Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго

Бивши атакисти разкриват как са харчени пари за пури и уиски
Обновена: 24 ное 2011 10:01 | 24 ное 2011 10:01,
161
Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго
Снимка: архив, Булфото

Не Капка Сидерова, а Деница Гаджева е обсебила партия "Атака", твърдят напусналите редиците на партията Ивайло Минов и Мартин Мартинов, които се включиха с подробности около семейно-политическата сага около лидера на националистите.

Те разказаха пред bTV, че в последната година единствена Деница Гаджева от народните представители на "Атака" влизала в кабинета на Волен Сидеров и оставала дълго и до късно.

"Аз лично съм ги чакал да излязат до 00.00-1.00 часа доста често. Те се заключваха и не искаха други хора да виждат, че са заедно", заяви Мартинов.

Лидерът пък коренно си променил отношението през последната година, като дори наричал някои от депутатите си "боклуци".

Бившите атакисти разкриха още, че в ръководството се правели злоупотреби с пари от държавната субсидия. Партията купила голямо количество обикновени химикалки, които били описани на цена от по 3,80 лева, докато реално стрували 20 стотинки.

Луксозният ремонт на двете централи пък бил извършен от фирма на Николай Пехливанов – депутат от Атака и близък на Волен Сидеров. Появили се слухове, че същият подарил апартамент на лидера на партията в Париж.

По време на пътувания организаторите отсядали в скъпи хотели, пиели уиски за 500-600 лева, а самият Сидеров пушил пури за 120 лева и правел сметки от по 5000-6000 лева.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223

По този повод Минов и Мартинов са сезирали НАП, но все още нямат отговор. Те допълниха, че не били осигурявани адекватно, а заплатите са им давани на ръка, тъй като били различни от описаните по договор.

За сблъсъка при Баня Башъ двамата напуснали, които са участвали в организацията на митинга, прераснал в сблъсък, разказаха, че всичко започнало от малък инцидент с шофьора Емил Янев. Той имал за задача да пуска църковна музика от автомобил, докато от говорителите на джамията се чува обедната молитва.

След сблъсък с мюсюлманите Янев е заключен в Трето РПУ. Провокиран от това, Волен Сидеров дава нареждането за митинг. На организаторите е казано да викнат и "крайната" група от Габрово, чийто лидер е скинхед. Целта била да има повече крайно настроени млади хора, за да стане боят.

"Преди да дойде Сидеров, митингът беше на 10-15 метра от мюсюлманите. Когато се появи обаче, попита защо сме толкова назад. Не е казвал да се бием, но по предложение на Гаджева се купиха яйца, които да се хвърлят, и мюсюлманите отвърнаха с камъни", разказа Ивайло Минов.

По думите на двамата се е случвало да се плаща за участие в митинг. Сумата била по 100 лева, а пример за това е случаят със спирането на симпатизанти на "Атака" на сръбската граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
11
 
! Отговори
до 117 преди 12 години
говорил бил Волен за проблемите на хората... тоя филм сме го гледали вече. не щем Гаджева за външен министър, затова не гласувахме за него!
117
0
 
9
 
! Отговори
до 112 преди 12 години
Това ,което е написано е жестоката действителност в Бг и е истина,но....защо тоя народ мълчи,защо не протестира,защо гласува пак за същите хора,които го държат вече 2 години без индексации на пенсии и заплати?Какво чакат,кой да дойде да им оправи живота,няма кой те самите,единствено бг народ сам може да се опита ПОНЕ да промени статуквото,така както се бунтуват гърците,въпреки,че те са много далеч от нашия мизерен хал.
116
0
 
11
 
! Отговори
:-))) преди 12 години
а батко Бойко ги описва карандашите че струват 10 пъти по-малко от реалната цена и разликата покрива от собствения си джоб,от банката,от фирмите му..а тая разлика отива за народа и за малчуганите..да имат семки и бонбонки у джобчетата и да си купуват сладолед Ескимо по 25 стинки парчета,хахааххаЕхххх,легенди и митове български..с тях се рани народчето жалко и последнои.И така-до следващия път,до следващия богатир български-т.е. до следвашия БГ ВИСШ ЛИЛИПУТ(или лилипутка де)!:-))))
115
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
оставете любовниците-важно е че само Волен говореше и искаше да реши истинските проблеми на хората ама вие гласувахте за други и сега всички виждаме какво става с България-осъзнайте се!!!
114
0
 
13
 
! Отговори
ффф преди 12 години
за сметка на туй бат Бойко кара с карандаш по 5 стинки,хахах. Бат Бойко живее при спартански условия-не ползва парно,ток,вода,храна...не вечеря,не обядва..всичкото отива за народа...пък народът защо така е омърлян,омърлушен,миризлив и болен,а?!:-)) хехехТрябва да се намери гада,врага на Партията,народа и властта и..той се намира! Другите са светци богопомазани,хаха! ЕДНИ И СЪЩИ СА-НЕ САМО,АМИ И ОТ ЕДНА ОБЩА БАНДА НА МЪЧИТЕЛИТЕ НА НАРОД И СТРАНА, а НАРОДЕЦЪТ Е СТРАХЛИВ,СОПОЛИВ И ***-НЕ Е НАЦИЯ!
113
2
 
