Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго

Бивши атакисти разкриват как са харчени пари за пури и уиски
Обновена: 24 ное 2011 10:01 | 24 ное 2011 10:01,
161
Само Деница влизала в кабинета на Волен, оставала дълго
Снимка: архив, Булфото

Не Капка Сидерова, а Деница Гаджева е обсебила партия "Атака", твърдят напусналите редиците на партията Ивайло Минов и Мартин Мартинов, които се включиха с подробности около семейно-политическата сага около лидера на националистите.

Те разказаха пред bTV, че в последната година единствена Деница Гаджева от народните представители на "Атака" влизала в кабинета на Волен Сидеров и оставала дълго и до късно.

"Аз лично съм ги чакал да излязат до 00.00-1.00 часа доста често. Те се заключваха и не искаха други хора да виждат, че са заедно", заяви Мартинов.

Лидерът пък коренно си променил отношението през последната година, като дори наричал някои от депутатите си "боклуци".

Бившите атакисти разкриха още, че в ръководството се правели злоупотреби с пари от държавната субсидия. Партията купила голямо количество обикновени химикалки, които били описани на цена от по 3,80 лева, докато реално стрували 20 стотинки.

Луксозният ремонт на двете централи пък бил извършен от фирма на Николай Пехливанов – депутат от Атака и близък на Волен Сидеров. Появили се слухове, че същият подарил апартамент на лидера на партията в Париж.

По време на пътувания организаторите отсядали в скъпи хотели, пиели уиски за 500-600 лева, а самият Сидеров пушил пури за 120 лева и правел сметки от по 5000-6000 лева.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223

По този повод Минов и Мартинов са сезирали НАП, но все още нямат отговор. Те допълниха, че не били осигурявани адекватно, а заплатите са им давани на ръка, тъй като били различни от описаните по договор.

За сблъсъка при Баня Башъ двамата напуснали, които са участвали в организацията на митинга, прераснал в сблъсък, разказаха, че всичко започнало от малък инцидент с шофьора Емил Янев. Той имал за задача да пуска църковна музика от автомобил, докато от говорителите на джамията се чува обедната молитва.

След сблъсък с мюсюлманите Янев е заключен в Трето РПУ. Провокиран от това, Волен Сидеров дава нареждането за митинг. На организаторите е казано да викнат и "крайната" група от Габрово, чийто лидер е скинхед. Целта била да има повече крайно настроени млади хора, за да стане боят.

"Преди да дойде Сидеров, митингът беше на 10-15 метра от мюсюлманите. Когато се появи обаче, попита защо сме толкова назад. Не е казвал да се бием, но по предложение на Гаджева се купиха яйца, които да се хвърлят, и мюсюлманите отвърнаха с камъни", разказа Ивайло Минов.

По думите на двамата се е случвало да се плаща за участие в митинг. Сумата била по 100 лева, а пример за това е случаят със спирането на симпатизанти на "Атака" на сръбската граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
0
 
! Отговори
Друг преди 12 години
Заслужава си да го опиташ. Опитай тук: iq.tochica/r/1289/
77
3
 
43
 
! Отговори
Въпрос преди 12 години
Защо изобщо има държавна субсидия за партиите? Защо от моите данъци да хрантутя подобни плазмодии, като ГЕРБ, БСП, СДС, Атака, НДСВ и още много други. Щом са партии да си събират волни пожертвования. Какво е това НДСВ - един файтон хора, дори не са и в парламента, но получават 4 милиона на година субсидии от нашите данъци. После нямало *** за пенсии, образование, здравеопазване. Какво е това, питам? Да се спрат субсидиите, при това веднага!
76
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заключвали се сами в стаята.....няма лошо но той да беше с 20 год по млад,а сега на тази възраст,много ми е съмнително дали прави нещо и то да качествено,да не е само муш-измуш.
75
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И Сидеров ще си отиде от политическата сцена като ланския сняг и никой няма да си спомня за него! Жалко, че излъга и подведе много хора и напразно се надяваха за реална промяна!
74
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз Деница съм я е..л в Банско преди 3г...И аз! Но нямах парички и се разделихме...
73
1
 
7
 
! Отговори
? преди 12 години
Е не знам дали това го чете прокуратурата ...ама нека се самосезират ако не са още.
72
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига бе,изкарахте го голям мъжкар!
71
1
 
