ГЕРБерите опряха до "независимите"

Цветанов обяви, че разчита на тях за вота, за да останат на власт
14 юни 2011 19:08,
182
ГЕРБерите опряха до "независимите"
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ ще разчита на независимите депутати за подкрепа по време на вота на недоверие.

Това стана ясно от думите на министър Цветан Цветанов след заседание на Парламентарната група на ГЕРБ.

На въпрос - дали е била обсъждана подкрепа от страна на "Атака" при вота на недоверие, Цветанов отговори: "Не сме говорили на подобни теми".

Още по темата
14 юни 2011 17:28
213

"Що се касае до подкрепата, която сме получавали досега, и която бихме могли да получаваме и в бъдеще от депутати в 41-то НС предполагам, че това е личен избор, така също и политически вариант, който се обсъжда от всяка една от политическите формации.

Предполагам, че във връзка с предстоящия вот всяка една от политическите формации, ще си изгради позиция, която ще декларира на вота", посочи Цветанов.

На въпрос по какъв начин ще си гарантират оставането на власт, Цветанов отговори: "Това, което е изразено публично и то не само в българския парламент, а и като позиция в Европейската народна партия... знаете, че има независими депутати, които са изразили своята подкрепа за българското правителство и за дясноцентристкото управление, изповядвайки евроатлантическите ценности", отвърна той.

На въпрос дали Волен Сидеров ще се добере до председателския пост на антикорупционната комисия, Цветанов каза, че това, което е взето като решение от парламентарната им група е - към настоящия момент – не.

Попитан какво са обсъждали тогава в продължение на половин час със Сидеров, Цветанов отговори, че са говорили за следствените действия във връзка с инцидента пред джамията в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
4
 
38
 
! Отговори
fori преди 12 години
до 137 обикновените хора който гладуват и мизеруват,те искат вота да успее и това правителство да се махне
125
36
 
9
 
! Отговори
Бандера роса преди 12 години
Абе вие, писачите на БСП, вземете се култивирайте малко от малко! Че сте прости разбрахме, но пишете едно и също, все едно че един баща ви е правил! Пък вземете завършете 4-и клас и тогава удряйте по клавишите! Преди 2 години Кутев с една баташка брадва отблъсна сума ти избиратели, сега вие се разправяте с едни и същи хора, ама използвате и едни и същи обиди! От един месец този вестник се вмириса на селяния и *** тор! Защо не си пишете в Дума и Земя, ами осрахте и хубавата е-медия? Не четете ли,че това е Dnes.bg, а не вестник на орачите и скотовъдците? Леле , ама сте прости! Не виждате ли,че начело на вашата партия са едни от най-богатите люде на БГ, ами се разправяте за тяхната идея! И кого ще агитирате в тези електронни медии, това са хора културни, не като вас отнесени от вихъра! Ега ти нещастниците!
124
1
 
12
 
! Отговори
До 136 преди 12 години
... Само по един ли, мисля че текато ненаситни трътки, няма да се усетят и няма да им стигне по един картоф ... та поне по половин чувалче или щайга с развалени домати може да свърши по-добре работа
123
27
 
9
 
! Отговори
мефистофел преди 12 години
много сте смешни драги коментатори.......многокой би искал вота да успее....аааакостов ли....с 0,8 подкрепамартинчо ли....с под 4%волен ли ....с под 4 %доган ли....с около 6%БСП ли....с окпло 12%янето ли....луд умора неманезависимите ли....ще попълнят безработицатаееее...кво стана....аааа
122
7
 
44
 
! Отговори
fori преди 12 години
предлагам в деня на вота спонтанно да отидем пред народното събрание колкото се може повече хора, с по 1 картоф в ръката и да изразим народната обич на герберистите
121
6
 
35
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
До там ли я докарахте бре Герб= Граждани емигрираите от Република България да ви спасяват задниците чужди хора ,къде ви отидоха високите реитинги,къде ви отиде всенародната любов нещо май се объркахме като патета в кълчища- ми то само с рязане на ленти не става.
120
7
 
