Цветанов заставял ромските тартори да работят за ГЕРБ!

Яне Янев е категоричен, че вътрешният министър трябва да бъде уволнен
29 сеп 2011 09:39,
74
Цветанов заставял ромските тартори да работят за ГЕРБ!
Снимка: архив, БТА

Има предварителни разработки на службите по отношение на ромските лидери и купуването на гласовe. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев пред bTV.

Когато стана дума за Цар Киро, стана ясно, че той е бил проверяван десет дни преди инцидента в Катуница. Цветанов излиза в отпуск, за да поеме някой друг отговорността. По всичко личи, че той е заложил на ромските тартори, а това, което се случва в последните дни, показва, че в гетата има единомислие, посочи Янев.

Според него "тъй като Цветанов е изключително некомпетентен човек, той просто е искал да застави ромските тартори да служат на него и на ГЕРБ". 

Тези, които са режисирали всичко това, не са целели да се стигне до убийството на това момченце. Целяло се е да се стигне до размириците, които го последваха, коментира Янев.

Самите разработки за ромските тартори, според наша информация, показват, че те са възложени от Цветанов преди много време. Всичко това, което се случва в страната, минава всякаква граница на търпимост и ние като политическа сила заявяваме, че Борисов трябва да се свободи незабавно от Цветан Цветанов.

Въпреки че е в отпуск, той продължава да говори за МВР –  Цветанов или е министър, или е в отпуск – не може и двете едновременно, отсече лидерът на РЗС.

Още по темата
Ако Цветанов до дни не подаде оставка, аз лично ще доведа всички хора, подкрепящи РЗС в София, и ще протестираме денонощно. Докато той не бъде премахнат, няма да спрем. Призовавам парламента да спре да работи – прави пустословие по време на предизборна кампания.

Янев определи като абсурдни изказванията като "Циганите на сапун, турците под ножа". Част от ромското съсловие дори е жертва на случващото се, заяви той.

"Мисля, че за ДПС последствията не са толкова много, това по-скоро ги обединява. Това е спонтанен, всенароден гняв, самородно явление. Дори и някой да се опитва да надъхва хората, не може да извлече от това политически дивиденти", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Яне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАРОДА (БЪЛГАРИ +***) СРЕЩУ ПОЛИЦИЯ И ПОЛИТИЦИ НАПРЕД НАРОДЕЕ!ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ ОТ ГРОБА С ЕДИН КАЛАШНИК В РЪКА А СЛЕД НЕГО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!*** СА С НАС-БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ!ТОВА Е БОРБАТА!БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ А ПО СРЕДАТА Е ПОЛИЦИЯТА ТОВА Е ИСТИНАТА!И КАК МОЖЕ ПОЛИЦИЯТА ДА БИЕ НЕВИННИ ТИНЕЙДЖЪРИ ЗА НИЩО -СМЪРТ НА ПОЛИЦИЯТА И ПОЛИТИЦИТЕ!ОТ ЕТНИЧЕСКОТО РАЗДЕЛЕНИЕ САМО СЕ ПЕЧЕЛИ ТАКА ВЛАСТТА ПЕЧЕЛИ-ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИСКА ОБЕДИНЕНИЕ НА РОМИ И БЪЛГАРИ А?ЗАЩО ПИТАМ?
28
10
 
18
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Доста е изперкал българина който подкрепя малоумната пасмина на РЗС,след това се чудим защо държавата ни я няма.Не само дето сме *** ами се доближаваме и до човешката тор за съжаление,знаеме само да се насъскваме едни на други и кой печели,само такива смешници като Яне и всички останали политици.Много сме жалки,а после чакакаме някой да ни оправи ЗАМИСЛЕТЕ СЕ хора,политиците ви използват !!!!!!
27
6
 
11
 
! Отговори
стоянчо преди 12 години
Е, и Янето се изказа - най - после съм спокоен!
26
9
 
13
 
! Отговори
барото преди 12 години
"Ще доведе всички симпатизанти на РЗС"Мисля че едно такси ще им стигне да се придвижат
25
9
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Онзи ден, след дълги родилни мъки Янка Янева абортирала с две мъртвородени флашки... - акуширали и горнооряховските "доктори"...
24
1
 
19
 
! Отговори
До Жик-Так преди 12 години
Да бе, нещо се покри Американския настойник на Боко. Няма ли да излезе отново да ни обясни кво да прави ме.
23
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне е прав!Поне е праволинеен в политиката си!Не като някой други , които са фурнаджийски лопати!Смятам , че е възможно да се подкрепи РЗС на изборите , защото другите всичките ги видяхме!Успех Яне!
22
2
 
20
 
! Отговори
Жик-Так преди 12 години
Единствения, който може да изисква оставката на Борисов е Уорлик. А той ще крепи Бащицата докато не му наредят друго.
21
5
 
29
 
! Отговори
otneseni преди 12 години
Вече се видя, кой гласува за ГЕРБ-нека да разкараме тази пасмина от властта-СЕГА!!!
20
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОВОРИ ЯНЕ, ГОВОРИ. ИСКАМЕ ИСТИНАТА!
19
15
 
9
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Тарторът на Октопода Алексей Петров прави опити да подпали цялата държава като яхне протестите срещу Цар Киро и клана му. Стратегията му е да вкарва групи от ултраси при иначе мирно протестиращи граждани на държавата, за да ескалира напрежението и да се стигне до преки стълкновения между митингуващите, полицаите и ромите. В неделя Трактора се е срещнал с представители на фен клубовете на Левски и на ЦСКА и поискал от тях да организират под негова опека масови протести във връзка със събитията в Катуница. Както от фен клуба на Левски, така и то този на ЦСКА категорично отказали
18
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне бях с Герб но вече съм с теб до край давайй смело
17
0
 
7
 
! Отговори
bg преди 12 години
Az predi 2 sedmici vi kazah 4e Dilma Rusev pristiga v Bulgaria i tova ne se haresva na Turcia,Anglia,USA i Izrael.
16
4
 
20
 
! Отговори
bg преди 12 години
Gnusnata mursha Cvetanov da bude izhvurlena na bunishteto.
15
8
 
30
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Че той си е прав,вие не гледахте ли онзи ден по СКАТ и ТВ Европа какво пуснаха,запис в Пловдив как ГЕРБ купуват гласове на *** :) .А този сайт трие всеки коментар който е против ГЕРБ и това ми било медия .
14
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Давай Яне мачкай гербаджииската *** народа ще въстане скоро това повече не се търпи
13
5
 
12
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
Няма ли флашка?:-(
12
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кофтито е че даже и да е прав, на тоя вече никой не му вярва
11
17
 
14
 
! Отговори
ss преди 12 години
хаахах тоя верно е за лудницата, заедно със Волен :Д
10
16
 
15
 
! Отговори
Хмм преди 12 години
Всички подръжници на РЗС , значи може би ще има около 12 човека да протестират , най-вероятно ще има повече журналисти от колко протестиращи ! Яне е велика издънка , РЗС били "политическа сила" това е нещо ново , даже стая си нямат в парламента .