Отстраниха шефа на Булгартрансгаз от поста

Иван Дреновички вероятно ще бъде сменен от Кирил Темелков
Обновена: 23 юни 2011 14:46 | 23 юни 2011 14:07,
15
Отстраниха шефа на Булгартрансгаз от поста
Снимка: Булфото

Иван Дреновички е отстранен от поста изпълнителен директор на Булгартрансгаз и от заеманата длъжност като член на съвета на директорите на дружеството, което е в структурата на държавния „Български енергиен холдинг“ (БЕХ) ЕАД. Това съобщи за Investor.bg източник, добре запознат със ситуацията в БЕХ.

Това е станало след заседание на съвета на директорите на БЕХ с председател Мая Христова (бивш зам.-министър на икономиката и енергетиката).

Официална информация по случая все още няма. От „Булгартрансгаз“ посочиха, че до момента нямат никакви данни от БЕХ, че шефът им е отстранен от длъжност.

Оказа се, че от БЕХ не могат да кажат дори дали бившият зам.-министър на икономиката и енергетиката Марий Косев (отстранен преди месец) продължава или не да е член на съвета на директорите на холдинга.

По информация на източника на Investor.bg, Марий Косев вече не е в управлението на БЕХ, но „по всяка вероятност ще заеме ръководна длъжност в друга държавна компания“.

По непотвърдена информация поста на отстранения Дреновички ще заеме директорът на компанията оператор по проекта за газопровода „Набуко“ за България Кирил Темелков.

Още новини от икономика и политика
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Кратунков преди 12 години
Браво Гегов, браво старши! Още един удар преди да се пенсионираш, ама не, отрочето ти още се шматка там....да продължава с ударите. Ех, ненаядохте се. Какво стана, да не изхарчихте вече откраднатите милиони? Е, сега протежето Ви Темелков ще Ви помогне да понапълните изтънелите кесии, а също така и тази на Трайчо разбира се :)
14
5
 
5
 
! Отговори
946 преди 12 години
Най- накрая отсвириха ненеромалника Дреновички!Тоя *** някой го направи директор на Булгартрансгаз без никакъв трудов стаж до 38 годишна възраст.Бише се сам в кабинета си и крещеше , защото е клиничен луд!Довлече със себе си и един друг *** Латьо Латев/ Латиф Латифов/ с 39 лични фирми и го направи финансов директор , като същия имаше диплома от Рабфак за селско стапанска техника.Тия двамата разбиха дружеството от злоба, простотия и некъдърност.Дано да не излезе от лудницата повече
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Политическата чистка е от червените обаче, а не от Герб. Водещите в тази смяна са познатия открай време в тази сфера Гегов, Майчето Христова, които са дупе и ***, а сега Темелков доколкото си спомням е протеже на Гегов от доста години.... :)
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
политическа чистка на герб
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все едно да пишат Семерджиев смени Шушулов. И за 7 млн. български граждани все тая. Сменят се само няколко на поилката.
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отстраниха шефа на Булгартрансгаз от постаИван Дреновички вероятно ще бъде сменен от новия Калинко Калинков
9
2
 
12
 
! Отговори
gogo преди 12 години
аз пък прочетох - "отстраниха шефа на ***" :-)
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С един подпис в петък премиерът Бойко Борисов ще поеме от името на България ангажименти, които ще доведат до вдигане на данъците и възрастта за пенсия. Това предупредиха вчера работодатели, синдикати и опозиция в последен опит да привлекат внимание към мълчаливото присъединяване на страната към новия пакт за еврото "Евро плюс".Както "Сега" писа, Европейският механизъм за стабилност ще принуди България, която и вчера беше определена от Евростат като най-бедната държава в ЕС, да стане гарант за 6.09 млрд. евро чужди дългове.
7
1
 
4
 
! Отговори
комисионер преди 12 години
марш от тук посредници
6
1
 
11
 
! Отговори
gotin преди 12 години
Чудят се кой, как да гепи милионите
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАБРАВИЛ Е ДА ПОДНОВИ ЧЛЕНСТВОТО СИ В ГЕРБ
4
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко, махай подставените лица на скапаните комунисти.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го махат тоя руски шпионин бе
2
1
 
8
 
! Отговори
оги преди 12 години
"Оказа се, че от БЕХ не могат да кажат дори дали бившият зам.-министър на икономиката и енергетиката Марий Косев (отстранен преди месец) продължава или не да е член на съвета на директорите на холдинга."То направо е трагично - ами кой да каже, чакаме Бойко да кажее
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възторжен скок от трън на глог.