ГЕРБерите опряха до "независимите"

Цветанов обяви, че разчита на тях за вота, за да останат на власт
14 юни 2011 19:08,
182
ГЕРБерите опряха до "независимите"
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ ще разчита на независимите депутати за подкрепа по време на вота на недоверие.

Това стана ясно от думите на министър Цветан Цветанов след заседание на Парламентарната група на ГЕРБ.

На въпрос - дали е била обсъждана подкрепа от страна на "Атака" при вота на недоверие, Цветанов отговори: "Не сме говорили на подобни теми".

Още по темата
14 юни 2011 17:28
213

"Що се касае до подкрепата, която сме получавали досега, и която бихме могли да получаваме и в бъдеще от депутати в 41-то НС предполагам, че това е личен избор, така също и политически вариант, който се обсъжда от всяка една от политическите формации.

Предполагам, че във връзка с предстоящия вот всяка една от политическите формации, ще си изгради позиция, която ще декларира на вота", посочи Цветанов.

На въпрос по какъв начин ще си гарантират оставането на власт, Цветанов отговори: "Това, което е изразено публично и то не само в българския парламент, а и като позиция в Европейската народна партия... знаете, че има независими депутати, които са изразили своята подкрепа за българското правителство и за дясноцентристкото управление, изповядвайки евроатлантическите ценности", отвърна той.

На въпрос дали Волен Сидеров ще се добере до председателския пост на антикорупционната комисия, Цветанов каза, че това, което е взето като решение от парламентарната им група е - към настоящия момент – не.

Попитан какво са обсъждали тогава в продължение на половин час със Сидеров, Цветанов отговори, че са говорили за следствените действия във връзка с инцидента пред джамията в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долу Бойко , долу Цвъцо .................Долу простаците и манипулаторите от управлението на държавата
145
0
 
17
 
! Отговори
Чуке преди 12 години
То независимите няма нужда да ги копуват защото си получават държавната субсидия от 20 000лв. + заплатата за една година стават повечето от 250 000лв.
144
1
 
26
 
! Отговори
boza преди 12 години
Правилно, Цецо-независимите знаят, че са депутати за последно-може и пари да не им даваш, те си ползват субсидията от 20000 всеки месец; а ако някой се опъва-едно компроматче за разкош, нали така? И това ако не е пълна боза!!!
143
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и сега ще почнат да прехвърчат едни пачки.А купуването и продаването на гласове е престъпление.Така поне ни учехте на миналите избори.
142
7
 
1
 
! Отговори
до 155 преди 12 години
От парлаламентарист извън ГЕРБ:Добре,точно така ще направя както казваш!Аааа, и да не забравиш да се обадиш на Симеонов да го питаш за трибуната за оплюване.Самозабравил се е този хубостник!
141
1
 
37
 
! Отговори
Всички срещу ГЕРБ преди 12 години
Интересно е, как ще гласуват тримата отцепници от АТАКА. Ако НЕ в полза на ГЕРБ, тогава ще питам господин Симеонов от СКАТ, защо им предостави трибуна за оплюване. Интересна ще е позицията на АТАКА. Дай Боже, този път да се вразумят. Всички парламентаристи, извън ГЕРБ - гласувайте срещу ГЕРБ. Следващото правителство, което Бойко състави може да няма министри, като Дянков, та да тръгнат работите в държавата.Вътре ли е той - очаква ни КРАХ.
140
30
 
4
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Бойко Борисов изпълни обещанието си пред своите избиратели и не влезе в никакви пазарлъци и безпринципни коалиции.Политическите брокери и *** в Парламента останаха на сухо.Това е новият морал в политиката!Не на политическото брокерство и политическата проституция!
139
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не бойте се!*** и турци власт дълго още няма да помиришат!
138
2
 
23
 
! Отговори
дявол преди 12 години
Ако господ е Българин и независимите хрантутници помисля с главите си а не за задните си части то *** от Банкя ще си отиде и България ще си отдъхне от това гнусно олицетворение на тоталитаризма и популизма.
137
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 146 е олицетворение на средния статистически българин.Нека не се учудваме че политиците ни са такива,те са от същата мая от която сме и ние.Този народ напълно си заслужава съдбата.Докато не се промени мисленето на 146,няма оправия,а то просто няма как да стане докато 3 поколения не се сменят.Криво дърво изправя ли се? Сече се,и новата фиданка се подвежда права.
136
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано! Да видим сега кой колко е българин! За БСП и другите *** се знае , че не са! Ха, дано независимите , а и другите се вразумят, ...щото иначе ще им олекнат столчетата! Борисов е най-достойният премиер-министър , който България има през последните 20 години!
135
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се знае какво ще стане ...НО на БСП(БКП)ДС... НЕ трябва да и се дава власт поне още 15 години...най - малко...
134
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов: И за един българин пращам самолета!Борисов: Измазваме една сграда и сме в Шенген!Борисов: Дюнерите ни пазят от атентати Борисов: Магистрала Тракия няма да си я занеса в двора в БанкяБорисов пусна път като слънцеБорисов: Познавам Мишел Бонев от футболен мачБорисов: Калина Илиева ни е заблудила по брилянтен начинAз съм й сърдит и съм й обиден
133
5
 
49
 
! Отговори
мислещ преди 12 години
Герберастите трябва да се махнат ВЕДНАГА! Най-*** управление от 66год. Бодигарда на бай Тошо се оказа многократно по-*** от правешкия диктатор. Вън бандитската *** и Тиквата!
132
6
 
17
 
! Отговори
Мечтател преди 12 години
Ех сега да бях независим депутат, как щях да се налапам. Направо щях да се пенсионирам с 1 ден работа.
131
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Тиквата и Цвъцко! Дадоха пример пред всички как се купуват депутати....
130
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно ми е дали този път парламентът ще е отново полупразен с 70 човека или за 2 път за две години ще се напълни с 240 народни представители (първият път ще да беше предишният вот).
129
2
 
15
 
! Отговори
роднина преди 12 години
Из "Речника на Бойко Борисов""Мама държеше, имам ли връзка с жена, веднага да се женя за нея. Казваше ми: "Няма да лъжеш на хората децата, няма да ми водиш вкъщи разчекореници". Много беше строга"
128
4
 
2
 
! Отговори
поля преди 12 години
До 140. те обикновените хора, кой имат предвид да дойде обикновено, да им даде благоденствие? Или обикновено използват въвратни изречения като "това трябва да Се оправи"..
127
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
воть тебя ,дорогой