Кунева за вицето си: Той е... той има... той казва...!

Икономистът Любомир Христов застава до нея
Обновена: 10 авг 2011 12:30 | 12 юли 2011 12:15,
225
Кунева за вицето си: Той е... той има... той казва...!
Снимка: БТА

Икономистът Любомир Христов e кандидатът за вицепрезидент на Меглена Кунева.

Слухове, че именно той ще застане зад бившата еврокомисарка по пътя й към "Дондуков" 2, плъзнаха преди ден, но днес номинацията му стана факт.

"Вицепрезидентът, който аз предлагам, е икономист. Икономическият фокус има много голямо значение за успеха на следващия мандат", каза Кунева.

Още по темата

"Вицепрезидентът, който аз предлагам, е граждански активен. Той е експерт със значими постижения в областта на финансите и макроикономиката, ще бъде в постоянна връзка с общините, ще подпомага привличането на инвестиции. Ще разчитам на него за активна дипломация в областта на правата на човека.

Той има опит в областта на правата на потребителите. Той казва за себе си, че никога не лъже. Той е доктор по икономика. Имам намерение в следващите пет години да направя всичко възможно уменията му по най-ефективния начин да бъдат поставени в действие.

Няма негова статия в медия в областта на финансите, която да не е последвана от много и интересни коментари”, допълни Кунева.

На днешния ден се навършват 20 години от приемането на българската конституция, която е дала възможност да се направят много неща.

Тази конституция е трасирала пътя на България към ЕС и НАТО, продължи Кунева.

България е една от малкото страни, които имат фигура на вицепрезидент, и това не е случайно.

Според Кунева – вицепрезидентът трябва да има голяма тежест, визия, и да покрие огромен кръг въпроси за доброто на цялата президентска институция.

Меглена Кунева отсече пред медиите, че е говорила за партийна подкрепа.

"Не съм отишла в партийна централа, не съм говорила за партийна подкрепа, нека партиите да решат какво да правят. Аз не флиртувам с партиите, показвам уважение към партийната система. Всяка партия може да реши дали й харесва или не платформата, дали харесва тази двойка президент и вицепрезидент и може да се довери на тях", допълни тя.

На свой ред Любомир Христов се обърна към Кунева с думите: "Това, което искам да ви предоставя, е всичко, което имам, което са 24 часа от моето денонощие, като се надявам да ми отпускате шест от тях за сън, за да може да поемем отново във вярната посока".

В момента Любомир Христов е председател на Института на дипломираните финансови консултанти, член на Експертната група по финансово образование към ЕК (Брюксел) и на Групата съветници към Европейския Банков Регулатор (Лондон).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
3
 
4
 
! Отговори
опел преди 12 години
кунчева ли си,каква ли си? с какви очи се редиш на опашката за президант? ми ти си само една кукла на конци...кой те дръпне на там си въртиш г...а. шото немаш акъл за друго.
210
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е,че Пръмоваица е била активно ченге в ДС,под псевдонима "Светлана"...А'е у лево!
209
3
 
9
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Освен, че има известна прилика с Джаба Хътянина, с нищо друго не прави впечатление тази слугиня. А пък кой е "вице" кандидат- на кой ли му дреме. Мястото им е "под ръба на тоалетната чиния".
208
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарко ПРЪМОВА - от всяко дръвце...*** НЕ става!
207
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наркобосът, който има проблем с властите, е скрит от семейството си в Гърция разкрива Всеки ден. Според данни на вестника Кунева действително няма нищо общо с дейността на роднината си и даже докато била министър в кабинета Сакскобургготски, не съдействала за изваждането му от пандиза. Защото, оказа се, Пръмов отдавна върти търговия с дрога. При първата си присъда той е бил уреден да работи в библиотеката на затвора, за да се намали присъдата му. Съвсем наскоро 36-годишният Асен пак излезе от дранголника предсрочно, тъй като бил записан като преподавател по английски език.Преди време стана ясно, че племенникът на Меглена Кунева е заловен с наркотици в Гърция, а не в България и скрито е бил екстрадиран у нас преди 3 години, за да излежи наказанието си. За да не се разкрие историята в медиите, Асен е записан в затворническата картотека с презимето си Райчинов. Зад решетките внукът на комунистическото величие Иван Пръмов, чиято снаха е Кунева, се ползвал с куп привилегии ял е специална храна, поръчана от ресторант, ползвал е мобилен телефон, а килията му била оборудвана с климатик и сателитна телевизия.Преди време Уикенд писа, че племенникът на Меглена Кунева е работил в миналото със Златко Баретата и с братя Галеви.
206
3
 