8
 
! Отговори
ЗАСЛУЖЕНА СЪДБА Е! преди 12 години
ЕЕЕЕ,НЕДЕЙ ТАКА 112-ТИ!БАТ БОЙКО ПОДХВАНА РАБОТАТА И ДЪРЖАВАТА,ЩЕ ГРЕЙНАТ УСМИВКИ ПО ВСИЧКИ ЛИЧИЦА ,ЧЕ И ГЮБЕК ДАЖЕ ЩЕ СЕ ХВЪРЛЯ!!:-)) БАТ БОЙКО,ЯТАЦИТЕ МУ,ПСЕВДООПОЗИЦИИТЕ..ВСИЧКИТЕ ТЕ ШЪ ОПРАЯТ РАБОТИЦИТЕ!ХАХ,ПРЕДИ БАТЕ БОЙКО БЯХА Я НЯКОЙ ДРУГ БАТЕ,Я ДЯДО ДОСТОЛЕПЕН(ЦАРОТ),Я МОМЪК ГОЛОБРАД(ВИДЕН,СТАНИШ)..И НАРОДЪТ БУГАРСКИ СИ Е ВСЕ ТАКЪВ КАКЪВТО ГО ОПИСВАШ-ТАКА ЛИ Е?ТАКА ЧЕ СПОКО,СЕГА Е БОЙКО,АМА НЯМА ДА Е САМО ТОЙ-СЛЕД НЕГО ИДЕ ОЩЕ 1 ТУМБА ЖАДЕН И ГЛАДЕН НАРОД ЗА ВЛАСТ..А НАРОДЕЦЪТ-ИЗБИРА??
112
2
 
20
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Мале Мале да купиш химикалки по 20 стотинки и да ги опишеш по 3.80.*** и *** ,краде от държавата без да е на власт какво остава ако стане на власт
111
1
 
18
 
! Отговори
ВОАЙОР преди 12 години
Волен има есесовско изражение и си го представям как Деница му прави свирчок в канцеларията за да му свали напрежението от изопнатото лице !
110
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Работя в средно голям град,а офисът ми е точно срещу магазин Лидъл...Гледам през прозореца хората и сърцето ми се свива...70% са хората над 55 год.,облечени в сиви,черни,тъмни дрехи,омърлушени,оклюмали,носят в торбички кой половинка кайма от поредната промоция,кой 1 оакет кори за баница,кой 2 шоколада от по 50 ст...усмивки няма... И докато този застаряващ електорат брои стотинките за ниско-качествени стоки в поредната хран.верига,някои хора апартаменти купуват,вили,коли... Страшна действителност
109
2
 
21
 
! Отговори
! преди 12 години
Редно е Волен,като директор на партията,да си подаде оставката!
108
1
 
13
 
! Отговори
социопад преди 12 години
Колко пари се наливат в това предприятие - парламент и колко тоалетна хартия се изразходва.Време е за промени и там .Дянков е печен може да им направи една ревизия .Само да не се одриска!!!КАто с железниците!!!
107
3
 
5
 
! Отговори
до 99 преди 12 години
Парите са за ---харчене ,а не за консерви !
106
0
 
19
 
! Отговори
ФАКТ! преди 12 години
Като свършат кинтите ,започват ----СКАНДАЛИТЕ ----,като в семейството на всеки Бг...!
105
4
 
18
 
! Отговори
абсурди преди 12 години
Отворих форумите на вестник Атака,....очаквайки поне някакви въпроси сред членовете.....поне ослушване.....те за конспирации си говорят и герой го правят.Същия този, който за 6 години на политическата сцена сее само омраза, същия този който го интересуват само парите за семейната му партия....Хора....събудете се.Полиция, прокуратура.....сега е момента да влезе някой политик в затвора!!!!!!!!!!
104
1
 
7
 
! Отговори
hahaha преди 12 години
тоя психо с малката писалка,сигурно е близач,на тая грозотия Гаджева,ако не пие няма да я погледне
103
3
 
25
 
! Отговори
абсурди преди 12 години
Гледах сутринта тези двамата убавци......къде гледат обаче тези, които гласуват за тези....не знам как да ги нарека.Защо тези маймуни ги направихме хора?Защо им спретнахме един хубав и луксозен живот.Не ме гледай умно българино, а спри да гласуваш за подобни недоразумения.Искам, моля се, Волен и околните му да влезат в затвора.Такава злоупотреба с доверие и пари.....такава измама....същия този, който говореше за 400 лв депутатска заплата...шкоди в парламента ...и какво ли не...
102
3
 
7
 
! Отговори
KASAPINA преди 12 години
TOVASA BULGARITE EDIN DRUK SE EBAVAT.
101
26
 
4
 
! Отговори
ЛЪЖА Е ПИСАНОТО преди 12 години
Според мен всички харчат,но ГЕРБ харчат мнооого повече - това за Сидеров са измислици - имам хора вътре които знаят как са нещата - това са постановки измислени от Герберите - народа не е толкова глупав да повярва на тези измишльотини - САМО АТАКА !!!
100
0
 
6
 
! Отговори
Kopelija преди 12 години
Partiite v Balgaria sa kato edin Bardak.Vmesto da povi6yat pensiite na horata,te poyat Partiite .Balgari vdignete se,za6toto sled nyakoya i druga godina,6te ima Balgaria samo na karta
99
5
 
35
 
! Отговори
нищо ново ама... преди 12 години
Нищо ново под небето-шеф да си *** младата подчинена. Разликата е, че в частната фирма шефа плаща от джоба си а тук плащаме ние. За кефа на Воленчовия ***.