Цветанов заставял ромските тартори да работят за ГЕРБ!

Яне Янев е категоричен, че вътрешният министър трябва да бъде уволнен
29 сеп 2011 09:39,
74
Цветанов заставял ромските тартори да работят за ГЕРБ!
Снимка: архив, БТА

Има предварителни разработки на службите по отношение на ромските лидери и купуването на гласовe. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев пред bTV.

Когато стана дума за Цар Киро, стана ясно, че той е бил проверяван десет дни преди инцидента в Катуница. Цветанов излиза в отпуск, за да поеме някой друг отговорността. По всичко личи, че той е заложил на ромските тартори, а това, което се случва в последните дни, показва, че в гетата има единомислие, посочи Янев.

Според него "тъй като Цветанов е изключително некомпетентен човек, той просто е искал да застави ромските тартори да служат на него и на ГЕРБ". 

Тези, които са режисирали всичко това, не са целели да се стигне до убийството на това момченце. Целяло се е да се стигне до размириците, които го последваха, коментира Янев.

Самите разработки за ромските тартори, според наша информация, показват, че те са възложени от Цветанов преди много време. Всичко това, което се случва в страната, минава всякаква граница на търпимост и ние като политическа сила заявяваме, че Борисов трябва да се свободи незабавно от Цветан Цветанов.

Въпреки че е в отпуск, той продължава да говори за МВР –  Цветанов или е министър, или е в отпуск – не може и двете едновременно, отсече лидерът на РЗС.

Още по темата
Ако Цветанов до дни не подаде оставка, аз лично ще доведа всички хора, подкрепящи РЗС в София, и ще протестираме денонощно. Докато той не бъде премахнат, няма да спрем. Призовавам парламента да спре да работи – прави пустословие по време на предизборна кампания.

Янев определи като абсурдни изказванията като "Циганите на сапун, турците под ножа". Част от ромското съсловие дори е жертва на случващото се, заяви той.

"Мисля, че за ДПС последствията не са толкова много, това по-скоро ги обединява. Това е спонтанен, всенароден гняв, самородно явление. Дори и някой да се опитва да надъхва хората, не може да извлече от това политически дивиденти", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Яне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я! Бившето гадже на Трактора!
48
6
 
35
 
! Отговори
0 преди 12 години
Я стига бе,не виждате ли доволната физиономия на Цветанов последните дни.Та той целия сияе,а това значи,че всичко се развива по неговия план.Забележете как му светят очичките и ще разберете какво става,та той даже не е разтревожен от създалата се ситуация
47
22
 
10
 
! Отговори
Razz преди 12 години
ВОЛЕН ПРЕЗИДЕЕЕЕЕЕЕНТ !!!!
46
7
 
44
 
! Отговори
567 преди 12 години
Яне може да е всякакъв но знае много неща и почти всичко което е казал излиза истина.Аз мисля,че в медиите има тотално затъмнение.Слушам сутрешните блокове,почти по всички телевизии, я се спомене името на Борисов или Цветанов в отрицателен смисъл или се каже нещо против Герб водещите веднага сменят посоката на разговора.Сякаш ги гони някакъв страх.Това е толкова видно,че просто не можеш да не го забележиш.
45
0
 
22
 
! Отговори
коко преди 12 години
май,че действотелно ще излезем загубени.В тазди седмица на коментари и размирици/етнически или не/ ни го наслагаха с повишаване цените на тока сега и перспектива, на парното сега и през януари,ще вдигат май е цената на водата иникой не чу това.Сега роптаем срещу полицията , а ако бяхме чули горното щяхме да роптаем срещу цялото правителство.
44
4
 
24
 
! Отговори
Зара преди 12 години
Сега г-н Цветанов си седи в някое от апартаментчетата и се чуди как ли ще се измъкне безнаказано от цялата бъркотия, която забърка....
43
11
 
22
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
РЗС станаха критици на ГЕРБ,когато онези им биха шута.И ние помним
42
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според Янето данъчните проверки са започнати за да се окаже натиск на *** общност.Значи да не го закачаме за данъци,за да не се тълкува като натиск.По същия начин неговият ментор а.петров се прави на политически репресиран.
41
13
 
12
 
! Отговори
.. преди 12 години
абе на този няма ли някой най-накрая да му разпори дупарата че да се седне у тях и да миряса най-накрая!
40
6
 
14
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Яне откри топлата вода. Доброто ченге - БОЙКО ТИКВАТА и лошото ченге ЛЕЧО ТРАКТОРА.Не баламосвайте народа че един ден ще се усети, дано да е по навреме и по-скоро.
39
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО ЯНЕ БРАВО ЯНЕ БРЯВО ЯНЕ.ЯНЕТО СИ ГЛЕДА ДА СИ КАЧИ РЕЙТИНГА АМА ПОНЕ ИМ ВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА.ВСИЧКО ША ИМ ИЗВАДИ НА НАШИТЕ ВЕЛИКИ УПРАВНИЦИ.ДАВАЙ ЯНЕ ДАВЯЙ ЯНЕ.
38
20
 
17
 
! Отговори
К преди 12 години
Яне Президент!
37
8
 
11
 
! Отговори
do 37 преди 12 години
Ти вярваш на Румен Овчаров ? Ами за твоя сметка си е. И да - РЗС е праволинейна в позициите си.
36
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров които 2 години беше послушното кученце на Бойко, сега тръгнал да се репчи по телевизиите. Мисли народа за ***.Яне поне е праволинеен в позицията си .
35
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За разлика от Волен които ПОДКРЕПЯ Герб, Яне винаги е бил опозиция на Герб !
34
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне винаги е бил критик на Герб, може би единствения постоянен критик на Герб измежду десните партии.
33
11
 
21
 
! Отговори
ИзвънБГ преди 12 години
Тоя ако му покажеш един пръст - ще ти искара такава плеяда че този пръст е корумпиран и ще иска публичната му оставка!Верно че и Жорж беше смешен, ама тоя е го задмина отдавна.
32
12
 
21
 
! Отговори
tondo преди 12 години
И *** се изказа по въпроса. Не само *** а и циркаджия!
31
5
 
15
 
! Отговори
abe преди 12 години
Абе Яне..... Пак "топлата вода" откриваш :))))))
30
5
 
13
 
! Отговори
heh преди 12 години
Приказката за лъжливото овчарче...Овчарчето Яне е долно и подло.ОБАЧЕ: 100% е вярно че ГРОБ държи чрез ченгеджийницата ромските тартори. Този път гласовете на *** няма да се купуват точно както преди.