Сидеров отново не се добра до "Антимафия"

Депутатите пак отхвърлиха предложението да оглави комисията
29 юни 2011 11:37,
63
Сидеров отново не се добра до "Антимафия"
Снимка: Булфото

И четвъртият опит на лидера на „Атака“ Волен Сидеров да стане член на комисията  „Антимафия“ пропадна.

Парламентът отново отхвърли предложението с 9 гласа "За", 65 "против" и 55  въздържали се.

Казусът възникна, след като Валентин Николов премина към редиците на независимите депутати. Така квотата на „Атака” в комисията „Антимафия” се оваканти.

Според правилника на НС парламентарната група на Сидеров има право да посочи свой кандидат за поста в 5-членната комисия.

„Всеки ден от в. „Атака” излизат купища лъжи по линия на ГЕРБ и всички парламентарни групи. Сега молите ГЕРБ да ви подкрепят. Жалък сте, г-н Чуколов”, заяви един от първите депутати, напуснал ПГ на „Атака” – Камен Петков.

Независимият народен представител заяви, че откакто вестникът съществува, хората вече не си купували тоалетна хартия.

„Ще гласувам за Волен Сидеров да оглави комисията, когато неин съпредседател стане Ахмед Доган”, заяви той.

„Повече от очевидно е, че кандидатурата на Сидеров е една провокация по-скоро към Народното събрание“, коментира от своя страна и Георги Пирински от левицата.

Още по темата

От парламентарната трибуна съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов призова народните представители да съберат необходимите подписи за внасяне на две решения.

Едното е да се възложи на Сметната палата да направи одит на допълнителната бюджетна субсидия на партиите, към които независимите народни представители са декларирали принадлежност.

Другото – да се създаде временна анкетна комисия, която да установи дали има скрита възможност за прехвърляне на пари и ограничаване на волята на народните представители да гласуват свободно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чужденци, като физически лица нямат право да купуват земя, но могат преспокойно да си регистрират едно ООД в България и да купуват. в случая вие сте болните мозъци
42
0
 
2
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
ако всеки влезе кой ще издържа *** това е дискриминация !
41
0
 
3
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Стига с тея лудници господа !
40
1
 
2
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Не се ядосвай!Не е неук,а е протоплазма,която може само да плюска,да се размножава и папагалски да повтаря каквото усети!Как да му обясниш,че забраната за купуване на земя я има в целия ЕС,че турците чрез подставени лица изкупуват земята,че Турция се ислямизира с невероятни темпове,че ни разглежда като част от империята си,че стои в дъното на провокациите в арабския свят/там,където е била като империя/ и т.н.На този фактите отскачат от главата като топчета за тенис на маса!Ако има глава!!!
39
0
 
6
 
! Отговори
do 37 преди 12 години
МАЙКО МИЛА !!!! АБЕ ***. ТИ ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ АПАРТАМЕНТ И ЗЕМЯ ? РУСНАКА ИМА ПРАВО ДА ИМА АПАРТАМЕНТ В БЪЛГАРИЯ - НО НЯМА ПРАВО НА ЗЕМЯТА ПОД НЕГО. ЛЕЛЕ КОЛКО *** ХОРА ИМА В ТАЗИ СТРАНА. ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ !!
38
3
 
1
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
Ще ги изненадам ЗЕВСЕ ша ги изненадам от лудницата директно ще ме включат да са плюнча и сам да не знам кво говоря, ама като са ми платили ша ви говоря
37
2
 
2
 
! Отговори
Страхил до 34 преди 12 години
те руснаците са в ЕС нали и затова купуват из морето къщи като невидели, защото са в еврозоната, неуките май станахте няколко
36
3
 
3
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Абе не знам как го наричате , но на другите избори , ще изненада всички !!
35
1
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
И след като установи,че евинтуално има имот/а на тебе ясно ли ти е ,че това е практически невъзможно/ какво ще стане?Ами ако няма и ти си платен лъжец от статуквото?И как ще си представиш,че Сидеров седи на една маса в потайно място и Доги носи парите?Нали ти е ясно,че след такива "предположения" си за лудницата!Това е "мисъл",родена в тоалетната след жесток напън,изгладил и последната гънка на мозъченцето ти!Стой си в тоалетната,че като се "замислиш" мирише на лошо!И по-тънки "мисли"!Опасно е!
34
1
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
За изкупуването на земите НЕ Е ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ! Ей *** лъжлив ! ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ, КОИТО НЕ СА ГРАЖДАНИ НА ЕС - НЯМАТ ПРАВО ДА ПРИДОБИВАТ ЗЕМЯ В БЪЛГАРИЯ !!! ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ ! Има и свобода на вероизповеданието, КОЕТО НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ С НАЙ-МНОГО ДЖАМИИ на глава от мюсюлманското население в ЕВРОПА и дори САЩ ! Какво изобщо да обяснявам на един *** ЧОВЕК ! Извинявай, но наистина си много неук !
33
5
 
2
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
Ей па тия цела държава подкупиха да го псуват тоя шизофреник, само шепа изкуфели пенсии и *** скинарчета останаха неподкупени.
32
1
 
7
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
На тея където плюят Волен им е платено , не им обръщай внимание ....
31
5
 
0
 
! Отговори
Absolutism до 23 преди 12 години
чез и тн да се върнат на държавата ми прилича на едни опити преди около 60-няколко години, когато държава пак искаше подобни неща, а за джамиите - има си свобода на вероизповеданието в Бг, вярно не е приятно да викат, но това е друг въпрос. За изкупуването на земи , пазарна икономика, който има парите, той купува. Неща, които казваш ни ограничават свободата над 130 минаха да им простим на турците и без това от другите ни съседи, те най-много ни харесват и такива като теб ги настройват с/у нас
30
2
 
4
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Няма значение как ще станата тези неща. Когато има желание има и начини. А дали си сигурен или не, дали Волен го иска е несериозно да обсъждаме. Дали си обратен или не и т.н..... Кажи кои са собствените му шизоидни интереси или пак влизаме в сферата на предположенията. Ако Волен ти е най-големия проблем и нещата в България няма да вървят докато го има, как би коментирал за вървежа на страната докато го нямаше. Него като го нямаше защо не се оправихме ? За мен ти говориш на изуст, без факти !
29
2
 
5
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
И все пак АТАКА си е в правото !
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Volen - sarditoto dete na parlamenta.
27
5
 
6
 
! Отговори
Cesar преди 12 години
Сидеров си е наред , ами тея дето трябва да са в лудница го обвиняват !!!! Човека съвсем си е наред !!
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидоров вече никой не му обръща внимание,единственото което може да направи е да се лекува!
25
1
 
4
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Камен Петков е такава *** , да вземе да замълчи !!!!
24
1
 
5
 
! Отговори
до 23 преди 12 години
Само шизофреник може да напише такова нещо. Как ще стане всичко това? С атака? На нож? Тези неща се случват, но по друг начин, а не по начина, по който Болен се опитва да направи. А, между другото, не съм сигурен, че го иска. По-скоро, пак е воден от някакви собствени шизоидни интереси. Ама като си има почва, на която да вирее такъв като него, в България нещата няма да се променят.