Вторият тур на балотажа започва в 20 ч. - в Нова Зеландия

Избирателният процес ще завърши на в 5 ч. на 31 октомври – в Лос Анджелис
Обновена: 29 окт 2011 19:40 | 29 окт 2011 19:40, Елка Василева
29
Вторият тур на балотажа започва в 20 ч. - в Нова Зеландия
Снимка: Булфото

Вторият тур на изборите за президент и вицепрезидент на България ще започне тази вечер в 20.00 ч. българско време с отварянето на избирателната секция в Оукланд, Нова Зеландия, съобщават от Министерството на външните работи /МВнР/.

Поради часовата разлика българите в Нова Зеландия, Австралия, Япония и Южна Корея първи ще могат да упражнят правото си на глас.

Избирателният процес ще завърши на 31 октомври в 5.00 ч. българско време със затварянето и на последната секция - в Лос Анджелис, САЩ, посочват от МВнР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
4
 
! Отговори
11 преди 12 години
Патова ситуация отвсякъде е този балотаж.... Полицейски произвол или комунизъм...... Докъде я докарахме само......
13
4
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
Ха-ха !! На първия тур в Окланд са гласували за помака 43 души !? Това ли са 90% ??
12
6
 
7
 
! Отговори
Ицко преди 12 години
Жалко за вас, заблудени сънародници.Далече сте и не знаете много неща....ОК, щом сте решили- гласувайте за "бизнесмена " с държавни пари Роско....Момчто е добро- няма как иначе - чираче на Лазар Причкапов и шърви секретар на ОК на ДКМС в Благоевград-т.е. има замах и стил. Но никой не обича предателите....вкл. помаците- сменили имената си.Победата е на чалгата! Тя ще победи на тези избори!
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
3, aз живея в Нова Зеландия, но ще гласувам за президент, защото се смятам свързан с България и се надявам с моя глас да повлияя за едно по добро бъдеще на България, колкото и шаблонно да звучи това!
10
0
 
2
 
! Отговори
toni преди 12 години
do 17 dai bije amin
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хвани единия удари другия!
8
11
 
9
 
! Отговори
GB преди 12 години
Ей сега говорих по телефона с Оукленд. Плевнелиев води с 90% на нула! 10% още се шматкат да гласуват, ама ще дойдат и те!
7
1
 
3
 
! Отговори
Диана преди 12 години
до 9; . . . . че кой друг
6
4
 
4
 
! Отговори
toni преди 12 години
ne........ a kade li ste da ne bi da vi uvolniha a..........spoko v Titan ima rabota za vas
5
0
 
6
 
! Отговори
Зимна къща преди 12 години
Сега като видях изборната урна и :) ме осени мисълта ,защо не показаха в новините подписите на кандидатите,графолозите щяха да се изкажат за характерите им
4
16
 
9
 
! Отговори
Рас...Путин... преди 12 години
Бог да пази правителството на Република България,оглавено от Бойко Борисов.Да даде Бог на бъдещия Президент Росен Плевнелиев сила и идеи,за да помогне България да стане по-добро място за живеене!Нямаме време вече да се поддаваме на КОМУНОИДНАТА пропаганда и партизанската борба за власт!Напред,Росене,най-накрая намерихме човек,от когото няма да се срамуваме!В теб ВЯРВАМ!Изборът на Плевнелиев ще доведе до това, във властта да влязат хора почтени, знаещи и можещи, а не партийни далавераджии...
3
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да си представя че ако живея в Нова Зеландия ще се мърся да гласувам за някакви *** партийци в България, по-скоро бих финансирал някакво хайдушко движение срещу тоодор живковата номенклатура и агресивните етноси.
2
3
 
9
 
! Отговори
Предложение: преди 12 години
Другия път направо да кажат кого са посочили Господарите за победител. После "обективните" социологически агенции да ни съобщят името на победителя и готово.Ще спестим много пари на държавата и много нерви на гражданите.
1
2
 
11
 
! Отговори
123 преди 12 години
Много важна новина.