Цветанов: Взривчета реаниматори на партии!

"Ултиматуми като този на ДСБ не се изпълняват"
20 юли 2011 09:00,
515
Цветанов: Взривчета реаниматори на партии!
Снимка: архив Булфото

Имаме идентичен почерк при подготовката и извършването на тези две взривчета, които се случиха пред РЗС и ДСБ.

Това каза по ТВ7 вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Още по темата

Според него, тези взривове не дават реална картина в борбата с организираната престъпност.

МВР шефът бе категоричен, че няма да бъде позволено връщане на статуквото или на тези, които смятат, че могат по този начин да провокират напрежение в обществото.

"В началото на мандата на това правителство ние много ясно заявихме политическа воля за борба с организираната престъпност и разпорежданията, които са дадени, са за привеждане в известност на целия криминален контингент и на всички лидери на мафията.

Никой не си помисляше да посегне на лицата, които извършваха престъпления и вече бяха се впили в държавното управление било със силови методи, било с изнудване, рекет и други", каза още Цветанов.

По отношение на ултиматума, поставен от ДСБ, за разкриване на извършителите на взрива, министърът каза, че при едно разследване подобни ултиматуми не може да се изпълняват.

"Искам да върна Иван Костов към взрива пред неговия дом, когато нямаше нищо, което да даде възможност той да бъде разкрит. Това са поредни опити на някои да се реанимират или да влязат в политиката", беше категоричен Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


515
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
400
2
 
2
 
! Отговори
Към 434 преди 12 години
Мария >> Абсолютно съм убеден ...!Убеден казва мъж а жена казва убеденА, освен ако не е *** ?
399
1
 
6
 
! Отговори
Разколебан преди 12 години
Няма жертви,казват им взривчета.С фитил ли са палени,че са толкова спокойни или разчитат на моралната система на извършителите.Имат ли потенциал за смъртоносни наранявания бомбите, значи са взирове.Тези на такива ми приличат.Ами пакостниците само си игричкат,милите,те ще се наспинкат и утре няма да лошички
398
8
 
8
 
! Отговори
Мария преди 12 години
Абсолютно съм убеден, че бомбите са поставени от хора на РЗС и ДСБ. За ултиматуми нямат право да говорят, сигурен съм че МВР ще си свърши работата!
397
1
 
3
 
! Отговори
Цецо е виновен преди 12 години
Чиновниците в Брюксел отправят и специална препоръка към Борис Велчев. "Главният прокурор следва редовно да анализира причините за издаването на оправдателни присъди по дела по високите етажи, да отправя препоръки за работата по бъдещи дела, когато са били установени недостатъци в процедурата, и да обжалва оправдателните решения, когато се окаже, че съдът не е направил подходяща оценка на представените доказателства".
396
0
 
1
 
! Отговори
Цецо е виновен преди 12 години
"Предстои ръководството на съдебната власт да покаже, че действително поема ангажимент за извършването на задълбочени съдебни реформи, тъй като бавният напредък не се дължи само на недостатъци в съдебната практика и Наказателния кодекс", е оценката на Европейскана комисия. След това се отправят конкретни критики, че "недостатъците в съдебната практика не се анализират редовно и не се отстраняват, нито започват всеобхватни програми за обучение и схеми за наставничество".
395
4
 
8
 
! Отговори
COPY :::)))))))))) преди 12 години
BIG AL ::)))))Ей, Цв. , а ако ти сложат такова взривче под колата, нали знаеш, какво ще остане от теб ???::))Докога ще говориш глупости ??..:)))..В началото на мандата заявихме намерение да се работи срещу организираната престъпност.И ОСТАНАХТЕ с ЛЪЖАТА си , Цв..Организираната престъпност ЗАПОЧВА със Златев и *** , после Черепа и герговци , после другарите ви от Симеоново и ВИФ-а , после с Гоцевци и Р.Овч. , после с баневци, паневци , стойковци , после с Пашата и сикаджиите , и т.н. ..:))ТА КОГО от ТЯХ преборихте , опандизихте , дори следствие образувахте???НИКОЙ, никой , Цв. , защото са ВАШИ хора..:))))
394
1
 
