Кунева видя как променя политиката

Забелязвала стремеж към издигане на по-качествени кандидати
Обновена: 27 юни 2011 17:01 | 27 юни 2011 16:48,
98
Кунева видя как променя политиката
Меглена Кунева. Снимка: БТА

Независимият кандидат за президент Меглена Кунева заяви, че след обявяването на кандидатурата й в политическото пространство са настъпили интересни обрати.

"Забелязвам, че критерият за издигане на кандидат все пак започва да се свързва с хора, които имат доказано интелектуално и професионално развитие в политика, наука, образование, и аз искам да участвам в по-качествено състезание", каза Кунева при посещението й в Пазарджик.

Според нея това са малки стъпки към нормализиране на политическите отношения в
страната.

"Надявам се и че ще продължа да влияя и върху тона на кандидатите в тази кампания", допълни тя.

Тя не се ангажира с прогноза за изхода от президентската битка, защото по думите й не е добра стратегия да изчисляваш балотаж или победа.

"Това, което мога да обещая, е, че ще направя всичко възможно да имам максимален брой срещи с хората в страната, да инвестирам себе си и времето си", коментира Кунева.

Според нея на страната е необходим план за повече години напред и постигане на съгласие между политическите сили за устойчивост на съдебната система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
0
 
! Отговори
Кочо преди 12 години
"Кунева видя как променя политиката" - Цитат . И аз гледам и виждам, как нищо не се променя. По-точно променят се "Ездачите" ни,,,,,,,,,,,,,но нищо повече и нищо в "полза роду", както баше казъл преди време Жорж Ганчев.
94
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Стига вече само синове снахи и внуци на комунистите да ни управляват,нямат насищане на пари и власт,тая и дреме за българите толкоз колкото на мен ,че кучето на Хасан не гонило зайци!!!!
93
2
 
2
 
! Отговори
Зевс преди 12 години
Ей колко на загроби това момиченце че и още иска !!
92
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трактора яко я оре тая...па и я финансира!Мутреса - на 2 века метреса!Ще види президентския стол през мноооого крив МАКАРОНЕЦ!А'е у лево другарке Пръмова!
91
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** - *** ПРЕДЛАГА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!ГЛАДНА КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА!БУЛ ШИТ!ДИИП ШИТ!
90
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tая е като СОМ на сухо!
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tazi parvo da so prebroi ljubovnizite v rodnite i v evropeiskite spalni..da si pokage danachnaite deklarazii za poslednite 10 godini...da si pokage milionite ot Barossso i zaplatite ot frenskata banka , i posle da mi razkazva che mislela za obiknovennija beden balgarin !!! Partien *** i cherven *** !!!!
88
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жените.....децата....снахите....зетьовете....сватовете....и въобще роднините на *** от ЦК на БКП...се завръщат на РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ в оглозгана от бащите им и въобще роднините им...работили "усърдно" в ЦК на БКП...)))ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ ЗА ЦК НА БКП И СИ ВЪРНИ И ЧЛЕН 1-ви ОТ КОНСТИТУЦИЯТА !
87
5
 
1
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Съдейки по коментарите, големи капацитети са се навъдили тук. От Борисов нагоре. *** до тъпанара, мила моя майнольо.
86
3
 
6
 
! Отговори
Бай Онзи преди 12 години
Тая на снимката дали прай ***?
85
1
 
3
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Както казва Тренчев - има разминаване между информацията и фактите...
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снахата на Политбюро, любовницата на Мулти, Габонската аферистка иска да става президент? Само либерал може да бъде толкова нагъл.
83
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АБЕ ТАЯ ..... ЗАСПАЛА НА КАКВА МИ СЕ ПРАВИ! КАТО БЕШЕ ЕВРОКОМИСАР НИКОГА КАКВО КАЗВАШЕ- НЯМА ДА И ПРОСТЯ--АЗ СЪМ КОМИСАР НА ЕДИКАКВОСИ ВИЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ТОВА -ОНОВА,МАМКАТИ УМРЯЛА ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ *** ***!
82
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
82...НЕ НАМЕСВАЙ МОЛЯ ТИ СЕ КОМУНИСТИТЕ...тук говорим за тъпата и нагла *** живяла толкова години на държавна ясла Кунева..и за тия които ще гласуват за нея като "личност" ако може да се нарече така
81
4
 
5
 
! Отговори
sem преди 12 години
Абе хора ще гласува ли някой за тази? Въпреки всичко невярвам комунистите да толко ***. според мен я гласят за втори тур и да я подкрепи дпс и с платените *** гласове ще се опитат да ни я пробутат за президент. Затова опичайте си акъла в изборния ден не ходете за гъби.
80
3
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
Тя като дошла се вдигнал критерия голяма повдигачка ще е тая ама вече е одъртяла ,така че до тук с повдигането освен ако на някой не му се повдигне като я гледа. Замириса на власт и пари и мишките започнаха да излизат от дупките - на изборите да ги наврем там където им е мястото. Да изберем нови млади хора ,а не такива стари кранти като тая !
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
стара чанта..*** ..на изборите ЗАД БОРДА!
78
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аааа, моята приятелка с кривия ***...Че отнесе плувката
77
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази кривоустата продължава да демагогства.И какво си мисли, че прави?Набира избиратели?Не, просто все повече отблъсква хората както от самата нея, така и от президентската институция.
76
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пръмова - басура