Турският сериал в "Атака" – част от упадъка на партията

Валентин Николов със съмнения, че Сидеров купил имоти на Лазурния бряг
Обновена: 23 ное 2011 14:58 | 23 ное 2011 09:46,
64
Турският сериал в "Атака" – част от упадъка на партията
Валентин Николов. Снимка: Dnes.bg
Аз съм убеден, че други колеги от "Атака" ще напуснат партията. Там има стойностни хора, които рано или късно ще се разграничат от партията. 
 
Това заяви пред bTV бившият депутат от "Атака" Валентин Николов. Той е категоричен, че лидерът на партията Волен Сидеров трябва да подаде оставка. 
 
Според него процесът на разпад на "Атака" не е от вчера, а е започнал отдавна.  
 
"Преди 6 месеца трима колеги напуснахме, преди нас - един, след нас – още двама. Причината са недопустимите действия на лидера Волен Сидеров. Само и единствено той е виновен за западането на партията", категоричен е Николов.
Още по темата
22 ное 2011 09:06
223
 
Той допълни още, че според него последните семейни драми и "турски сериали" в "Атака" са само един катализатор за тези процеси на упадък. 
 
"Смешно е да се твърди, че Капка е отговорна за проблемите в политическата формация. Все пак съм бил член на "Атака" в продължение на 6 години. Капка действително има решаваща роля за успеха на партията – тя дори е един от основните й идеолози. Затова случващото се в момента е много грозно", коментира политикът. 
 
Николов изрази мнение, че лидерът и ръководството на "Атака" трябва да си подадат оставката. Според него при такова развитие на събитията, трябва да последва легитимен конгрес, а не с подставени лица, и хората да си кажат думата. 
 
Николов обаче не се ангажира с твърдението, че Капка би била най-подходящият човек, който да оглави партията.
 
"Трябва да си подадат оставките, защото в това ръководство има хора от Държавна сигурност. Има и такива като Павел Шопов, които са подавали молба за членство в ДПС, преди да станат членове на "Атака", разкри още Валентин Николов. 
 
Поне около 10 милиона лева от държавната субсидия за "Атака" са потънали, твърди Николов. Той даде за пример как доведеният син на Сидеров - Димитър Стоянов, е заявил, че касата е празна само 2 дни след превода на субсидията.
 
"Единствено Волен Сидеров се разпорежда с парите и той решава къде отиват те. Ние поискахме отчетност къде отива субсидията. Говори се за закупени имоти на Лазурния бряг – вила между Ница и Монако за 750 хиляди евро", заяви бившият депутат от ПГ на "Атака". 
 
Има съмнения и за апартамента на Деница Гаджева, допълни той.
 
"Аз съм бизнесмен от 23 години, имам имоти и въпреки това, ако аз поискам кредит от 225 хиляди лева от банката, тя няма да ми го отпусне, дори и със стабилен гарант зад мен. Затова не знам как са дали тези пари на Деница Гаджева, която е млада и няма бизнес, нито големи доходи", коментира Николов.
 
В заключение бившият депутат от "Атака" заяви, че Волен Сидеров си вярва прекалено много и няма реална представа за действителността около него и политическата обстановка в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: АтакаВалентин Николов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе тия как може да ги сравнявате с ДПС и лидера му с Философа ? Слепи ли сте... ако не знаете и не виждате огромната разлика от небето до земята.. значи погрешно се занимавате с политика !!!!!
63
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много боб има да ядете докато стигнат ДПС..
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кадеса хората на АТАКА ...няма коментари краино време беше да се разпадне тъпата пария макар че са нагушиха с кинти.
61
3
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Отиде му фирмата на Воленчо!
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Серия 43056 Застаряващият предан патриот и верен защитник на България - Волен се запознава с мада и знойна патриотка Деница. Срещата е в Брюксел, където се кове благото на простите българи. Деница дава мило и драго за благоденствието на народа и затова решава да прелъсти вожда все пак той е паралия. Я апартаментче, я кола, я екскурзии в чужбина...Тя го убеждава да напусне законовата си съпруга и другарка Капка - Мани я тая стара чанта, мачкан лак.Ту е продухана флигорна...Я чуй песента Стар козел млада върпба плющеше. Волен не устоява...Бие дузпата на Капка, шитка я от партия и вестник, община, нетравителствени организации и дори я уволнява като домоуправителка. Но коварният доведен син Митака, който е ***, но влюбен във вожда, ги заварва и става скандал! Държавна сигурност е вложила твърде много пари в атакиста, всичко изгаря...Бате Бойко е уводемен незабавно и взима мерки. Дружбата си е дружба, секретната служба е служба, но доларите ги дава ЦРУ! А там не се шегуват...Ами ако дойдат *** на власт? Не БСП, а баш *** не са много, но... Яне спасява фронта той ще подкрепи риформата - масови уволнения и спиране на пенсии...Всичко тръгва по стария план, но... Очаквайте в следващата серия - Капка се сдобрява с Деница, и за да отмъсти на Волен, я прелъстява. Женят се в Брюксел,след бал за спасение на сираците в България. Кум им е Баразу или Маразму, който за българите дава мило и драго май педофил си пада.... Димитър Стоянов и доведеният му баща са в шок от изневярата, прощават си и се отдават един на друг. Омъжват се в САЩ, където са разрешени хомосексуални бракове. Демокрация, значи... На сватбата присъстват седмина депутати, после си правят тройка. Става секс скандал, партията се разпада. На края идва Бойко, оправя ги всички - с изключение на Деница. Нея я обладава американският посланик във военната база, пред която младата патриотка прави гладна стачка. Чакайте продължение...Сензационно Доган паша кани на рандеву Волен но поставя изненадващо условие: Срещата да е нощно време, Волен да се изкъпе добре и да носи бурканче вазелин. Волен е изненадан и търси съвет от водещия си офицер... каква ще е развръзката?
59
0
 