1
 
! Отговори
Цецо е виновен преди 12 години
Недостатъците на съдебната ни система обезпокоили Европейската комисия, се казва в доклада за България Лични критики към главния прокурор Борис Велчев и председателя на Върховния касационен съд Лазар Груев за липса на ангажимент за задълбочени реформи отправя за първи път в свой доклад Европейската комисия.
393
4
 
3
 
! Отговори
до 424 преди 12 години
В политиката ,няма друг начин ,другарю!В политиката ня-*** ....ПРАВИЛА ,защото няма и МОРАААЛ!Вие другарю измислихте и прилагахте ,тези номера ,сега ви се връщат !
392
2
 
5
 
! Отговори
е, да преди 12 години
Цецо се доказва все повече, стана си министър,няма дума !
391
4
 
7
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
Г-н Цветанов,спомнете си 2001-2005г.,когато с началника ви ликвидирахте политически и икономически противници,как купувахте местни и парламентарни избори.Сега продължавате да действате още по-грубо и жестоко.Не забравяйте ,че ще дойде видов ден.
390
5
 
4
 
! Отговори
Витко преди 12 години
Още от самото начало се сетихме, че това няма как да е дело на Герб.Те нямат време за тези подмолни игрички, дори да не са директно дела на самите партии (РЗС и ДСБ), то те имат задочна роля, с просто око се вижда..
389
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уважаеми другари-Янето и Алексей Петров унищожиха опозицията!
388
3
 
4
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
DRUGARI IDAT IZBORI TOGAVA 6TE RAZBERETE KADE E GERB.VIE PAK NQMA DA ZNAETE KADE STE .GOCE 6TE IZHVARLI GEQ,DSB NQMA DA SA6TESTVUVA,RZS SA6TO,DOGAN 6TE SI IMA 10-TINA DEPUTATI A POLOVINATA OT VAS 6TE SA SLEDSTVENI
387
1
 
9
 
! Отговори
ШОПЪТ преди 12 години
Искам да видя всички неизгодни заменки развалени.Но ВСИЧКИ-на бесепари,седесари,царисти,гербаджии,турци. Искам да видя тези,които са ги разрешили и тези,които са ни ощетили в затвора. АМА ВСИЧКИ-бесепари,седесари,царисти,гербаджии,турци. И ако това започне да се случва,ще подам молба за прием в ПП ГЕРБ. Дерзайте товарищи многоцвение комунисти.
386
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"21-годишно момиче стана жертва на отвличане, побой и кражба, съобщиха от полицията във Варна."Къде сте гербери! Нали нямаше такива неща! Или пак ще кажете, че си го е търсила по стар нискоинтелигентен милиционерско начин!
385
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Време е да се замислим доколко можем да вярваме на "аналитичните" способности на Цветанов. Има достатъчно прецеденти вече за да се види ясната картинка - Цветанов не разследва. Той обявява виновниците. В случая в качеството си И на шеф на предизборен щаб веднага обвинява потърпевшите, които по една "случайност" са негови политически опоненти. А къде са резултатите от следствието? На какви факти почиват тези измислици - също не е ясно. Къде е вътрешния министър на България?????????!!!!!!!!!!!!!
384
1
 
3
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
TO DSB ILI BSP VSE E EDNO I SA6TO.
383
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Учителката по физическо, много тъпо гледа.
382
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Партия ГЕРБ ЗАГИНА ОТДАВНА!
381
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герберастки ***,разсъждения от рода: вие къде бяхте,когато... ама вие какво гласувахте... предишните са виновни... вече не стават.Трета година сте на власт.Имате пълно мнозинство,сменихте къде що може всякаква администрация. Сега имате проста задачка-хванете бомбаджиите,и пред "Галерия" ,и тези. Ако не го направите ,ще остане съмнението,че те са от вашите среди( не казвам ръководство).