Цветанов заставял ромските тартори да работят за ГЕРБ!

Яне Янев е категоричен, че вътрешният министър трябва да бъде уволнен
29 сеп 2011 09:39,
74
Цветанов заставял ромските тартори да работят за ГЕРБ!
Снимка: архив, БТА

Има предварителни разработки на службите по отношение на ромските лидери и купуването на гласовe. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев пред bTV.

Когато стана дума за Цар Киро, стана ясно, че той е бил проверяван десет дни преди инцидента в Катуница. Цветанов излиза в отпуск, за да поеме някой друг отговорността. По всичко личи, че той е заложил на ромските тартори, а това, което се случва в последните дни, показва, че в гетата има единомислие, посочи Янев.

Според него "тъй като Цветанов е изключително некомпетентен човек, той просто е искал да застави ромските тартори да служат на него и на ГЕРБ". 

Тези, които са режисирали всичко това, не са целели да се стигне до убийството на това момченце. Целяло се е да се стигне до размириците, които го последваха, коментира Янев.

Самите разработки за ромските тартори, според наша информация, показват, че те са възложени от Цветанов преди много време. Всичко това, което се случва в страната, минава всякаква граница на търпимост и ние като политическа сила заявяваме, че Борисов трябва да се свободи незабавно от Цветан Цветанов.

Въпреки че е в отпуск, той продължава да говори за МВР –  Цветанов или е министър, или е в отпуск – не може и двете едновременно, отсече лидерът на РЗС.

Още по темата
Ако Цветанов до дни не подаде оставка, аз лично ще доведа всички хора, подкрепящи РЗС в София, и ще протестираме денонощно. Докато той не бъде премахнат, няма да спрем. Призовавам парламента да спре да работи – прави пустословие по време на предизборна кампания.

Янев определи като абсурдни изказванията като "Циганите на сапун, турците под ножа". Част от ромското съсловие дори е жертва на случващото се, заяви той.

"Мисля, че за ДПС последствията не са толкова много, това по-скоро ги обединява. Това е спонтанен, всенароден гняв, самородно явление. Дори и някой да се опитва да надъхва хората, не може да извлече от това политически дивиденти", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Яне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
13
 
! Отговори
Яневица преди 12 години
Стига бе ***. Перчиш се като ребат петел. Жалко, че гласувах за теб.
8
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Току що изтриха групата "В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА" с над 72 000 човека, която организираше мирните протести в БГ... Направо не повярвах на очите си............. Никога не съм мислел, че такова нещо може да се случи в 21 век в европейска държава...... Нямам думи......ЦВЕТАНОВ , МИЛИЦИОНЕР ПОДЪЛ , ЗА КАКВИ СЕ МИСЛИТЕ БЕ ........ХОДИ СИ ГЛЕДАЙ ИМОТИТЕ И МИЛИОНИТЕ .......МАЙ ИСКАТЕ ДА НИ ИЗХВЪРЛЯТ И ОТ ЕС ..... ЩО ОБРЪЩАТЕ НЕЩАТА ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ НАЙ-ВЕЧЕ СРЕЩУ ТЕБ , БОЙКО И ГЕРБ А ВИЕ РАЗПРАВЯТЕ ЧЕ БИЛИ ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТИ ЕВРОПЕЙЦИТЕ РАЗБИРАТ , НЕ СА *** ГЕРБЕРИ
7
15
 
16
 
! Отговори
некой си преди 12 години
*** !!!
6
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне,това го знае всяко хлапе
5
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Въпреки че е в отпуск, той продължава да говори за МВР Цветанов или е министър, или е в отпуск не може и двете едновременно, отсече лидерът на РЗС."Е за това е прав на 100 %! Той е Усмихнатия кандидат цяло лято се хвалеше,че хем е в отпуск-хем работи, това не е ли в разрез със закона??????????
4
7
 
14
 
! Отговори
БУНТ преди 12 години
НАРОДА (БЪЛГАРИ +***) СРЕЩУ ПОЛИЦИЯ И ПОЛИТИЦИ НАПРЕД НАРОДЕЕ!ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ ОТ ГРОБА С ЕДИН КАЛАШНИК В РЪКА А СЛЕД НЕГО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!*** СА С НАС-БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ!ТОВА Е БОРБАТА!БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ А ПО СРЕДАТА Е ПОЛИЦИЯТА ТОВА Е ИСТИНАТА!И КАК МОЖЕ ПОЛИЦИЯТА ДА БИЕ НЕВИННИ ТИНЕЙДЖЪРИ ЗА НИЩО -СМЪРТ НА ПОЛИЦИЯТА И ПОЛИТИЦИТЕ!ОТ ЕТНИЧЕСКОТО РАЗДЕЛЕНИЕ САМО СЕ ПЕЧЕЛИ ТАКА ВЛАСТТА ПЕЧЕЛИ-ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИСКА ОБЕДИНЕНИЕ НА РОМИ И БЪЛГАРИ А?ЗАЩО ПИТАМ?0 0 Отговори919добавен от: БУНТ преди 5 минутиНЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ И ПОЛИЦИЯТА СА СРЕЩУ НАРОДА-*** И БЪЛГАРИ-БОРБАТА Е БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ РАЗБЕРЕТЕ!ОБЕДИНЕНИЕ НА БЕДНИТЕ СРЕЩУ БОГАТИТЕ-ТОВА Е БОРБАТА!*** И БЪЛГАРИ ВСИЧКИ СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ НАПРЕД ЩОТО НИ ПИСНА 22 ГОДИНИ ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ!0 0 Отговори918добавен от: bunt преди 8 минутиНЕ СРЕЩУ БЕДНИТЕ-*** ИЛИ БЪЛГАРИ(ТО ВСЕКИ Е ТАКЪВ) А СРЕЩУ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ-БОГАТАШИ ДА ВЪЗСТАНЕМ!БЪЛГАРИ И *** ОБЕДИНЕНИ СРЕЩУ ВЛАСТТА-СМЪРТ НА ПОЛИТИЦИТЕ!ВСИЧКИ ДО ЕДИН!
3
3
 
18
 
! Отговори
Да преди 12 години
Правилно Яне, всичко е режисирано отдавна, това се знаеЧЕСТНА ***, така е,
2
30
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странно, от няколко дена хомосексуалистите са се активизирали. Първо СерГей, а сега и Яничка... :))
1
17
 
23
 
! Отговори
аз преди 12 години
Яне пак има доказателства , бъдете сигурно че са 100% истински , ама никой няма да ги види.Няма такава мишка като тоя!