtyo ne i noviyat Ministar predsedatel, noviyat Prezident i Predsedatelya na Narodnoto sabranie. Ta v chujbina jiveyat tolkova mnogo bulgari koito vlastta tretira kato chijdentsi vapreki neprekasnatiya osiguren ot tyah parichen potok.
34
0
 
0
 
! Отговори
willysof преди 13 години
prav si bratle no ne vizda6 li 4e ne stavat i za *** za zele bulgaplex ,samo misljat kak da se krade i da pravjat prostotija sled prostotija
33
0
 
4
 
! Отговори
лапнишаран до 32 преди 13 години
Защото нас българите ни нямат за нищо, освен за слуги и роби. затова сме си виновни ние. Ако ритахме и българи-предатели и чужденци да си знаят мястото, нямаше да е така?
32
0
 
5
 
! Отговори
Електорат преди 13 години
Има ли в Българския парламент партия , която защитава националните ни интереси? Защо не сме видяли такива конкурси и назначения на чужденци в Германия , Италия , Франция , Великобритания , Сащ , Полша , Чехия , Словакия , Румъния и т.н.? Отговорът на този въпрос ще ни покаже липсата в България на национално достойнство и ще разберем , че заради това ни таксуват като втора класа в ЕС и сме постоянно в списъка на чакащите! Срамота ! Единственият критерий за новия шеф е да бъде специалист-патриот!
31
3
 
1
 
! Отговори
до 29 преди 13 години
........... бан другарю недъгав комунист,щяхте да сложите,за да не се разбере за ЧЕРНОБИЛ,но времето ви изтича.
30
3
 
1
 
! Отговори
до 28 и 29 преди 13 години
............ не разбрах само другари,какво сте работили,защото ,когато имаш дълг от 10 милиарда и не го връщаш,то в капиталистическите страни,се начислява лихва.Тук маи имаше и пирамиди и куфарчета за другари или пак,сте забравили????????Нали знаете ,че няма безплатен обяд.
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
27-ми и компания, като сте толкова отворени проверете колко е сегашният дълг на България....ПЕТДЕСЕТ МИЛИАРДА !Понеже знам какво ще кажете, учете икономика и разберете защо в общият външен дълг влиза и частния....п.с. За такава информация из Българските сайтове слагат бан, но тя е достоверна и я има офицялно !
28
2
 
11
 
! Отговори
До 27 преди 13 години
Не съм другар, а българин ,които има 48 години трудов стаж,но от работа, а не от партийно седене.Като ви се говори за преди,съкаш ви бъркат между сливиците.Един път запомнете,живяхме спокойно,свободно,без железни врати и прозорци.Няма да съм жив на колко години ще се пенсионирате и при тези осигуровки каква пенсия ще вземете.ЗА Тошо "Чукундура",тези 10млд,бяха джобни пари,само военната индустрия ни даваше печалба от 2млд годишно.Спирам да споря,защото не ми приятно на чета глупости.С уважение.
27
4
 
3
 
! Отговори
до др.Миналев преди 13 години
10 милиарда дълг ,нали твоя другар Бай ти Тодор Чукундура го направи ,или си с къса памет????????
26
3
 
6
 
! Отговори
Миналев преди 13 години
Не се заяждам,но аз 20 години карах кола с 0,25лв л бензин,нафтата беше 0,16,сед 85 г. стана бензина 1лв,нафтата 0,60.Тогава управниците да не са били чужденци.Защо я карате само на злоба,а не признаете,че бай Тошо ни докарваше петрол с най ниски цени,затова и стоките бяхас 10 пъти по ниски цени.Какво може да направи сега един министър,като няма държавна собственост,освен да му затворят устата с някоя пачка пари.Това е ,сърбайте това, което всички забъркахме.
25
2
 
2
 
! Отговори
не само шефа преди 13 години
........ нека и всички *** от Комунистическото Енерго и техните деца,да излезнат на борсата ,да се види,че нищо не могат да правят.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как си представяте Българин шеф на Английска държавна агенция за Енергетика ? Никак.Ами на Германска ? ...Ами че те още не са ни разрешили свободно придвижване и работа там ?!?Е къв е извода драгими балъци ? Еми че сме страхливи балъци и се подиграват с нас и с родителите и дедите ни, след като те нямат пенсии дори за ядене....
23
0
 
8
 
! Отговори
Картофев преди 13 години
По всичко личи,че с ноити управители чужденци парите ще отиват на запад, а картофите ще остават в България.
22
1
 
0
 
! Отговори
нз преди 13 години
какво ще рече офшорки?
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами наесен най-добре вместо да харчим пари за президентски избори, некоя бела държава да ни прати направо генерал-губернатор. А за шеф на НЕК най-добре да назначат некой руснак, така още по-лесно ще врътнат далаверката с АЕЦ-а. И без това ни щавят с руския петрол/бензин, редно е да ни одерат с тока. Пикам ти и на държавата, и на правителството и на всичкото!!!
20
1
 
1
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Вечна дружда със СССР и само БСП другари!!!
19
0
 
3
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Сигурно след време ще сложат и областни управители чужденци,правителството ще брои заминалите зад граница,какви пари са постъпипи по различните фондове, и колко са умрелите за да може от останалите средства да се актуализират може би,не се знае от кога пенсиите.Тези пенсионери,които изградиха основни фондови зо млд,ще измрат с по 150 лв пенсия.Ета така ще останем 5млн общи работници на ЕС.Колкото и да тъжно,това ни е бъдещето.Няма държава има обслужваща такава.
18
5
 
3
 
! Отговори
Калин преди 13 години
някъфф бивш съветски гражданин ще да е .... гоцето пак ще уреди .. а боко ще го подми:)