4
 
! Отговори
HAPO преди 12 години
Xa,tova e ne6toto,koeto razli4ava balgarite ot turcite.Turcite rabotqat navan i vkarvat parite v Balgariqa,tuk stroqat i kupuvat domove,a balgarite obratno,izkarvat parite spe4eleni ili okradeni ot Balgariqa navan.E pitam az ,koi e patriot,i nacionalnata kauza za nqakoi kato Volen se okzva,4e kauza za li4no zabogatqavane.Xak im na atakadjiite i nacionalistite.
58
0
 
6
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 12 години
КАПКА ПО КАПКА КЕЛЕПИР ПРАВИ. Така беше досега.След Капка, няма келепир. Това го разбраха келепирджиите, които се бяха набутали в "Атака" защото в политиката има далавера -- тука в България е така.Сега, тези същите ще гледат да се присламчат към ГЕРБ, защото вече са свикнали чрез политиката да правят пари и затова няма по подходящо място за тях от ГЕРБ. Ясно им е, че и в ГЕРБ са същия дол дренки, но поне Бойко държи там здраво нещата. И за да му завоюват доверието, са готови на всякакви разобличения на бившия си Бос. Нали после ще гушат.
57
0
 
4
 
! Отговори
Анна преди 12 години
" Не народ ,а *** "е казал поета, плюят национализма и величаят бандитизма, така се затрива народа ни .
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в АТАКА - " ТАТЕ, ЗЕТ МИ СТАНА"
55
2
 
2
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
толкова си далеч от действителността колкото и Недоволен Сидеровтой е история /срамна при това/.
54
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров е подложен на приятелски огън.Естествено,че е по-честен от тези чакали,които го нападат.В последно време поведението му започва да се очовечва.Дойде часът да се превърне в зрял политик и тогава успехите му неминуемо ще се завърнат.Има много хора ,които го харесват,макар че аз не съм от тях.Но тези,които си въобразяват ,че са унищожили Волен ще бъдат безкрайно разочаровани
53
2
 
14
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
""Има и такива като Павел Шопов, които са подавали молба за членство в ДПС""Aз колко пъти съм писал тук, че политик се става само заради келепира и никой не го интересува ни народ, ни идеали. Ето го и доказателството
52
5
 
17
 
! Отговори
А така преди 12 години
Атака се наака...
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
a6 kosaym pozaliaxte se i vie kato narodni predstaveteli,kato se ponaxrani va6kata vse na 4eloto izliza,i saotvetno v nai skoro vreme,si namira maistora,nema svar6ete ne6to smisleno ami pak,za dalaverkite si mislite za 120 4oveka sam da e narodnoto saobraniee,ta takmo po malko da zanimavate xorata s glyposti
50
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хАТАКА в бАТАКА.
49
6
 
2
 
! Отговори
29 до 46 преди 12 години
Заслужава уважение защото има мозъчен потенциал. Това, че го е впрегнала за кражби е друга тема.Капка има нюх. Цуца от Доган, субсудиите, Европарламента и търговия с влияние. Това е факт неоспорим. Та така. Това, че мразиш някого не значи, че не можеш да го уважаваш. Поне аз така мисля.
48
10
 
2
 
! Отговори
ЗМЕЙ ГОРЯНИН преди 12 години
Ей Водния не ми се прави на братовчед че вониш на овнешка лой
47
5
 
39
 
! Отговори
IavO преди 12 години
бАТАКА-ташака е най-голямата трагикомична семейна изцепка в новата политическа история на България. Добре поне, че всички, включително и болният, долен 'лидеров' са ***, та най-накрая нещата си дойдоха на мястото.Айде стига ни занимавали с бивши партии и политици, бАТАКА и Лидеров са вече не само в политическата история, но и са забравени в нея, както винаги става с еднодневните политически ***...
46
1
 
12
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
"Капка му сложи националистическа премяна, и направи перфектна режисура " "Проекта е схема за печелене на пари" "Според мен Капка заслужава уважение. "Кое е достойно за уважение, че не разбрах?!?!?!?
45
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е честен!!! Кво са некви 750 000 евро бре....за къща на лазурния бряг. Знаете ли как му се подиграват Гагаузов и Р Петков, че си е купил кокошарник! Ама ха!