9
 
! Отговори
Любчо преди 12 години
И как е..става ли или е скучна?
70
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Определение на фашизмаКласическо и до днес най-добро е определението, дадено от лъжливо обвинения от нацистите за запалването на Райхстага Георги Димитров: фашизмът е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните и най-империалистически елементи на финансовия капитал. Формулирано на езика на отминалото време, това определение продължава най-точно да обобщава съществените черти на фашисткия режим.Първо, фашизмът това е открита диктатура. Разбира се, всяка власт в някакъв смисъл е диктатура, тъй като може да диктува на населението правилата на поведение и да наказва в случай на неизпълнение, с насилствени средства. В този смисъл се използват термини като диктатура на капитала или диктатура на пролетариата. Откритата диктатура обаче това е такава власт, която използва насилие срещу своите противници систематически и в широки мащаби. Терористична в дадения случай означава, че насилие се използва включително и с цел сплашване на населението и принудителното му заставяне да бъде лоялно на режима.Второ, фашизмът това е реакционна диктатура. Т.е настъплението на фашизма се явява реакция срещу прогресивните или революционните преобразования. Например, италианският фашизъм си поставя за цел да не се допусне болшевизацията на Италия, а фашизмът на Франко е реакция на Испанската революция. Фашизмът може да е също и реакция не директно срещу революционните действия, а дори само срещу опасността или угрозата от революция. Така икономическата криза, известна като Великата депресия, води до ръст на левите настроения в Германия и именно в противовес на влиянието на комунистите голяма част от крупните предприемачи залагат на хитлеристката партия.Трето, фашизмът действа в интерес на финансовия капитал, т.е. на най-крупните капиталистически компании. Всяка от съществувалите фашистки диктатури е била много тясно свързана с капитала, при това, въпреки национализмът и патриотизмът, не обезателно роден. Латиноамериканските фашистки диктатури са се спонсорирали от корпорации от САЩ.Междувпрочем това е най-оспорваният от всички признаци на фашизма. Не е трудно да се разбере защо, тъй като той означава,че капиталистическата система в определени условия, когато нещо заплашва по-нататъшното й съществуване, поражда фашизма. Така че фашизмът е средство за самосъхранение на капитализма.
69
9
 
5
 
! Отговори
TURCHIN !!! преди 12 години
A sega koito e glasuval za tozi ,, sega da mu chisti pepelite na PURI te :) pros narod eeyyyy .... izberete ERDOGAN ,, i 6te se opravite :) HAHAHAAA minaloto vi i bada6teto vi TURKIYE !!!!!!!! OTTOMAN EMPAIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
68
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лошо! Парите, налети във Волен от службите изгоряха! Сега ще треснат нови данъци за нови разходи за фашистки партии. Георги Димитров: фашизмът е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните и най-империалистически елементи на финансовия капитал. Това е насоката на днешната политиката в САЩ, ЕС, и в България. Залогът е да се намери психопат, който да изпълнява всякакви заповеди. В тази връзка САЩ вярват повече на Дянков, отколкото на Борисов. Те се страхуват от Бойко, за да не ги излъже и свърже с Русия. На тях им трябват талибани4 с увредена психика Дянков е такъв, подобен на Балцерович. Бащата на шоковата терапия, впоследствие съден за незаконна търговия с алкохол.
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е кой да наемат да им ремонтира сградите? Доганска фирма ли? Естествено че техни хора ще наемат, на които им имат доверие. И естествено че Болен ще харчи големи суми, щом като държавата му ги отпуска така или иначе. Да не би другите партии да не ги харчат? Да не би да ги връщат на държавата?
66
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
На Гаджева като е гледам и е толкова акъла. Вместо да направи омлет на " вожда " тя ще хвърля яйцата. Тиква ! Колкото до Капка може и стара чанта да е, но умственият багаж и е повече от на Волен и Дени взети заедно ! С " Атака" всичко свърши ! С тези изцепки на Сидеров преди изборите, дойде и провала. Те на следващите избори дори 3% няма да имат, но до тогава може да купи Воленчо още два-три апартамента.
65
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз Деница съм я е..л в Банско преди 3г.
64
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров Ви кани всички на заведения, пиене колкото искаш.. уискита ала бала за по 500-600 лева :))) Той Ви черпи, българският данъкоплатец плащаааа......
63
3
 
13
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Волен е ***! 2 години прави шпакли на Тиквата, с което отврати избирателите си, а сега се разбира, че се е продал за пари. А можеше да е президент днес, ако се беше държал достойно, тъй като повечето хора просто гласуваха против БСП, а не толкова за женствения ***.
62
2
 
5
 
! Отговори
Да, а някои забравят преди 12 години
А на самия протест беше и Спаска Митрова ... ФАКТ , който е забравил , да си припомни .
61
2
 
8
 
! Отговори
TURCHIN преди 12 години
Ataka v BATAKA... :) AAAA takaaaa :) da pu6i PURO po 120 , baya 6te e debela PURA !!!
60
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стар козел млада върба лющеше! Евала, Волене, за какво ти бе Капка, тази стара чанта мачкан лак?
59
13
 
18
 
! Отговори
БОКЛУДЖИЯ преди 12 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ-***!!!ПРЕДАДЕ НАЦИОНАЛИЗМА И НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ!АЙДЕ НА ***!СИДЕРОВ Е ВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП-ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДНО!И СПРЕТЕ МОЛЯ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГО!НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ "АТАКА" ЩЕ ПОЛУЧИ 0.000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%:-))))))))))))))