7
 
! Отговори
Вицето на Кунева преди 12 години
Гледах го това вице в Новините. Две неща ми направиха впечатление: отривистата му , накъсана реч - все едно, че стреля автомат: откос, почивка няколко секунди и отново поредица. Второто бяха клепналите му уши. Друго не си спомням.
205
5
 
8
 
! Отговори
? преди 12 години
Тия двамцата се канят да се чукат ли или да се кандидатират! Кой луд ще гласува за тези.....
204
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кратунева и икономисистпази българия боже
203
4
 
5
 
! Отговори
Gen преди 12 години
Кунева пък къде е тръгнала? Ако се наредят, Слави, Азис, Цветанов, Евгени Минчев и Братя Галеви (комплект) и Кунева за кандидат президенти Кунева 100% ще е на последно място ;)
202
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Глупости!Тази госпожа няма никакви шансове!Аман от кукли на конци!А, и да оправи грима си че и излизат пъпки!
201
3
 
5
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Абе, кой ще си легне с такова плашило? Толкова пиене няма!
200
2
 
4
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 12 години
ХОРА, НЕ РУГАЙТЕ СЛЪНЧЕВИТЕ ИЗРИГВАНИЯ, КАКТО ВИЖДАТЕ ТЕ ИМАТ БЛАГОТВОРНО ВЛИЯНИЕ ЗА ПЪЛНОТО ОГЛУПЯВАНЕ НА НЯКОИ ПОЛИТИЧЕСКИ *** !!!
199
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Iskate Kuneva za prezident, poluchavate otnovo Dogan v upravlenieto na Balgarija !!
198
2
 
3
 
! Отговори
do 201 преди 12 години
"Tova e edna preuspjala balgarka"Vsjaka balgarka moge da preuspee, minaviki prez spalnite na vsichki partii i bogati mage na Evropa kato gospogata ot snimkata gore !!Takav parzal ne iskame za Prezident, takav parzal ne iskame i da e balgarka !!
197
3
 
1
 
! Отговори
stoine преди 12 години
Стигате и вие бе хора. Какво и е на жената? Толкова е интилигентна и с тоя влажен поглед... ах как може никой да не я харесва?
196
3
 
8
 
! Отговори
МАЛИЙЙЙЙ! преди 12 години
КУНЕВА ---ПРЕЗИДЕНТ ,АМА ДРУГ ПЪТ,...АЙДЕ У ЛЕВО !
195
2
 
5
 
! Отговори
Tangra преди 12 години
Kuneva e evrein i mnogo obicha parite na drugite!!! Kuneva, vun ot Bulgariya!!
194
1
 
5
 
! Отговори
ЕЕЕ, преди 12 години
МОЛЯ ВИ ,ПОНЕ ЕДИН НЕ ХАРЕСВА ЛИ КУНЕВА ?
193
7
 
7
 
! Отговори
Димо Господинов преди 12 години
Като гледам коментарите и ми се гади. Просто се надявам това долу да не е представителна извадка на обществото ни, а да е просто група озлобени, комплексирани безделници. Защото мненията ви не са плод на липсата на информация - тя е по-достъпна от всякога. Те са плод на липсата на интерес от истината, а той е продиктуван от злобата. "Какво ни пука каква е истината, след като ни доставя такова удоволствие да слушаме какъв *** е Кунева?" А това е една успяла Българка. Май ще емигрирам от тука.
192
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Вицепрезидентът,които аз предлагам,е граждански активен."......какво ли означава това?(what the ***),ами ако е пасивен?