7
 
! Отговори
Велчо преди 12 години
Ами ще опрат до независимите депутати, като заедно с депутатите от БСП и тези от ДПС оплюха Атака! А за събититята в онзи петък вече ясно пролича, че това е провокация на ***. Сега леля Цура да си строи депутатите от ГЕРБ, да отидат при един с по-мощен флекс да им добави някоя и друга гънка на мозъците, та да разберат, че съюзници не се отблъскват по такъв *** начин. Сега *** Костов или Меди Доганов ,или пък русначето Серьожа ще гласуват за тях!
119
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Избраната за председател на Софийския градски съд (СГС) приятелка на вътрешния министър Цветан Цветанов Владимира Янева е подавала невярна информация за делото Софийски имоти, което е гледала в конфликт на интереси. Това показва процедурата за събиране на информация по делата. Скандалът около взаимоотоношенията на Янева със Софийски имоти се разгоря, след като стана ясно, че тя е закупила имоти на занижени цени от скандалното дружество, а след това в качеството си на съдия е бавила делото срещу шефа му Тошко Добрев в продължение на една година.
118
5
 
39
 
! Отговори
PENE преди 12 години
За първи път чувам , министърът на вътрешните работи да коментира престъплението със самият извършител !? Какво има да обсъждат Цецко Шлиферът с Волен Слабоумният !?Или може би му е казал , че ако не гласува правилно - то "инцидентът" ще се превърне в престъпление ! И именно Волен ще бъде подведен под отговорност - което той отдавна заслужава !
117
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ .ЧЕСТНИ ДО БЕЗОБРАЗИЯ - ПАТРИОТИ ПЪРВИ.НЯМАТ НИ ДОМ, НИ СКЪТАНА ПАРИЦА- ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛИШ.ЖИВЕЯТ ЗА ДА МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ.
116
2
 
29
 
! Отговори
Flexy преди 12 години
Може спокойно да се помисли върху това, защо някои от тези депутати станаха така изведнъж "независими" и случайно ли е това, че ГЕРБерите сега именно на тях ще разчитат или това е съвсем целенасочено?!
115
5
 
31
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 12 години
В банановите републики е топло и имат банани целогодишно, но тук е по- зле и от там, защото се намираме в умерените географски ширини, което предполага че имаме 4 сезона и банани не виреят, а само продажници, които за "5 сребърника" ще продат и майка си. Та какво да се очаква от "независимите" освен да подкрепят това правителство, което унищожава целенасочено местното население наречено българи.
114
5
 
42
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Цветанов обяви, че разчита на тях за вота, за да останат на власт аз обаче разчитам на тях да ни отърват от недоразумението наречено ГЕРБ!
113
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В ГЕРБ тиквите за смет с лопата да ги ринеш...
112
1
 
22
 
! Отговори
СДС преди 12 години
Тия костовисти и сие мижитурки, за съжаление винаги са продавали синята идея. Така е, защото при тях са само комунисти и нищо друго
111
1
 
26
 
! Отговори
Интересно преди 12 години
Сега независимите ще носят манджа на Фидуся, за да се търкулне и да стресира останалите при вота ...То така си осигуряват гласове по партийно - А някой против, печели една нощ яздене от Фидуся
110
1
 
23
 
! Отговори
Илия преди 12 години
Народа да си изгради народна партия и да се избират пред народното събрание пред което да се смазват от бой , ако нещат да работят за народа и интересите на народа пред света и Европа.
109
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не повишиха заплати но подържат голям брой държавни служители.Преди да заревете в опиянение :"МИЛИЦИОНЕРИИ,***!" помислете тези хора по-добре без работа ли да стоят?Значи още безработни още гладни семейства.Не съм някакъв спец ама според БНБ дълга на България е намалял с половин милиард за 1 година.Бяха платени и доста неща.Гледам Японците след ВСВ.Доброволно са оставали да бачкат по дни и нощи без пари.Било е радост и чест..А тук 25 години не можем елементарни неща да постигнем.Че и губим..
108
4
 
35
 
! Отговори
SDS преди 12 години
Падне ли това разсипническо комунистическо управление-ще е велик ден за българската демокрация!
107
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крайно наложително е Боко-Цецовщината да бъде изрината от властта.